Vesveselerden kurtulamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi myss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
85
23
38
35
Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman telefon istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,telefon elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel telefon istedim bir siteye girmek için, elimde telefon ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen telefonu aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin

Son düzenleme:
tl=telefonmus arkadaslar yarisina kadar tl=turk lirasi sanarak okudum. tel yazan cok gormustum ama tl diye kisaltma ilk defa goruyorum.

Kac yasindasin ve ne zamandir evlisiniz? ona gore bi cevap yazalim. Cocuk degilsin karsindaki de sevgilin degil esin, her problem iletisimle cozulur guzelce paranoya yapmadan suclamadan esinle nasil hissettigini konusmalisin....

Eşim karıştırmak için telefonumu istese ben de vermem. Çünkü neden vereyim?
Güvenmeyen çeker gider. Bir de onun gönlünü yapmaya uğraşamam.
Eşiniz bu konuda haklı yani.

Görüştüğü kadın kim, ne amaçla görüşmüş, normal arkadaşı mı anlamadım. Siz neden güvenmediğiniz adamla çocuk yapıyorsunuz onu hiç anlamadım.

Türk lirası sanarak okudum. Hiçbir şey anlamamıştım. Bilgilendirme için teşekkür ederim

Eşimin telefonumu karıştırmak istemesi ciddi bir sorun yalnız. Yapacak olan her türlü yapar, ruhunuz duymaz. Telefonu karıştırınca yapmaz mı sanıyorsunuz? Hiç hoşlanmadığım muhabbetlerden biridir şu telefon karıştırmak. Herkesin telefonu kendine özel.

Böyle kuruntularla ömür geçmez. Keşke bu sorunu çözmeden evlenmeseydiniz. Hadi evlendiniz güvenmediğiniz hep tetikte olduğunuz adamdan çocuk yapmasaydınız

Bence psikolojik destek alin. Esinizin daha önce yaptiklari var mi bilmiyorum ama zaten hep süphe düyuyormussunuz. Buda saglikli bir tutum degil

(Ek not: bende yarisina kadar tl=türk lirasi zannettim )

Konuyu düzenleyin bari, telefonu türk lirası sanmaktan kimse konunuza odaklanamadı

Karistirmak icin istemedim ki gerçekten isim olduğu icin istedim,konuştuğu kadinla arkadasliklari sosyal arkadaslik abla diyordu kadina yasca buyuk evli bir cocuk annesi biriydi.o olaydan iki sene gecti yani guven problemi ortadan kalkti normalde,ama bugunku olay bende yine vesveseye neden oldu

1. Bir insan niye eşinden 1 ay ayrı kalır?
2. Siz başka bir erkekle sosyal olarak şeyetseydiniz ama tamamen ABİ diyerek, eşiniz de sizin gibi medeni olur muydu acaba? Sanmam adınızı or... çıkarır sizi rezil ederdi. Yani sizin getirdiğiniz kanaatin onda birini getirmezdi.
3. Siz ondan telefon kaçırın bakalım, vermeyin hiç. Ne olacak merak ettim.
4. bence de o an bir şeyler silmiş eşiniz. Tutuşmuş resmen.

bana vesvese yapmışsınız gibi gelmedi. tam aksine kocanız telefonu vermek istememiş siz de şüphelenmişsiniz. üstüne bir de böyle bir olay yaşanmış geçmişte. kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, sizi aldattığını ya da aldatma girişiminde bulunduğunu düşünüyorum. sakince araştırın bence.

Sizin telefonunuz yok mu? Oradan halledin işinizi.
Kadın da arkadaşıysa, siz de buna ikna olduysanız şu an neyi dert ediyorsunuz ki? Ortada bir sorun yok o zaman.

Othello sendromu olursunuz bu düşüncelerle.. Gerçekten bir destek alın. Rüyalarınızda bile aldatılma ihtimallerini görürsünüz. Ve bir de evlilikte gerçekten güven çok önemli..
Edit: Çaba sarf etmeyin bu araştırmalarla bu kadar belli eden biri pat diye kucağınıza düşürür yaptıklarını zaten..

0

Telefon kisiye ozel bir esya oldugu icin esiniz boyle yapiyor olabilir.Ben de oyleyim mesela tel konusunda. Baska birinde benim telim olunca garip bir rahatsizlik duyuyorum.Bunun bir nedeni yok ya da birseyler cevirmiyorum.Ama iste huzursuz oluyorum telim elimde degilse..Bence esinizde boyle..Ama siz esinize guvenmiyorsunuz bence..

Adam daha evliliğin başında dk 1 gol 1 aldatmış! (Duygusal olmayınca aldatma olmuyo sanıyor) sonra çocuk yapıyorsun ama buna mı takıldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…