tl=telefonmus arkadaslar yarisina kadar tl=turk lirasi sanarak okudum. tel yazan cok gormustum ama tl diye kisaltma ilk defa goruyorum.Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman tl istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,tl elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel tl istedim bir siteye girmek için, elimde tl ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen tl i aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin
Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman tl istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,tl elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel tl istedim bir siteye girmek için, elimde tl ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen tl i aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin
AlışkanlıkO kadar 20 satır yazmaya üşenmedin de telefon yazmaya mı üşendin..
Paragrafın yarısına gelince anladım
Duzelttim ya o sekilee anlasilacagini dusunmemistim :/O kadar 20 satır yazmaya üşenmedin de telefon yazmaya mı üşendin..
Paragrafın yarısına gelince anladım
Alisveris sitesinin uygulamasi onun telefonundaydi ben de indirmeye ugrasmamak için ordan halledeyim dedm.Neden kendi tl ini kullanmıyorsun?
Alisveris sitesinin uygulamasi onun telefonundaydi ben de indirmeye ugrasmamak için ordan halledeyim dedm.
Karistirmak icin istemedim ki gerçekten isim olduğu icin istedim,konuştuğu kadinla arkadasliklari sosyal arkadaslik abla diyordu kadina yasca buyuk evli bir cocuk annesi biriydi.o olaydan iki sene gecti yani guven problemi ortadan kalkti normalde,ama bugunku olay bende yine vesveseye neden olduEşim karıştırmak için telefonumu istese ben de vermem. Çünkü neden vereyim?
Güvenmeyen çeker gider. Bir de onun gönlünü yapmaya uğraşamam.
Eşiniz bu konuda haklı yani.
Görüştüğü kadın kim, ne amaçla görüşmüş, normal arkadaşı mı anlamadım. Siz neden güvenmediğiniz adamla çocuk yapıyorsunuz onu hiç anlamadım.
1. Bir insan niye eşinden 1 ay ayrı kalır?Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman telefon istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,telefon elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel telefon istedim bir siteye girmek için, elimde telefon ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen telefonu aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin
Karistirmak icin istemedim ki gerçekten isim olduğu icin istedim,konuştuğu kadinla arkadasliklari sosyal arkadaslik abla diyordu kadina yasca buyuk evli bir cocuk annesi biriydi.o olaydan iki sene gecti yani guven problemi ortadan kalkti normalde,ama bugunku olay bende yine vesveseye neden oldu
0Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman telefon istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,telefon elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel telefon istedim bir siteye girmek için, elimde telefon ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen telefonu aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal
Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman telefon istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,telefon elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel telefon istedim bir siteye girmek için, elimde telefon ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen telefonu aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin
Telefon kisiye ozel bir esya oldugu icin esiniz boyle yapiyor olabilir.Ben de oyleyim mesela tel konusunda. Baska birinde benim telim olunca garip bir rahatsizlik duyuyorum.Bunun bir nedeni yok ya da birseyler cevirmiyorum.Ama iste huzursuz oluyorum telim elimde degilse..Bence esinizde boyle..Ama siz esinize guvenmiyorsunuz bence..Merhaba kizlar, kendimi bildim bileli şüpheci bir insanim,hos yasadigim tecrübelerim boşuna şüphe duymadigimi da gösterdigi için belki bilmiyorm, ama suan hamileligimle birlesince hersey daha zor oluyor. Esimle evliliğimizin ilk aylarinda problem yasadik ,ne zaman telefon istesem vermiyordu hoşlanmıyorum boyle seylerden diyordu, sonra bir kadinla tamamen sosyal olarak( hatta abla diyormus kadina)konuştuğunu ogrendim,ogrenmemden evvel birkac ismine sosyal medyada denk geldigimde işyerinden demisti,yalan soylemisti,velhasili olay cozuldu duygusal bir sey olmadigi yonunde kanaate vardım ve görüşmesini kesti.sonrasında pek problem yasamadik,telefon elime aldigimda verdi felan,ama az evvel yine bisey oldu ve ben kotu dusunmeden edemiyorum,1 aydir memleketteydim yeni geldim,biraz evvel telefon istedim bir siteye girmek için, elimde telefon ile alisveris bilgileri giriyordum sonra onun kartini almak icin kalktim ben kalkinca arkamdan hemen telefonu aldi ve sen yapamadin ben hallederim dedi,sonra guya satin alma işlemini gerçekleştirdi ama laf sokmama ragmen israrla vermedi,en son kızdığımi gorup verdi,ama alisverisi tamamliycam bahanesiyle aklina bisey mi geldi de onu sildi diye dusunmeden edemiyorum, kafayi yemek uzereyim.isin kotusu böyle olunca hemen modum dusuyor ve hic muhatap olasim gelmiyor,kabuguma cekiliyorum.bir akil verin bana,cok uzattim anlasilsin diye aciklamasiyla yazdim,hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?