Off hanımlar akşam oldu, delirmek üzereyim. Bugün kedim kısırlaştırma ameliyatı oldu. Güvendiğim ve aylardır gittiğimiz bir veteriner kliniğinde operasyon gerçekleşti. Operasyon bitti çıktı ayılmaya başladı.
Orada daha önce görmediğim sanırım klinikte yeni çalışmaya başlayan bir hekim vardı. Uyandırmak için konuşuyordu kedimle. Tırnakları çok uzun dedi. Bende zarar vermemek için azıcık kesebiliyorum dedim. O da bakın şu pembe kısma yaklaşmadan şu şeffaf kısmı kesebilirsiniz dedi. Çaat kesti. Kan aktı bir kaç damla. Zaten stresliydim iyice elim ayağıma dolaştı. Bir şey olmaz, zaten amieyatta kan durdurucu verildi diyip boxa geri koydu. Klinikten hemen çıkmadım 15 dakika sonra tekrar bakalım kanama devam ediyor mu benim içime sinmedi dedim. Tırnağına bakıldı kanama yok merak etmeyin dendi. O an telaştan stresten aklıma gelmedi başka veterinere götürmek.
Şu anda da kanama yok. Canı yanmıyor çünkü ağrı kesici 5 gün etkiliymiş. Sizce bir şey olur mu hanımlar. Yoksa yarın farklı veterinere götüreyim mi? Yeni ameliyat oldu zaten tekrar strese sokmaya değer mi. Yoksa gerçekten bir şey olmaz mı? Uzun oldu. şimdiden teşekkür ediyorum cevap verenlere.