- 26 Mayıs 2017
- 26
- 6
- 86
- 35
- Konu Sahibi Baharat2015
-
Almak istedim bugun evde bişey olursa diyor tam olarak iyi olsun diyor ama bence yalan söylüyor bi kaç gün önce duzelmeye basladigini söylemişlerdiO ne demek ya gidin alın kedinizi hayır evde bakıcam diyin ne demek karanlik oda da ağlıyor
Yav birsey olursa getiririm hemen de hayvana niye eziyet ediyorsunuz strese girmistir 10 gun diyorsun yaAlmak istedim bugun evde bişey olursa diyor tam olarak iyi olsun diyor ama bence yalan söylüyor bi kaç gün önce duzelmeye basladigini söylemişlerdi
Evet 10 gun oldu ilk yatirdigimizda 1 hafta dediler ve günü sürekli uzatiyorlar vermiyorlar nasil alcamYav birsey olursa getiririm hemen de hayvana niye eziyet ediyorsunuz strese girmistir 10 gun diyorsun ya
Tedavisi bitti gençlik hastaligina yakalanmisti suanda sadece probiyotik verildigini söyledi onu bende veririm evde para yüzünden yapiliyor biliyorum sorduğumda bunuda inkar ediyorlar ne yapacağımı şaşırdım eşimde kalsin iyi olsun diye onlara inaniyorBöyle şey mümkün bile olamaz ya parasını beklediği için yapıyor böyle pis düşünceli insanlar çok , kedinizi gidip alın o miniğin psikolojisi ile oynamaya hakkı yok onların . Kedinizde büyük bir problem sıkıntı olsaydı ilk günden tedavi edilirdi zaten 3 günlük neyi önemli olabilir ? Sinirlerim geldi .
Nasil alicam ne demek yahu gidip kedomi almaya geldim bu kadar diceksin zorla mi tutacaklarEvet 10 gun oldu ilk yatirdigimizda 1 hafta dediler ve günü sürekli uzatiyorlar vermiyorlar nasil alcam
Tedavisi bitti gençlik hastaligina yakalanmisti suanda sadece probiyotik verildigini söyledi onu bende veririm evde para yüzünden yapiliyor biliyorum sorduğumda bunuda inkar ediyorlar ne yapacağımı şaşırdım eşimde kalsin iyi olsun diye onlara inaniyor
Bugunde söyledim önce bir kontrol edicez son kez sonra cikaricaz dedi yarindan icin sonra ben cikinca sahibi aradi hala kakasi duzelmedi o yüzden tutuyoruz pazarada kalabilir belli olmaz birkaç gun once duzelipte şimdi nasıl kötü oldu anlamadimNasil alicam ne demek yahu gidip kedomi almaya geldim bu kadar diceksin zorla mi tutacaklar
10 gündür karanlik odada ama 3 gündür kendine gelebildigi için bağırıp duruyorSürekli hangi mantıkla probiyotik veriliyor yani , 3 gün karanlık oda ne demek . Siz kedimi verin parasını getireceğim deyin . Eşiniz gitsin gerekirse böyle şey olmaz .
Evet ben bunu eşime anlatamiyorumki oyle şey olurmu diyor oluyor işte yasal bisey varmi bilemedigim için buraya yazdim tutabilirmi diyeNe demek vermiyorlar? Gidip kedimi almaya geldim acil bir durum olursa getiririm diyerek hayvanı alın oradan.
Baştan taksit ödemeye okey demeseymiş o zaman, resmen para tamamlanana kadar hayvanı esir almış
Pasiflikten degil kedim ölüyordu gerçekten çok ağırdı durumu vicdanimla oynuyorlar kötü olursa diye onlarin elinde olduğu için cirkeflesemiyorumPasif misiniz biraz valla yakarım o veteriner kliniğini
Tamam de ki 1 gece benle kalsin ne yapilacaksa yapayim kotu olursa getiririmPasiflikten degil kedim ölüyordu gerçekten çok ağırdı durumu vicdanimla oynuyorlar kötü olursa diye onlarin elinde olduğu için cirkeflesemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?