• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veterinere gitmek için izin belgesi?

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Merhabalar herkese,

Yarın kedimi kısırlaştırmak için veterinere götüreceğim. Ancak ne e-devlet'te, ne de İçişleri Bakanlığı'nın sitesinde seyahat izin belgesi başvurumu tamamlayabildim. Başvuru belgesi alamadım, dışarı çıkacak olursam da herhalde kediyi altın gününe götürmüyorumdur. Keyfen dışarda olmadığım anlaşılır sanırım. 😂 Yine de önerilerinize ihtiyacım var.

Herkes durust olsa sorun olmazdi ama millet bi ekmek alip neredeyse sehri turluyor. :) Ekmegi, kedi, kopegi de bahane ettiler kendilerine...
O yuzden sorun cikabilir belki. Veterinerinizi arasanjz belki birseyler ayarlar?

Herkes durust olsa sorun olmazdi ama millet bi ekmek alip neredeyse sehri turluyor. :) Ekmegi, kedi, kopegi de bahane ettiler kendilerine...
O yuzden sorun cikabilir belki. Veterinerinizi arasanjz belki birseyler ayarlar?
Aradım, ama onlar da bir şey yapamayacaklarını söylediler. "Herhangi bir saatte getirin kedinizi" dediler.

Merhabalar herkese,

Yarın kedimi kısırlaştırmak için veterinere götüreceğim. Ancak ne e-devlet'te, ne de İçişleri Bakanlığı'nın sitesinde seyahat izin belgesi başvurumu tamamlayabildim. Başvuru belgesi alamadım, dışarı çıkacak olursam da herhalde kediyi altın gününe götürmüyorumdur. Keyfen dışarda olmadığım anlaşılır sanırım. 😂 Yine de önerilerinize ihtiyacım var.
Bizim veteriner mesaj atıyordu şöyle şöyle randevunuz var diye. Polis sorarsa gösterin diyordu. Kartımı da gösterin falan diyordu öyle bir şey yapabilirsiniz. Ben de kedimi yasaklarda kısırlaştırmıştım.

Araçla mı gitmeniz gerekecek uzak mı kedi?
Hani kendimiz doktora giderken randevu mesajı gösterebiliyoruz ama kedi nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Hayır, tramvayla gidebiliyorum.
Yani, götüreceğim veteriner yürüme mesafesinde olsa hiç bu kadar düşünmem.
Veterinere bir de whatsapp'tan yazayım, konuşmaları gösterirsem belki bir şey olmaz.

Bizim veteriner mesaj atıyordu şöyle şöyle randevunuz var diye. Polis sorarsa gösterin diyordu. Kartımı da gösterin falan diyordu öyle bir şey yapabilirsiniz. Ben de kedimi yasaklarda kısırlaştırmıştım.
Mesaj benim de aklıma geldi, o zaman bir de bu yola başvurayım. Teşekkür ederim.

Sizin vet.inizde iş yok, yanında çalışan kişiyle mi görüştünüz de bilgisi yok acaba?
5 gün önce götürdük köpeğimizi, arabayla, öncesinde aradık ne yapabiliriz diye, randevu kaydı oluşturup mesaj olarak attılar, durduran olursa mesajı göstermemizi söylediler. Bugün yine gittik, yine aynı uygulama oldu.

Ben de geçen gün veterine götürdüm kedimi. Polisler kediyi görünce sormadılar bile nereye diye randevu aldınız mı dediler evet dedik geçtik.

Sizin vet.inizde iş yok, yanında çalışan kişiyle mi görüştünüz de bilgisi yok acaba?
5 gün önce götürdük köpeğimizi, arabayla, öncesinde aradık ne yapabiliriz diye, randevu kaydı oluşturup mesaj olarak attılar, durduran olursa mesajı göstermemizi söylediler. Bugün yine gittik, yine aynı uygulama oldu.
Bizimki özel klinik değil, hayvan hastanesi. Dün konuştuğum kişinin acemi olduğunu düşünüyorum.
Nitekim bugün yine aradığımda başka bir çalışanla konuştum. Yarın evden çıkmadan önce onları arayıp haber vereceğimi ve randevu oluşturdukları zaman bana mesaj atacaklarını söylediler.
Sizinkiyle aynı uygulama olacak yani.

Biz de aynı durumu yaşamıştık izin çıkmadı polise sorduk. Veteriner hekiminiz telefonunuza bir mesaj atsın randevuya çağırsın çevirme olursa mesajı gösterin dedi. Oylelikle gitmiştik. Yine aynı sorunla karşılaşırsak diye yazayım dedim 😊

Back
X