• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veterinerler, kedi sahipleri, hayvanseverler beni bu vicdan azabindan kurtarin...

Veteriner tabi ki benim suçum var demez ama bence zaten bir rahatsızlık vardı bu ameliyatla çıkıp ağırlaştı. Kaç tane arkadaşımın kedisi var. Kısırlaştırıyorlar, ameliyat oluyorlar , başka sorunlar oluyor veterinerde kalıyorlar falan daha hiç anesteziden ölen olmadı. Sanki veteriner ihmali de var gibi geliyor bana ama siz bilemezdiniz ki böyle olacağını. Benim köpeğim de sokaktan çok kötü bir deri enfeksiyonu kapmıştı, veteriner anestezi ve traş demişti. Hiç sorun yok , zaten hafif hayvanlar için demişti mesela. O zaman ona da bir şey olabilirdi ama olmadı. Bende anestezi alır , kaybederim diye düşünmemiştim açıkçası. Kendinizi suçlamayın lütfen
Veterinerde altta yatan başka hastalığı olduğunu düşünüyor.. Zaten kediler belli etmezmiş halsizlik ve iştahszıklık ortaya çıkana kadar anlaşılmaz hasta olduğu diyor. Zaten ilk kez anestezi almadı ki kafam karıştı, olacağı varmış diyorum ne yapayım başka elimden bişey gelmiyor.

keyfi anesteziye karşıyım azda olsa düzenli olarak yılda 1 kere alınan anestezinin illaki etkisi vardır.belki altında bir hastalık vardı bu operasyonla ortaya çıktı.bu saatten sonra giden gitmiş yapacak birşey yok Allah rahmet eylesin.böyle olmasını kimse istemezdi veteriner hatası yoksa bu şekilde düşünüp avunmaktan başka çare yok ama yerinizde olsam yeni bir evcil alırsam traş falan ettirmezdim.

keyfi anesteziye karşıyım azda olsa düzenli olarak yılda 1 kere alınan anestezinin illaki etkisi vardır.belki altında bir hastalık vardı bu operasyonla ortaya çıktı.bu saatten sonra giden gitmiş yapacak birşey yok Allah rahmet eylesin.böyle olmasını kimse istemezdi veteriner hatası yoksa bu şekilde düşünüp avunmaktan başka çare yok ama yerinizde olsam yeni bir evcil alırsam traş falan ettirmezdim.
Kopeklerimi tras ettrimiyorum zaten ama o cok hircindi ve asla taratmiyordu topaklari canini yakiyordu mecbur kalıyordum. Dediginiz gibi avunmaktan baska carem yok

Back
X