Arkadaşlar ben cildimdeki geçmeyen sivilceler ve sivilce izleri için cilt doktoruna gittim bana azitro isminde bir antibiyotik verdi ve gece yatmadan sürmem için clindoxyl jel verdi 1 ay sonra tekrar gel dedi jelden memnunum bikaç yan etki dışında cildime zarar vermedi düzenli kullanımda da sivilceleri kuruttu sivilce izleri de yavaş yavaş geçiyo gibi ama ben dün eczaneye gittim ve başlıkta yazdığım ürünü verdiler kesin çözüm dediler bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ve clindoxyl jel ile birlikte kullanılır mı yazdığım ürün sabah akşam kullanılması gereken bi ürün bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Bu ilacı kaç eczaneye sordum bulamadım arkadaşlar yeni bi ilaç mı?Bu ürünü, bana da gittiğim cildiye hekimi önerdi. Sabah ve akşam olmak üzere iki kez sadece cildimi pamuğa sıkarak temizledim. Bir kaç gün içerisinde acnelerimin söndüğünü ve cildimin düzeldiğini gördüm. Ayrıca olukça güzel bir makyaj temizleme toniği olarak ta kullanılabiliyor. Acne , sivilce ve leke problemi olanlara tavsiye ederim.
Bu ilacı kaç eczaneye sordum bulamadım arkadaşlar yeni bi ilaç mı?
Arkadaşlar bir yan etkisi var mı, yaşadınız mı?
Onu bulamayınca baska bi urun aldim işe yararsa lutfen bilgilendirin biz de siparis edelim
Bende yenı aldım kullanıyorum memnunum işe yarıyor kargoyla getırttık heryerde bulunmyr malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?