viberden yanlışlıkla aradım kızlar şimdi napcam

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
Kızlar ya hoşlandığım biri var okuldan tanışıyoruz . Arkadaşım sayılır ama ben sonra hoşlanmaya başladım kendisinden artık yanındayken selam veremez oldum karşısına çıkmak istemiyorum çok geriliyorum zira. ama aynı sınıftayız bu mumkun olmuyor pek.bi arkadaş bana telefon numarasının kendisinde var olduğunu ve verebilceğini söyledi ben de whatsapta çok mu aktif birisiyle konuşuyor mu diye kontrol ederim diye aldım.dun akşam da saat 11de aradım viberden yanlışlıkla inanın nasıl oldu hiç bilmiyorum şok oldum anlayamdın hemen kapattım ama çağru gittti gorunuyor.şimdi napmalıym ben yuzune bakmaya cesaret edemezken bi de çaldırdım ki telefonunu kendi vermemişti bnm ki de onda yoktur.napcm kızlar kafama çok taktım bu durumu gelip sormaz da acaba ne dusuncek hakkımda

Ayy güldüm okurken bayagi kotu olmus. Hani numarasini kendi verse yanlislik dersin de baskasindan almissin numarasini kotu olmus

Ayy güldüm okurken bayagi kotu olmus. Hani numarasini kendi verse yanlislik dersin de baskasindan almissin numarasini kotu olmus
Ya duymaktan en çok korktuğum şeyi soyledin çocuk zaten çalışkan bişey sınav için bişey sorcaktım almıştım birinden derim ama sorması problem işte sormazsa ben kendimi yer dururum

her şeyde bi hayır vardır. takma kafana. belki bu vesileyle arkadaş olursunuz
Zaten arkadaşız da bn sonradan böyle hissetmeye başladım o da yanımda geriliyodu biraz hissetmiştir belki de ama bunu yapmm olayın tadını kaçırdı biraz sanırım sorsa açıklama yaparım ama sormazsa problem işte

Zaten arkadaşız da bn sonradan böyle hissetmeye başladım o da yanımda geriliyodu biraz hissetmiştir belki de ama bunu yapmm olayın tadını kaçırdı biraz sanırım sorsa açıklama yaparım ama sormazsa problem işte
şimdi sen sorsun mu istersin sormasın mı?:KK55:

X