• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azabı çekiyorum.Sizce ne yapmalıyım?Lütfen akıl verin!!!

Ya bunda bu kadar vicdan azabı çekicek,ah alıcak,ters giden şeyleri buna bağlıycak bişey yokki..nasıl bi mantıkla düşündün bunları hayret doğrusu..ben olsam söylerdim tabi..boş boş ümitlenmesin..nişanlıyo o,sende artık kendine gel,dünyanın sonu değil,daha hayatın başındayız,silkelen derdim,olur biterdi..

katılıyorum. bence sıkma canını bu kadar,düşündüğünün aksine çok güzel birşey yapmışsın tanıştırarak ama onlar anlaşamamış ve ayrılmışlar!
senin bir günahın yok.ama en kısa zamanda söle bencede

Yaklaşık 1 sene önce iki arkadaşımı tanıştırdım.İkisininde bi ilişkisi yoktu.Birbirlerine yakıştırarak tanışmalarını istedim.sonra tanıştılar ve büyük bi aşk yaşamaya başladılar.Bende çok mutlu oldum tabi.Fakat 6 ay kadar önce arkadaşım sevgilisinden yani bu benim diğer arkadaşım oluyor ayrıldı.Hemde saçma bi sebep yüzünden.Herneyse...Arkadaşım halen çok üzülüyor,deli gibi bekliyor.Karşısına iyi kısmetler çıkıyor fakat kimseyle olamıyor.Bende pişman oluyorum üzülüyorum.Arada da kalıyorum.İkiside arakdaşım sonuçta.Biri hakkında diğerine asla bahsetmiyorum.Hatta görüşmelerimi bile azalttım.Zaten terkedilen arkadaşım çok mutsuz diğeri değil.Sorun da bu.Diğer arkadaşım ailesinin istediği biriyle nişanlanmak üzere.Fakat diğer arkadaşım hala onu bekliyor,her gece ağlıyor dualar ediyor.Bense bişey diyemiyorum.Vicdan azabı çekiyorum anlatamam.Sizce arkadaşıma diğer arkadaşımın yani eski sevgilisinin nişanlanmak olduğunu söylemeli miyim?Belki söylersem en azından beklemez diyorum.Fakat ya söyleyince daha kötü olursa ve ben laf taşımış gibi olursam diyorum.Ne olur akıl verin ne deyim söyleyim mi?

keşke hiç aralarını yapmasaymışsın ama olan olmuş artık ne yapacagına gelince de o kıza söyle arkadaşının nişanlanacağını en azından artık bi beklentisi olmasın umutlanmasın belki çok üzülecek ama bilmesi daha iyi mecbur unutmak zorunda :///

Back