Vicdan azabi cekiyorum yardim edin ne olur :(

ELANORA59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
24
1
6
Kizlar basima bugün bir olay geldi icim
Icimi yiyiyor ne olur akil verin.
Is yerimde park yerinden cikarken cok hafif bir arabaya degdim , sesi bile cok duyulmadi. Yanimda ki arkadasim cok hafif cizik oldu dedi, benim arabamda birsey yok, o an Panik oldum tabi cantamda kalem kagit yoktu, orda calisan erkekler vardi gördüler sanirim, cikip hemen asistani aradim ismi mi ve yanlislikla carptigimi yazdirdim almaya gittim , arkadas Indi arabadan gitti kagidi koymaya bakti iki araba yan yana dedi hic cizik yoktu, yada araba biz gelene kadar gitti 5 dakika bile olmadi oysa ki. Cok kötüyüm gercekten icim hic rahat degil keske bekleseydim sanirim fark etmedi söför biraz uzun oldu kusura bakmayin

Burdakilerde konunu fark etmemiş olcakki kimse yazmamış bu saate kadar

Is yerinizde ilanlarin,reklamlarin oldugu bir pano varsa cikti alip oraya bu durumu bildirirsiniz.
Eger arabasinda cizik oldugunu farkederse arac sahibi size ulasir

Keşke hemen dursaysınız ..
İş işten geçti artık. .

Dün biri benim aynaya çarptı durmadı bile..
Şikayetçi olacağım. .
Eğer durup Özür dileseydi önemli değildi..
İnsanlık bitmiş. .

Yaklaşık üç ay önce kapimizin önündeki aracımıza hemde hiç kazasi yokken on kapiyi gocertip kaçmışlar,çocuklarımın rızkını çaldı ölene kadarda ah edicem,eger bir numara sıkıştırıp gitseydi hiç dert değildi kaskosu vardı ama biz kasko bozulmasin diye cebimizden ödemek zorunda kaldık hatırı sayılır bir parayı...umarim sizde bulursunuz sahibini..

Bisey olmamistir bile, ufak surtunmelerde boya iz yapiyor silince geciyor. Arabanin marka modelini hatirliyorsaniz yarin otoparkta arayin, olmadı panoya falan yazin.

İnsan çarpma anında pabik olabiliyor. Kaçma içgüdüsüne kaplıyor.
Arabanın park edildiği yere yakın yerde işyeri filan varsa bir sorun. Belki tanıyan bilen vardır çizik çok önemli olmasa da en azından sahibine durumu söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…