- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.407
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Gecen konumda kv kp ile ilgili sorunumu paylastim sizle.evimi tasidim tasindimiz gun kp ve gorumcem.Gorumcem esime annesinin kustugunu soyledi sebebse " esim gecenlerde kp yanina ugramis biraz sitem etmis ve annesini gormeden eve gelmisti.gorumcem dediki " annemin ayilip bayiliyo hergun agliyomus abim annemi gormeden eve gitti onun gibi bi oglum yok artik sildim onu "demis esimde gorumceme zaten silmisler beni yenimi silindim sanki karim hamile bigun olsun arayip sormadiniz yanimizda olmadiniz sende onlar gibisin dedi kardesine ve babasina. Suan esimle annesi konusmuyolar sanki ana ogul arasina girmisim gibi hissettim kendimi esime konus annenle diorum ama dinlemiyo.esimi daha once hic boyle gormemistim ailesinr asiri derece de kinlenmis suan.ama benim sucumda yok gercekten hic arayip sormadilar evden tasincamizi biliyodular ne maddi ne manevi bugune kadar yanimizda olmadilar ben kp kv cok ofkeliydim suan bakiyorumda esim benden daha cok ofkeli ailesine.bilemedim ya esim ailesiyle konusmayip iyimi yapiyo kotumi bilemedim bi yandanda sebeb benmisim gibi geliyolar aklima