Vicdan azabi cekiyorum

Siz niye karisiyorsunuz ki? Kendi aralarindaki mesele, sonsuza dek birbirlerini silmemislerdir illaki konusurlar. Bazen arada olur boyle seyler.
Esiniz gereken yerde gereken tepkiyi vermese anneci bilmem neci diye dert yakinirsiniz, kp ve kvden bir ton dertlenirsiniz ama esiniz ailesiyle sorun yasayincada ayy araya mi girdim, vayy esimi annesiyle konusturayim cabalari, vicdanli, iyi gelin olayim. :D
Anne, ogul onlar barisirlar hemen kendinizi ortalara atmaniza gerek yok. :)

Eş de olunsa arada nefes almak için bırakılması gereken mesafe bilinmeli. Yani eşinizin anne ve babası ile olan bağı sizden eskiye dayanıyor böyle bir kırgınlığı varsa onu biraz kendi haline bırakın, baskı yapmayın. Siz bir kere söylersiniz baktınız olmuyor zorlamayın. Onun yanında olmaya çalışın, arada bu konuda halini sorun neler hissediyor öğrenin.

Siz niye karisiyorsunuz ki? Kendi aralarindaki mesele, sonsuza dek birbirlerini silmemislerdir illaki konusurlar. Bazen arada olur boyle seyler.
Esiniz gereken yerde gereken tepkiyi vermese anneci bilmem neci diye dert yakinirsiniz, kp ve kvden bir ton dertlenirsiniz ama esiniz ailesiyle sorun yasayincada ayy araya mi girdim, vayy esimi annesiyle konusturayim cabalari, vicdanli, iyi gelin olayim. :KK70:
Anne, ogul onlar barisirlar hemen kendinizi ortalara atmaniza gerek yok. :)
Napim bi yanimda seytan diger yanimda melek konusuyor kulagima kafam cok karistti o_O o yuzdem yani

Eş de olunsa arada nefes almak için bırakılması gereken mesafe bilinmeli. Yani eşinizin anne ve babası ile olan bağı sizden eskiye dayanıyor böyle bir kırgınlığı varsa onu biraz kendi haline bırakın, baskı yapmayın. Siz bir kere söylersiniz baktınız olmuyor zorlamayın. Onun yanında olmaya çalışın, arada bu konuda halini sorun neler hissediyor öğrenin.
Bikere soyledim zaten bidahada demicem :)

Back
X