haklısınız zaten utanırım ne için özür diliyorsun dediğinde , keske dilebilsem ama işte ...muhtemelen o an aldığınız karara etrafınızdaki herkesn olumlu anlamda iştirak etmesini beklediniz farklı yorumları farklı yorumladınız.yani siz hikayenizi anlatırken oyle diyorsunuz en azından. konuyla ilgili direk özür dilemek yerine,konusu açıldığında kayınvalidenizi destekler tarzda cümleler kurarsanız iyi olur diye düşündüm. evet anne ya biraz erken hareket ettik biz,sana hak veriyorum şimdi.ne yapalım bizde bu süreci böyle geçireceğiz gibi standart ama samimi cümlelerle çözülebilir.
çalısıyor ne yazık ki sadece pazar gunleri var , onu da eşiyle geciriyorDoğru yolu bulmuşsun ne diyelim.Kayınvalideni dışarıda güzel bir kahvaltıya götürüp o günü birlikte alışveriş yaparak geçirebilirsin
hayr gitmedi ama haksız yere çok alınıp bjuraya yazdım , yakınlarıma anlattım falan . kadıncagızın hakkına gırmıs oldumKime anlattınız bu durumu?kayınvalidenizin kulağına gitti mi sözleriniz
Heralde "hepimiz kadindan once insaniz" diyecektiniz.kv nişanlanmamızı erken buluyordu , bide kıyafetleri yuzugu ondan habersiz aldık diye darılmıstı falan . burda onlar hakkında konu acmıstım . buraya yazıp cizmiştim kv hakkında şikayet niteliğinde . Ama şimdi görüyorum ki aslında kadıncağız haklı ben sinirime yanik düşüp buraya şikaye edercesine yazdım . doğla bır seydi yanı erken bulması nısanı . sonucta daha okulumuz bıtmedı meselğimiz yok . E insan bı sorardı anne(kv) ne zamna gidelim edelim diye . offf offf. Birde herkese kayınvalidemle ilgili dert yandım , anlattım , dedikodu yapmıs oldum resmen . pişmanım çok çünkü ben haksızdım gercekten . kendimi ona karsı suclu hissediyorum . özür de dileyemem gururdan değil ama nasıl derim ben sana alınıp senı dostlarıma , herkese sıkayet ettim diye . kızlar bana bır seyler dıyın . acaba hediye mı alsam , baska bır sey mı yapsam , gunah cıkarmak olarak değil, zaten bundan sonra asla kotu dusunmeyeceğim hakkında ama ne yapsam da gonlum az ferahlasa , somut bır seyler yapmak istiyorum sevineceği . bi,r hediye önerir misiniz , .
ve lütfen rica ediyorum istediğiniz gibi düşünebilirsiniz hakkımda ama yargılarken bıraz da benı düşünün ç çünkü ne zaman yazsam buraya cok sert konusuyor bazılarınız benımle , ya da asagılıyor dalga gecer gbi konusuyor , bi szö var çok severim ' hepimiz insandan da öte kadınınız ' oyüzden kırıcı olmayalım 3 gunluk dunya da . bilin ki bazen yazdıklarınız , bu benım içinde gecerli , insanları kırıp incitebiliyor , hatta ağlatabiliyor ya da daha çok yalnız hissesttirebiliyor . iyi ve hayırlı gunler dilerim hepinize
yanlış hatorlamıyorsam Hz zeynep kadlı kitapta yazıyordu , anlamı derindir . Görmek isteyeneHeralde "hepimiz kadindan once insaniz" diyecektiniz.
Nedense samimi bulmadim sizi, onceki konuyu hatirlamiyorum.
Olurda bir gun hesabinizi nisanliniz gorurse eski konu silinemeyeceginden aksi bir konu bulunsun gibi dusunmussunuz sanki.
hayır öyle bir sey yok görürse diye de yazmadımKv buraya üye olduğunu falan mı öğrendi?
biliyor hesabım olduğunu ve buraya yazdığımıHeralde "hepimiz kadindan once insaniz" diyecektiniz.
Nedense samimi bulmadim sizi, onceki konuyu hatirlamiyorum.
Olurda bir gun hesabinizi nisanliniz gorurse eski konu silinemeyeceginden aksi bir konu bulunsun gibi dusunmussunuz sanki.
Tamam dersinizi aldınız ama bunu ona anlatmanıza,ondan özür dilemenize gerek yok.bundan sonra dikkatli olursunuz,adımlarınızı ona göre atarsınız.daha yolun başındasınız karşınızdakine güvensizlik problemi yaratmayın.zaten sorunlu oluyor kv gelin ilişkisi.daha başında bunu çıkmaza sokmayınhayr gitmedi ama haksız yere çok alınıp bjuraya yazdım , yakınlarıma anlattım falan . kadıncagızın hakkına gırmıs oldum
canım çok tesekkur ederim ya :)Suçunu kabul etmek yada farkına varmakta bir erdemdirkendini cok ezme yaa vicdan insanı yer bitirir. Hediye fikri istemissin ama onu da sen bizlerden daha iyi bilirisin sana güveniyorum bir hatadır olmustur vicdanını yorma böyle şeylerle
biliyor hesabım olduğunu ve buraya yazdığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?