vicdan azabı duymalı mıyım? :S

popis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
42
0
26
Ankara
ızlar selam, 2 hafta önce ankaraya gitmek için otobüs yolculuğu yaptım. arka tarafta oturuyordum, önümde oturan kişiyle muavin çok fazla muhabbet ediyorlardı arkadaş gibilerdi. konuşmalarından rahatsız oldum ön tarafa geçtim. Sonra o rahatsız olduğum yolcu da muavinlerin oturduğu koltuğa geçti. sürekli bana bakıyordu ama tabi ben umursamadım öyle geçti gitti yolculuk. 4 gün evvel yani yolculuktan bir buçuk hafta sonra telefonuma mesaj geldi bu yolcudan. o gün yolculuk yaparken dikkatini çekmişim, muavinde ben sana numarayı bulurum demiş. Bilet alırken numarayı veriyoruz ya gitmiş onu bulmuş tabi bu biraz zaman almış hemen bulamamış ama uğraşmış vermiş numaramı başka bir yolcuya. ben delirdim tabi nasıl olabilir böyle bir şey diye. Düşünsenize hiç alakam olmayan bir insan numarama ulaşıyor o gizli olması gereken bilgiye! müşteri hizmetlerini aradım anlattım, 3. şahıslarla nasıl bilgimi paylaşırlar dedim. Şikayet kaydımı aldılar sonra daha yetkili bir birimden tekrar aradılar ve muavinin işine derhal son verileceğini, müşteri bilgilerini kafasına göre dağıtamayacağını söylediler. ben de numaramı değiştirdim bitti gitti. ama ara ara aklıma geliyor vicdan azabı duyuyorum muavin işinden oldu diye. sizce kötü mü yapmışım :(

Son düzenleme:
Olmasi gerekeni yapmissin bnce Onun bu sekilde davranmasi etik değil ne de olsa kisisel bilgi paylasmasi ve Seni zor durumda birakmasi gerekmezdi.

kızlar selam, 2 hafta önce ankaraya gitmek için otobüs yolculuğu yaptım. arka tarafta oturuyordum, önümde oturan kişiyle muavin çok fazla muhabbet ediyorlardı arkadaş gibilerdi. konuşmalarından rahatsız oldum ön tarafa geçtim. Sonra o rahatsız olduğum yolcu da muavinlerin oturduğu koltuğa geçti. sürekli bana bakıyordu ama tabi ben umursamadım öyle geçti gitti yolculuk. 4 gün evvel yani yolculuktan bir buçuk hafta sonra telefonuma mesaj geldi bu yolcudan. o gün yolculuk yaparken dikkatini çekmişim, muavinde ben sana numarayı bulurum demiş. Bilet alırken numarayı veriyoruz ya gitmiş onu bulmuş tabi bu biraz zaman almış hemen bulamamış ama uğraşmış vermiş numaramı başka bir yolcuya. ben delirdim tabi nasıl olabilir böyle bir şey diye. Düşünsenize hiç alakam olmayan bir insan numarama ulaşıyor o gizli olması gereken bilgiye! müşteri hizmetlerini aradım anlattım, 3. şahıslarla nasıl bilgimi paylaşırlar dedim. Şikayet kaydımı aldılar sonra daha yetkili bir birimden tekrar aradılar ve muavinin işine derhal son verileceğini, müşteri bilgilerini kafasına göre dağıtamayacağını söylediler. ben de numaramı değiştirdim bitti gitti. ama ara ara aklıma geliyor vicdan azabı duyuyorum muavin işinden oldu diye. sizce kötü mü yapmışım :(

ben haksız olduğunu düşünmüyorum tatlım , bence sonuna kadar haklısın ayrıca muavin kendisi kaşınmış... numarayı bulmayı muavin teklif etmese nereden bulacaktı. şikayet etmek en doğal hakkın hiç kafana takma :36:

Sonuçta siz durumu bildirmişsiniz en doğal hakkınız,o işten atılsın diye özellikle şikayet etmemişsiniz,ne ceza vereceklerini bilemezdiniz,hem bunu kendi yapmadan önce düşünecekti siz değil,en doğru olanı yapmışsınız.

aslinda hep bu düsünce ile hareket ettigimiz icin
cogunun yaptigi yanina kar kaliyor ve kimse hak hukuk tanimiyor ..
sizin numaranizi vermeye ne hakki var :19:
adam belki sapik belki sizin basiniza bela olucak ..
bende olsam aynisini yaprdim .
Keske herkes böyle hakkini arasada insanlarda haddini bilse :31:

dogrunu yapmissin bence terbiyesizlik o muavinin yaptigi haketmis kimse gizli bilgi paylasamaz hakki yok buna vicdan azabi duymayin hic

en güzeli...

ekmeğiyle oynadım diye sakın düşünme namusuyla çalışsa zaten böyle işe kalkışmaz. ya numara verdiği adam sapık olsa piskopat katil olsa herşey olabilir. Ne münasebet böyle bir işe kalkışıyor cezasını çeksin.terbiyesiz...

Back
X