kızlar selam, 2 hafta önce ankaraya gitmek için otobüs yolculuğu yaptım. arka tarafta oturuyordum, önümde oturan kişiyle muavin çok fazla muhabbet ediyorlardı arkadaş gibilerdi. konuşmalarından rahatsız oldum ön tarafa geçtim. Sonra o rahatsız olduğum yolcu da muavinlerin oturduğu koltuğa geçti. sürekli bana bakıyordu ama tabi ben umursamadım öyle geçti gitti yolculuk. 4 gün evvel yani yolculuktan bir buçuk hafta sonra telefonuma mesaj geldi bu yolcudan. o gün yolculuk yaparken dikkatini çekmişim, muavinde ben sana numarayı bulurum demiş. Bilet alırken numarayı veriyoruz ya gitmiş onu bulmuş tabi bu biraz zaman almış hemen bulamamış ama uğraşmış vermiş numaramı başka bir yolcuya. ben delirdim tabi nasıl olabilir böyle bir şey diye. Düşünsenize hiç alakam olmayan bir insan numarama ulaşıyor o gizli olması gereken bilgiye! müşteri hizmetlerini aradım anlattım, 3. şahıslarla nasıl bilgimi paylaşırlar dedim. Şikayet kaydımı aldılar sonra daha yetkili bir birimden tekrar aradılar ve muavinin işine derhal son verileceğini, müşteri bilgilerini kafasına göre dağıtamayacağını söylediler. ben de numaramı değiştirdim bitti gitti. ama ara ara aklıma geliyor vicdan azabı duyuyorum muavin işinden oldu diye. sizce kötü mü yapmışım