Vicdan azabı pişmanlık

depresif insan

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
162
56
Burada çoğunuz benden büyüksünüz yani farklı nesilden oldugum çok insan var o yuzden burda yazıcaklarımı belkı eleştirebilirsiniz bilmiyorum kaçınız farkında kaçınız değil ama artık ilişkilerde öpüşme yakınlaşma oluyor yani çoğu ilişkide demek istediğim eskiye göre daha normal bi durum olması o yuzden zamanın şartlarına göre düşünmenizi istiyorum
Benim uzun surelı bi ilişkim var ee tabi zaman zaman yakınlaşmalar oluyor ama ben sonra kendımı çok kotu bırı gibi hissediyorum vicdan azabı çekıyorum bana bi akıl verin

NOT : Çok çok anormal yakınlaşmalar değil

Zaman degisti ve opusme cok normal :KK66:

yok oyle bir sey tatlim, yillar oncesinde de olsa simdi de olsa opusme opusmedir. Sanirim yaşın oldukça genç.

Vicdan azabi cekmen dogal birsey. Kanimca dinen azap duyuyor olabilirsin. Hani opusme ve sonrasinda gerceklesen fiziki hareketler dinimizce yasak, belkide ondandir.

Ya da bu degil de kendini kullandirmis gibi hissediyor da olabilirsin.

Bu senin elinde. Yaşın cok kucukse biraz daha bekle. Bunlari yapmak zorunda degilsin ki. Ne yalan soyleyeyim daha kucucuk kızların, bu kadar cok erkeklerle haşır neşir olmasina uyuz oluyorum. Zaten erkekler de sagolsun bi kiz bulana kadar, sonra abazalik hak getire.

Neyse bu senin iliskin. Ama sonradan vicdan yapacaksan da ona gore yaşa.

Zaman degisti ve opusme cok normal :KK66:

yok oyle bir sey tatlim, yillar oncesinde de olsa simdi de olsa opusme opusmedir. Sanirim yaşın oldukça genç.

Vicdan azabi cekmen dogal birsey. Kanimca dinen azap duyuyor olabilirsin. Hani opusme ve sonrasinda gerceklesen fiziki hareketler dinimizce yasak, belkide ondandir.

Ya da bu degil de kendini kullandirmis gibi hissediyor da olabilirsin.

Bu senin elinde. Yaşın cok kucukse biraz daha bekle. Bunlari yapmak zorunda degilsin ki. Ne yalan soyleyeyim daha kucucuk kızların, bu kadar cok erkeklerle haşır neşir olmasina uyuz oluyorum. Zaten erkekler de sagolsun bi kiz bulana kadar, sonra abazalik hak getire.

Neyse bu senin iliskin. Ama sonradan vicdan yapacaksan da ona gore yaşa.

Kendımı kullanılmış hissediceğim bi ilişki değil çok şükür ama evet belki de dinendir ya da daha önce bu tarz şeyler yaşamadıgımdan bılmıyorum tabiki zorunda değilim zaten o an bende oyle bir his oluşmuyor sonrasında oluyo karşı tarafta neye ugradıgını şaşırıyo bır oyle bır boyle

Kendımı kullanılmış hissediceğim bi ilişki değil çok şükür ama evet belki de dinendir ya da daha önce bu tarz şeyler yaşamadıgımdan bılmıyorum tabiki zorunda değilim zaten o an bende oyle bir his oluşmuyor sonrasında oluyo karşı tarafta neye ugradıgını şaşırıyo bır oyle bır boyle
Bak cnm. Boyle hissetmen gayet normal. Ama istersen bi zaman tani kendine. Kalbin istiyor mantigin yapma diyor. Bu senin elinde. Vicdan azabi yaşayacaksan bi muddet uzak dur. Yine senin bilecegin is. Ben 20 yasinda bile elimi tutturmazdim cunku ben dinen düşünürdüm hep. Hatta baktim opusmek koklasmak istiyor hemen sepetliyordum. Cunku bana deger veriyorsa, bana dokunmamali diyordum. 34 yasindayim suan, bana eski kafali diyebilirsin. Ama ben 20 de de boyle dusunuyordum. 34 oldum boyle dusunuyorum. Cunku herşeyi kocamda yasamak istedim hep. :KK66:

Bunun zamanla falan alakası yok, kimine göre normal bi durum, kimine göre değil. Sen ileride pişman olmayacağını seyler yap. Hic biseye zorlama kendini. Başkalarının fikirlerine saygı duyduğun gibi sanada saygı duyulmasını sagla

Burada çoğunuz benden büyüksünüz yani farklı nesilden oldugum çok insan var o yuzden burda yazıcaklarımı belkı eleştirebilirsiniz bilmiyorum kaçınız farkında kaçınız değil ama artık ilişkilerde öpüşme yakınlaşma oluyor yani çoğu ilişkide demek istediğim eskiye göre daha normal bi durum olması o yuzden zamanın şartlarına göre düşünmenizi istiyorum
Benim uzun surelı bi ilişkim var ee tabi zaman zaman yakınlaşmalar oluyor ama ben sonra kendımı çok kotu bırı gibi hissediyorum vicdan azabı çekıyorum bana bi akıl verin

NOT : Çok çok anormal yakınlaşmalar değil

yakınlaşmaların eski zaman, yeni zaman ayrımı yok. şuan 28 yaşımdayım bundan 10 yıl önce benim gençlik dönemlerimde de yakınlaşma normal karşılanırdı. Bunu normalleştiren nesil farkı değil, bizleriz. Normalmiş gibi düşünerek, devir böyle vs diyerek normal olmayan davranışları biz normalleştiriyoruz sadece içimizi rahatlatmak için.. ama bunlar gerçeği değiştirmiyor... Kendini kötü hissetmen güzel birşey aslında çünkü yapılanların doğru olmadığı bilincindesin.Yaşın oldukça küçük biraz daha olgunlaş,kendine zaman tanı henüz öpüşmek bile olsa bunları yaşamak için çok erken ilerde yaptığın herşeyden pişmanlık duyabilirsin.Küçük masum bir öpücük diye başlıyor herşey zaten farkında bile olamıyorsun dikkat et !!! ...uzun süreli sevgilin olabilir ama ilişkinin devam edip etmeyeceğinin garantisi yok ! Sonra yenisi,,birdaha yenisi düşününce bile kulağa hoş gelmiyor dimi? kendini kullandırma pişman olacağın hiç birşey yapma erkeklerin genelde gençlik dönemleri cinselliği nasıl ve kimle yaşasam diye düşünerek geçer o tam deli çağlar... neyse ben bir abla tavsiyesi verdim hayat senin hayatın,hayırlısı...

Canım insan gerçekten çok seviyorsa güveniyorsa ve karsisindakinden de aynı duyguları alıyorsa pişman olacağını sanmıyorum.
Muhtemelen yaşınız küçük ikinizinde yani nisanlanalim evlenelim yaşları değil. Önünüzde çok yıllar var sanırım. Sen de o da bir gelecek dusunemeyecek yaşlarda olduğunuz için olabilir.
Sonradan rahatsızlık duyuyorsan yapma canım.sart değil ki.

Kendi kendinle savasiyorsun!

Opusmek kimine gore normal kimine gore degil. Ama sende derinlerde demekki normal gelmiyomus. Hemen kendi kendini savunmaya gecmissin normal felan diye. Ama halada savasiyosun.

Biz senin dusunce tarzini degstiremeyizki?
Ne diyim, 100 kere tahtaya felan yaz opusmek normal diye..

X