Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiniz çok teşekkür ederim.acı hep aynımı kalıcak bilmiyorum.haklısınız Allah böyle istedi ne yapalım yatak örü olmadı acı çemedi diye şükür ediyorum.(
Canım başın sağolsun.benim de annem de kalp yetmezliği vardı, yıllarca daha 18-19 yaşından beri annemi hastane hastane acillerde dolaştırırdım, hep kavga ederdik, sigara içme, tuzlu yeme, ilaçlarını iç diye, ama annem aynen sigaraya devaam ederdi.O küçücük halimle tek başıma nerdeyse girip çıkmadığım hastane kalamadı ambulanslarla , bi de tam deli çağlarımda,okula , ordan eve kardeşlerimin yanına, çoğu zamanda hastaneye gider annemin yanında kalır sabah tekrar okula giderdim.
Belki 3-4 sene sürdü bu böyle, ilaçlarını kullanmasına rağmen, son zamanlarda diyetini yapmasına, sigarayı azaltmasına rağmen, yine acillik olduğu br zamanda , hastaneye götürüp yatırmıştım.Her zamanki gibi 2-3 gün kalır çıkarız diyodum.
Ama annem yine şişmişti, serum takıldı ,sonda takıldı, 31 aralık 2002 gecesi , ayak ucunda sandalyede uyuya kalmışım, sabah ezanı okunurken, bir hırıltıyla uyandım, annem nefes alamıyodu , doktorları çağırdım , beni dışarı çıkardılar, kalp cihazının sesleri geliyodu, resmen şoka girdim, ve çıkıp başın sağolsun dediler, o anda nasıl bağırıp, etrafa saldırdım, delirdim , ve kendimi samatya ssk'Nın 5 nci katından aşağı atmaya kalktım, son anda tuttular. Resmen delirdim, benim yüzümden oldu, keşke başka doktora hastaneye götürseydm diye.
Belki aylarca yemedim, içmedim, uyumadım, konuşmadım,sürekli iğnelerle ayakta durdum. Annem gözümün önünde son nefesini verdi ve ben hiç bişey yapamadım.
Yapamazdım da sadece doktorlara yalvardım , kurtarın onu diye, ama nafile.
HALA İÇİMDE ACABA BAŞKA DOKTORA GÖTÜRSEM KURTARABİLİRMİYDİM DİYE. AMA HERKESİN SÖYLEDİĞİ SEN NE YAPARSAN YAP, ONUN VAKTİ SAATİ DOLMUŞTUR DEDİLER, BENDE HALA KENDİMİ ÖYLE AVUTUYORUM.
SEN DE BÖYLE TESELLİ ET KENDİNİ VE BOL BOL DUA ET...
ALLAH SABIR VERSİN...
Annem kalp hastasıydı.aynı zamanda kalp yetmezliği vardı ilaçla yaşıyordu.başka doktorlara götürmeye niyetlendim.araştırıyodum bu arada yatalak değildi.gezip dolaşabiliyordu.bende bu yüzden acele etmedim.bi sabah aniden kalp krizi geçirdi ve rahmetli oldu.başka doktorlara götürseydim yaşarmıydı vicdan azabıyla nasıl yaşarım ben.çok kötüyüm yardım edin nolur...
insanın bu dünyada alacağı nefes yiyeceği lokma sayılıdır canım... ve biz buna kader diyoruz.. üzme kendini..