- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Doktor biliyodu emzirdiğimi.ama tadına bile bakmıyoİlaçlar süte geçiyordur, bu da bebeğinizin hoşuna gitmiyordur. Zaten ilaç kullanırken emzirmemek gerekli diye biliyorum
Doktor biliyodu emzirdiğimi.ama tadına bile bakmıyo
Bende böyle diyorum hiç ememiyen bebekler var diyorum.sonrada He kendini böyle kandırıyosun demi diye kızıyorum.Bence boşuna kendinizi yıpratmayın. İlaçları almayıp hasta olsanız daha mı iyi. Hem ne güzel 10 ay emebilmiş. Ben o kadar çabaya rağmen 70 gün zar zor emzirdim olmadı kader herşeyin hayırlısı.
Biri d.kontrol hapı biride hormon içeren bi ilaç.dün de sinüzit için ilaca başladım ama onu daha öncede kullanmıştım.o zaman emmişti.sütün tadına baktım bi değişiklik acı tat filan yok.Burada bi annenin yazısını okumuştum, bebeğinin kesinlikle emmek istememesinden vs bahsetmiş, sütünün tadının değiştiğini vs, nedenini bilemediğini söylemişti. İlerleyen zamanda da her ne kadar kendisinin üşümediğini düşünse de ayaklarından, sırtından vs soğuk aldığını, bunun da sütünü tadını değiştirdiğini keşfetmiş, sarıp sarmalanınca durumu kotarmıştı.
Senin durumunda buna benzer olabilir, aldığın ilaçların prospektüsünü okudun mu? Hamilelikle ilgili bir uyarı falan var mı?
Evet bende hiç emmemişim.annemde bi yandan vah tüh deyip duruyo.ben zaten üzülüyorum.amin canım inşallah.Her cocuk 18 ay emecek diye bir kural yok ki. Bu yavru da devam sutu iciversin nolacak. Kadinlar olarak su emzirme isini cok onemsiyoruz, gerek yok. Emecegi varsa emer zaten. Zorlamak manasiz. Bir gun bile emmeyen cocuklar var,ölmüyorlar neticede. Saglikla buyutun yavrularinizi insallah
Boşuna yıpratma kendini ne güzel baya emmiş devam sütü alıyor aç kalmıyor sonuçta ha gönül ister iki yaşına kadar emsinler ama bizimde sağlıklı olmamız lazımki bebişlerimize bakabilelim bu tarafından bak olayaSelam kızlar çok moralim bozuk 10 aylık bebeğim memeyi bıraktı.3 gündür ne yapsam emmiyo.zaten sütüm azdı ve devam sütü içiyodu.şimdi kesinlikle almıyo.bide cildim için ilaç kullanıyorum doktor yazdı emzirdiğimi söyledim.acaba ondanmı diyorum.bide sinüzit var geberiyorum onun içinde ilaç içiyorum.ilaç almasam iyice ilerliycek kafamı kaldıramıyorum çocuklarıma bakacak kimse yok.ama ben nasıl vicdan azabı çekiyorum nasıl üzülüyorum.kızımı 18 ay emzirdim.bunuda en az o kadar emziririm diyodum olmadı.iştahlı bi çocuk herşeyi yiyo.ama yinede ben sanki iyi bi anne olamadım bebeğime diye kahroluyorum.ne yapacağımı şaşırdım.
Canınız sağolsun,ikinizde sağlıklı mısınız?gerisi boş. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki. Sizde güzel yemekler hazırlarsınız mis gibi yer kuzucuk,açığı kapatır merak etmeyin.Çok haklısın canım.zaten emerken ben ne zaman huzursuz olsam oda huzursuz oluyordu.biraz kendimi Şartlandırmıştım 2 yaşına kadar emzircem diye o yüzden çok üzüldüm.
Evet canım önemli olan o.ben kendimi çok şartlandırdım.ondan bu kadar üzüldümBoşuna yıpratma kendini ne güzel baya emmiş devam sütü alıyor aç kalmıyor sonuçta ha gönül ister iki yaşına kadar emsinler ama bizimde sağlıklı olmamız lazımki bebişlerimize bakabilelim bu tarafından bak olaya
Evet yemek yedikçe öyle diyorum.bak herşeyi yiyo.senin sütünü napıyım diyo heralde kuzucuğumCanınız sağolsun,ikinizde sağlıklı mısınız?gerisi boş. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki. Sizde güzel yemekler hazırlarsınız mis gibi yer kuzucuk,açığı kapatır merak etmeyin.
Sağlıkla büyüsün.
facebook kullanıyorsanız emzirme sanatı grubuna üye olun. Güzel yönlendirmeler olacaktır.Selam kızlar çok moralim bozuk 10 aylık bebeğim memeyi bıraktı.3 gündür ne yapsam emmiyo.zaten sütüm azdı ve devam sütü içiyodu.şimdi kesinlikle almıyo.bide cildim için ilaç kullanıyorum doktor yazdı emzirdiğimi söyledim.acaba ondanmı diyorum.bide sinüzit var geberiyorum onun içinde ilaç içiyorum.ilaç almasam iyice ilerliycek kafamı kaldıramıyorum çocuklarıma bakacak kimse yok.ama ben nasıl vicdan azabı çekiyorum nasıl üzülüyorum.kızımı 18 ay emzirdim.bunuda en az o kadar emziririm diyodum olmadı.iştahlı bi çocuk herşeyi yiyo.ama yinede ben sanki iyi bi anne olamadım bebeğime diye kahroluyorum.ne yapacağımı şaşırdım.
ikizlerimi büyük kızım gibi 2 yaşlarına kadar emzirmeyi çok istemiştim 4 ay anca emdiler çok üzülmüştüm sonra sağlıkları yerinde ya önemli olan o dedimEvet canım önemli olan o.ben kendimi çok şartlandırdım.ondan bu kadar üzüldüm
İnsan sanki ayrım yapmış gibi hissediyorum kendini.ikizlerimi büyük kızım gibi 2 yaşlarına kadar emzirmeyi çok istemiştim 4 ay anca emdiler çok üzülmüştüm sonra sağlıkları yerinde ya önemli olan o dedim
bu kadar duygusal bakmamaya çalışınİnsan sanki ayrım yapmış gibi hissediyorum kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?