• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdan azabıı

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Merhaba kizlar bugun tv izlerken dusundum de bu dunyada ne oluyorsa cocuklara oluyor.

Ceylinleri Haticeleri sokakta kalan insanlari kotuluk goren insanlari gordukce uzuluyorum vicdan azabi cekiyorum birseyler yapmaliyim diye dusunuyorum ama elimden ne gelir bilmiyorum.

En azindan bir dernege ya da yardim vakfina uye olmak istiyorum nereye basvuracagimi ne yapacagimi bilmiyorum bu konularda bilgisi olan varsa bana yardimci olursa cok sevinirim.

Bende çocuklar konusunda çok hassasım.simdi kim bilir ne.zalimlerin ellerinde.masum yavrular var diye düşünmekten harap oluyorum

Şu dernek şu vakıf diyemem. Bildiğim ideolojik temeli olmayan vakıf ve dernek pek yok.
Sizin hayat görüşünüze hangisi uygunsa araştırın derim.
Ben daha güvenilir bulduğum yöntem olarak, öğretmen arkadaşlarımdan yardım alıyorum bu gibi konularda.. okullarında, sınıflarında durumunu bildikleri öğrenciler için eksil tamamlamaya çalışıyoruz. Bazen de sosyal aktivite üstleniyoruz vs... isteğiniz olsun yeterki, kendinize uygun bir yol bulursunuz mutlaka... güzel kalbinize sağlık :)

Koruyucu aile olabilirsiniz. Devletin cocuk esirgeme kurumunda gonullu calisabilirsiniz, kermesler ve sosyal sorumluluk projeleri oluyor losevin onlarda gorev alabilirsiniz. Yapilacak sey cok. Ozel derneklerin,vakiflarin,cemaatlerin ne oldugu belirsiz kurumlarina gitmeyin yeterli

Back
X