VİCDAN AZABIM VE YAŞADIKLARIM

Kesinlikle eşinize anlatmayın. Terapiye başlayın bir an önce. Mantıklı düşünemiyorsunuz

Şimdi tamam ikinizin ki de aldatma ama seninki tek gecede yaşanmış ve bitirebilmişsin ve siz ayrıyken bunu yapmışsın ama eşin seninleyken 4 ay boyunca aldatmış ve şu an aldatmadığına nasıl emin olabilirsin? Ben emin olamazdım. İkinizin durumu farklı ve asla kendini savunamaz ama sen böyle gider ise itiraf edeceksin içindeki sıkıntıdan dolayı he ben sıkıntıda olma demiyorum tabi ama bunu ona söyleyince ilişkiniz bozulacak ve seninleyken başka kadınla olan bu adam artık kendini haklı görecek ki durumunuz aynı bile değilmiş. Suçluluk duyup güzel günlerden keyif alamaman normal ama zaten mutlu bir evliliğin yoktu zaten sana şiddet uyguluyordu ve annesi sana küfür ederken o napıyordu? Seni bu duruma kim getirdi kim yüzünden böyle oldun? Bak bence çocuğun yok ise onun istemem demesine bakma ileride belki çocuğun olacak ve gene mutsuzluğa düşeceksin bu yaptığınız hatalarınızı düşüneceksin sen kimseyi dinleme kendini dinle ve boşan bence hiçbir şeyi de itiraf etme hak etmiyor. Sana sadık seni mutlu eden biri olabilseydi hak ederdi dürüstlüğünü bırak her şey nasılsa öyle kalsın sen bir an önce kurtul. Asla ama asla aklına girmesine izin verme

Yazdıklarını, şaşkınlıkla okudum. Şaka mısın sen ya. Bu nasıl bir cehalet. Bir tane çocuk yetmez hatta en az üç tane yapsın

Erkjelerin aldatmasini normalleştiren biziz evet ve bunu uzun yillar boyunca kadinlar daha cok cekiyor acisini kadin hayatina devam etmis esiyle beraber onca dayaktan ihanetten sonra simdi burda vijdanim rahat degil dio milletin önerdiği tek sey ayril anlat yapabilirde benim cocuk yap demem mi farkli geliyor insanlara saglikli biri zaten yapar istedigini sagliksizsa yapmaz bunun farkindalar o hadislerde neler yazildiginin gayet iyi farkidayim bilmeyenler okuyabilir zaten

Boşandığın sürede aldattıysan aldatma sayılmaz ki bu? En önemlisi pişmansın, bence ağzını kapat, bunu aklından kalbinden kazı ve önüne bak. Etrafında gördüğün herkesin minik minik sırları vardır, kimse pürü pak değil şu kirli hayatta, kaldı ki vicdan azabı duyuyorsun ne hikayeler duyuyoruz etraftan :) hayat kısa, mutluysan tadını çıkar zehir etme kendine dünyayı :)

Hiçbir şekilde sizin doğru muhakeme yaptığınızı düşünmüyorum.
Dayak, şiddetin her türlüsü, küfür, hakaret, aşağılama, aldatma kabullenilebilecek şeyler değildir. Bunu yapan kadın yada erkek affedilmeyi haketmez. Tekrar söylüyorum yanlış yanlışla örtülmez. Adamın yıllarca aldatması şiddet uygulaması kadının da aynı şeyi yapmakta haklı olduğu anlamına gelmiyor.
Karısını döven söven aldatan adam baba olmaya uygun değildir.
Yıllarca dövülüp sövülüp aldatılıp boşanmayan kadın anne olmaya uygun değildir.
Kocasını aldatan kadın anne olmaya uygun değildir.
Ne mutlu ki konu sahibinin içi rahat değil, yaptığından pişman ve kendine yakışmadığının farkında.
Sevdiğimiz biri ölünce üzülürüz, bu kötü bir durum değildir, insan olmanın gereğidir. Zamanla kabulleniriz.
Sevdiğimiz biri hastalanınca endişeleniriz, bu da insan olmanın gereğidir. İyileşince geçer gider.
Bir hata yaparsak af dileriz pişman oluruz telafi etmeye çalışırız, Buda insanlık gereğidir, affediliriz, zamanla kendimizi de affederiz.
Ama bu gayri ahlaki bir durum. Özrü yada telafisi yok. İnsan olmanın gereği böyle bir durumda bü yükü pişmanlığı ömür boyu yürekte taşımaktır.
adam kadını dövmüş aldatmış kadın adamı aldatmış, evliliğe devam ediyorlar diye hadi doğur bir tane. Ne verecekler o çocuğa? O masumun vebaline girmektir bu. Çocuk yapmak ne kadar basit birşey size göre ya. Konu sahibinin eşinin annesi de sizin kafadan gibi geliyor bana.
her neyse yanlışsınız, bir çok kişi konu sahibi dahil yanlışsın diyor inatla ısrar ediyorsunuz. Yaw bu insanlar ne demek istiyor diye bir düşünün.
çok bilen çok yanılır hanımefendi

20 yaşında toy bir gençken ailenizin rızası olmadan , uğraşmadan etmeden sizi almış yurdunuzdan. Sizi buyutenlere hiç saygı duymadan ..

Sonra emanete ihanet etmiş ve ailesine yem etmiş sizi. Koruyup kollamayi bile bilmeyen bir Man kafalik üstüne birde şiddet göstermiş size.

Üstüne de aldatmış.

Zaten ayrılma kararı almışsınız ki dönmeniz çok çok büyük hata olmuş. Bu hatalı birlikteliği çocuk ile taçlandırıp daha mutlu olurum diye düşünmeyin lütfen.

Uzun süre erteleyin, lütfen lütfen.

Her neyse , unutun gitsin. Böyle drama çevirmeyin hayatınızı. Olan olmuş geçen geçmiş.

Herşeyiyle affetmissiniz onu , bu kadar. Kendinize hesap kesip durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…