Vicdan Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Müzik çalışmaları nedeniyle son dönemde oyunculuğu ikinci plana atan Timuçin Esen, Kanal D’nin yeni dizisi “Vicdan”la ekrana dönüyor. Esen, yeni projede başrolü Ahu Türkpençe’yle paylaşacak.
Yapımcılığını Cengiz Deveci ve Ömer Durak’ın, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Taşkent’in kaleme aldığı “Vicdan”ın çekimlerine başlandı.
Yıllar önce İstanbul’da yaşanan dillere destan bir aşkın yıllar sonra tekrar canlanmaya başlamasını ve beraberinde gelişen olayları konu alan dizi, yakında başlıyor. Uzun zamandır setlerden uzak olan Timuçin Esen ile Ahu Türkpençe de dizinin efsane aşıkları olarak izleyiciyle buluşacak.

Timuçin esen karızması ve oyunculuguyla Türkiyede tek bana göre.

Dızıyı cok sevdım oyuncular mahalle konu sıcak geldi.

Bence tutulur bu dızı

en azından ergen dizileri gibi bende tutum. Bir kere ismi mantıklı. Artık dizi yi bırak isminde bile mantık bulamıyosun

Aşk Ekmek Hayaller

gayet güzel bi dizi.yani en azından şimdilik bozulmadan giderse de bayaa bi izlettirir kendini
timuçin esen oynuyo daha noolsuun

Timuçin esen i öyle özlemiştim ki onun için izliyorum
Bu arada bu bölümde yemek sahnesinden sonra çalan şarkıyı bilen biri yok mu
Lütfen yazın bana

Ay bu Keriman da ne gıcık

Hem bir şey söylemeden adamı terk ediyorsun ki sebep söylemediğin için adam hala bunu düşünüyor adamı esir ediyorsun resmen

Sonra gelip nişanlısına kötü kötü bakıyorsun trip atar gibi demek nişanlandınız diyorsun

Bi yürü git ya

Sanırım kerımanda zor seyler yasamısss ılerleyen bolumlerdeee cıkar ortayaaa o cocuk kerımanınn bıle olabılırr

bence eniştesinin kardeşi yılmaz mıydı ne onun yüzünden terkedip gitti küçük çocukta onun oğlu, söyleyemedi yunusa durumu, bi bölümde yunus yılmaz için sınıf arkadaşımdı falan demişti nişanlısına saldırmış olabileceğini düşünmemiştir doğal olarak, bu yüzden keriman yılmazdan nefret ediyo, o taktı diye perdeleri bile söküp attı dokunmak istemedi, yalnız timuçin esen nasıl güzel rol yapıyo, nasıl aşık bakıyo, sırf onun için izlenir dizi..

Son düzenleme:
Bu sezon haftayı iple çektiğim tek dizi.Reytingler pek iyi değil.Seyirciyi çekemedi.Biraz hareketlenmesi lazım.Timuçin Esen sen ne kadar güzel bakıyorsun yahu.Keriman bence Yılmaz yüzünden terkedip gitti Yunus'u.Yılmaz tehdit etmiştir belki evlenirsen Yunus'u öldürürüm diye.Akşamki yemek sahnesi çok güzeldi.Yazık adam neler de düşünmüş niye terketti diye.Yunus'a bunu borçlu bence.Söylemesi gerekirdi.Şarkı da çok güzeldi.Cem Yıldız çok güzel söylemiş.Akşamki yemek sahnesi:)

"Napmis olabilirim ki? Sen gitmeden uc gun onceydi, mobilya bakmaya gidecektik beraber. Ben "bugun keyfim yok, baska zaman bakabilir miyiz?" demistim. Ona mi bozuldun acaba? Yine baska bir gun, iki gun onceydi, ya da o mobilya muhabbetini yaptigimiz gun tam olarak hatirlamiyorum. Sen otobusle donmek istemistin, ben ille minibus diye tutturmustum, acaba ona mi bozuldun? Dusunuyorum da belki de ona bozuldun. Ama ben biliyorum neye bozuldugunu, cok dusundum sonra buldum. Sen gitmeden bir gun once ogretmen oldugunun mujdesini vermistin bana. Tum gucunle sarilmistin, ben de sana sarildim ama oyle tum gucumu veremedim seni incitmemek icin. Sana zarar vermek istemedim. Acaba diyorum oyle senin bana sarildigin gibi sarilamadigim icin mi gittin?"

Cem Yıldız

Unuttum sandı herkes
Oysa tek hatıram sensin
Bakışların hala kurşun
İnce rüzgarlı duruşun
AŞK uyurmu uyanırmı?
Bunca yıla dayanırmı
Aniden yeniden sevişsek
Kalbin beni hatırlarmı
Rüyalarım hala senli
Sabahlarım hala sensiz
Meğer bitmemiş bu sevda
Büyümüş bende habersiz

[video=youtube;jHkamJAjMZQ]http://www.youtube.com/watch?v=jHkamJAjMZQ[/video]

SET RESİMLERİ

Bence tehditten öte bi şey tiksiniyor Keriman Yılmaz'dan. Bir de bu geldiği yerde bir çocuk vardı.Onun annesini aramıştı da kadının kocası açmıştı telefonu adam sevinmiş Keriman bozulmuştu.Orayı da çözemedim.Keşke başka bi güne koysalardı ben izlemiyorum gerçi ama Muhteşem Yüzyılla aynı gün olması reytingini etkiliyor.

Evet iğrenerek bakıyor Yılmaz'a.Ben tehdit etti diye düşünüyorum.Başka birşey de çıkabilir tabi.Keriman'ın arkadaşının kocası Keriman'ı seviyor.Keriman onun için tayinini İstanbul'a aldırdı bence.Adam karımı boşayayım evlenelim dedi.Ne kötü bir durum onun için.En yakın arkadaşının kocası sana sarksın.Evet Muhteşem Yüzyıl'la aynı saate koymaları iyi olmamış.Halbuki pazar günü hiçbirşey yok televizyonlarda.Liselilerin dizisi Güneşi Beklerken'e mecbur oluyoruz.O gün koysalar diziyi çok süper olur valla.Yılmaz'ın babası da çok gıcık.Resmen evlat ayrımı yapıyor.Bir evlat o kadar aşağılanmaz.Yılmaz tek iyi bir laf duymak için gözününün içine bakıyor babasının.Adam her fırsatta aşağılıyor.Sonu hiç iyi değil onların.Büyük bir patlama bekliyorum Yılmaz'dan.

Ati sen nasıl bi pisliksin ya. Emre'nin de intihar edebileceğine hiç ihtimal vermemiştim cesaret edemez diye. Müge de edecek sanırım. Yine çok güzel bir bbolumdu

kızlar vicdan bu pazar 23:15' e final bölümüyle ekrana veda ediyormuş
harcadılar gitti diziyi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…