- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Bir buçuk yıllık evliym 4 aylık hamileyim4 aylik evlisiniz kac aylik hamilesiniz?
Yeni evli bir ciftin 9 ay birlikte olmaması mumkun degil zaten, bisey olacagini da sanmiyorum, ama cok korktuysaniz kontrolu biraz one alin.
Kızlar merhaba off nasıl anlatıcam bilmiyorum 4 aylık evliyim şimdiye kadar cinsel anlamda bişey olmadı ikimizde korktuk açıkcası dr .da ilk 3 ay dikkat edelim dedi diye uyduk ama 2 kere kaçamağımız oldu şimdi vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişey olurmu diye ilk hamileliğimde kimseyede soramadım kontrolüme de 2 haftadan fazla var aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya kalbi durursa naparım off hiç iyi değilim
Bir buçuk yıllık evliym 4 aylık hamileyim
IlİSKİ yüzünden bebek hiçbir şekilde zarar almaz canım halk arasında söylenti o sadece penisin bebeğe zarar verme ihtimali sıfır nerdeyse korkma sadece daha usturuplu yani oldukça sakin olmasi gerek ilişkininKızlar merhaba off nasıl anlatıcam bilmiyorum 4 aylık evliyim şimdiye kadar cinsel anlamda bişey olmadı ikimizde korktuk açıkcası dr .da ilk 3 ay dikkat edelim dedi diye uyduk ama 2 kere kaçamağımız oldu şimdi vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişey olurmu diye ilk hamileliğimde kimseyede soramadım kontrolüme de 2 haftadan fazla var aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya kalbi durursa naparım off hiç iyi değilim
Mevcut bir kese bozukluğu,düşük riski,kanama gibi seyler yoksa eğer bu kadar kendinizi kasmayın. Ben ilk hamileliğimde 8 ay hiç kendini kısmadım sadece son 2 hafta yapmadım oda ani kasılma olmasın diye. Simdi yine hamileyim bi aksilik olmazsa yine durmayı düşünmüyorum :)Kızlar merhaba off nasıl anlatıcam bilmiyorum 4 aylık evliyim şimdiye kadar cinsel anlamda bişey olmadı ikimizde korktuk açıkcası dr .da ilk 3 ay dikkat edelim dedi diye uyduk ama 2 kere kaçamağımız oldu şimdi vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişey olurmu diye ilk hamileliğimde kimseyede soramadım kontrolüme de 2 haftadan fazla var aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya kalbi durursa naparım off hiç iyi değilim
Rahim de kisalma varsa ya da baska durumlarda iliski yasaklana biliyor cok sasirdim türkiye de kimse yasamiyormu böyle birsey?? Dogumdan önce bile sevisen insanlar varmis dogumu kolaylastiriyormus ama son zamanlarda zor oluyor koca göbeklen acikcasiIlİSKİ yüzünden bebek hiçbir şekilde zarar almaz canım halk arasında söylenti o sadece penisin bebeğe zarar verme ihtimali sıfır nerdeyse korkma sadece daha usturuplu yani oldukça sakin olmasi gerek ilişkininbide içeri bosalmasin çünkü rahim de kasılma yapiyo hemen bişey olmaz öyle korkma. Benim cevremde dokuzuncu ayında bile ilişkiye giren tanidiklarim var sıkıntı yok korkma kontrolüne kadar bekleyin kontrolden sonra bu konuda kafandaki bütün soruları sor doktoruna o nerde onu yapın sakin ol yani ilİSKİ bebeğe hiçbir şekilde zarar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?