vicdan yapıyorum bebeğime bişey olmuş mudur :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar merhaba off nasıl anlatıcam bilmiyorum 4 aylık evliyim şimdiye kadar cinsel anlamda bişey olmadı ikimizde korktuk açıkcası dr .da ilk 3 ay dikkat edelim dedi diye uyduk ama 2 kere kaçamağımız oldu şimdi vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişey olurmu diye ilk hamileliğimde kimseyede soramadım kontrolüme de 2 haftadan fazla var aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya kalbi durursa naparım off hiç iyi değilim

ilişkiye girdiniz diye bebeğin kalbi durmaz

burada 9 ay devam edenler var onlar sana anlatsın

bu kadar dert etmeyin stres daha kötü

4 aylik evlisiniz kac aylik hamilesiniz?
Yeni evli bir ciftin 9 ay birlikte olmaması mumkun degil zaten, bisey olacagini da sanmiyorum, ama cok korktuysaniz kontrolu biraz one alin.

ne alakası var yaa

IlİSKİ yüzünden bebek hiçbir şekilde zarar almaz canım halk arasında söylenti o sadece penisin bebeğe zarar verme ihtimali sıfır nerdeyse korkma sadece daha usturuplu yani oldukça sakin olmasi gerek ilişkinin bide içeri bosalmasin çünkü rahim de kasılma yapiyo hemen bişey olmaz öyle korkma. Benim cevremde dokuzuncu ayında bile ilişkiye giren tanidiklarim var sıkıntı yok korkma kontrolüne kadar bekleyin kontrolden sonra bu konuda kafandaki bütün soruları sor doktoruna o nerde onu yapın sakin ol yani ilİSKİ bebeğe hiçbir şekilde zarar vermez

Mevcut bir kese bozukluğu,düşük riski,kanama gibi seyler yoksa eğer bu kadar kendinizi kasmayın. Ben ilk hamileliğimde 8 ay hiç kendini kısmadım sadece son 2 hafta yapmadım oda ani kasılma olmasın diye. Simdi yine hamileyim bi aksilik olmazsa yine durmayı düşünmüyorum :)

Hiçbirşey olmaz hatta faydası bile olur, mutlu olursun, gevşelirsin doğuma antrenmanlı olursun canım sen keyfine bak

Konu sahibi doktorun dikkat et demis ne anlamda dikkat etcegini demedimi? Doktorun dediyse cinsel iliskiye girme ozaman kesinlikle girme böyle isler kacamaga bakmaz saka ya gelmez normal durumlarda iliskiye girebiliyorsun hamilelikte her kadinin durumu farkli ama.
Bana da bir süreligini yasaklamisti doktor iliskiye girmeyi bizde tabiki uyduk. Aklina kötü seyler getirme ama cok korkuyorsan yarin doktoruna git muayene ol ve net bir sekilde sor iliskiye girebilirmiyiz diye öyle daha emin olursun

Rahim de kisalma varsa ya da baska durumlarda iliski yasaklana biliyor cok sasirdim türkiye de kimse yasamiyormu böyle birsey?? Dogumdan önce bile sevisen insanlar varmis dogumu kolaylastiriyormus ama son zamanlarda zor oluyor koca göbeklen acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…