- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Sanki ben doğurucakmış gibi heyecanlıyımSon 3 haftamdayim ve dr hala yasak demedi. Ayrica biraz anatomi arastirin derim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki ben doğurucakmış gibi heyecanlıyımSon 3 haftamdayim ve dr hala yasak demedi. Ayrica biraz anatomi arastirin derim.
Sanki ben doğurucakmış gibi heyecanlıyım![]()
Bize de hic yasaklamadi. Hatta bana aksine tavsiye etti normal doğumu kolaylaştırdığı sebebiyle. Dogumdan bir gece onceye kadar devamdi.Son 3 haftamdayim ve dr hala yasak demedi. Ayrica biraz anatomi arastirin derim.
Halk arasında öyle bir söylenti var ama tamamen içi boş, yanlışsam düzeltsinler ama bebeğin anne karnında bulunduğu yer ile ilişkide penisin temas ettiği yerler farklıymış, ayrıymış yani. Öbür türlü olsa iğrenç zaten bi kere, düşünsenize ilişki sırasında babanın penisi bebeği rahatsız ediyor falan... Çocuğun bi taraflarına değiyor vs... Psikolojik olarak da yapmazdı kimse öyle olsaydı. Tabi ben çok ütopik kurdum işin soğuk şakası. Yok yani öyle bi sıkıntı, rahat olsun hamileler.IlİSKİ yüzünden bebek hiçbir şekilde zarar almaz canım halk arasında söylenti o sadece penisin bebeğe zarar verme ihtimali sıfır nerdeyse korkma sadece daha usturuplu yani oldukça sakin olmasi gerek ilişkininbide içeri bosalmasin çünkü rahim de kasılma yapiyo hemen bişey olmaz öyle korkma. Benim cevremde dokuzuncu ayında bile ilişkiye giren tanidiklarim var sıkıntı yok korkma kontrolüne kadar bekleyin kontrolden sonra bu konuda kafandaki bütün soruları sor doktoruna o nerde onu yapın sakin ol yani ilİSKİ bebeğe hiçbir şekilde zarar vermez
Aynen canım bnde onu anlatmak istemiştimHalk arasında öyle bir söylenti var ama tamamen içi boş, yanlışsam düzeltsinler ama bebeğin anne karnında bulunduğu yer ile ilişkide penisin temas ettiği yerler farklıymış, ayrıymış yani. Öbür türlü olsa iğrenç zaten bi kere, düşünsenize ilişki sırasında babanın penisi bebeği rahatsız ediyor falan... Çocuğun bi taraflarına değiyor vs... Psikolojik olarak da yapmazdı kimse öyle olsaydı. Tabi ben çok ütopik kurdum işin soğuk şakası. Yok yani öyle bi sıkıntı, rahat olsun hamileler.
Sıkıntılı gebeliklerde ilişki yasaklaniyo tabikide ama hersey yolunda olduğu sürece doktorlar yasaklamiyo hatta annenin psikolojik durumuna katkı sağlıyor ama son 3 ay olmamalı diye düşünüyorum bende anne zaten yatıp kalkamiyo sıkıntılı oluyo bide son zamanlar olduğu için sıkıntılı olabiliyor. Ama onun dışında sorun yoksa ve son 3 aya girilmediyse doktor yasaklamadiysa devamRahim de kisalma varsa ya da baska durumlarda iliski yasaklana biliyor cok sasirdim türkiye de kimse yasamiyormu böyle birsey?? Dogumdan önce bile sevisen insanlar varmis dogumu kolaylastiriyormus ama son zamanlarda zor oluyor koca göbeklen acikcasi
Sıkıntılı gebeliklerde ilişki yasaklaniyo tabikide ama hersey yolunda olduğu sürece doktorlar yasaklamiyo hatta annenin psikolojik durumuna katkı sağlıyor ama son 3 ay olmamalı diye düşünüyorum bende anne zaten yatıp kalkamiyo sıkıntılı oluyo bide son zamanlar olduğu için sıkıntılı olabiliyor. Ama onun dışında sorun yoksa ve son 3 aya girilmediyse doktor yasaklamadiysa devam![]()
Bende kimse böyle birsey yorumlarda yazmayinca bdlirtmek istedim sadece. Bende sizin gibi düsünüyorum anneyi mutlu edince bebek de mutlu oluyor ve bunu hissediyormus zaten. Ben son 3 aya bakmadim yani bence bir sakincasi yok saglik durumu yerindeyse tabiki tercih meselesi okadar zaman dayanamayan da vardirtabi son zamanlarda da cok zor oluyor
doktor dusuk riskine karsi oyle demis.bundan dolayi kalbi durmaz bebeginKızlar merhaba off nasıl anlatıcam bilmiyorum 4 aylık evliyim şimdiye kadar cinsel anlamda bişey olmadı ikimizde korktuk açıkcası dr .da ilk 3 ay dikkat edelim dedi diye uyduk ama 2 kere kaçamağımız oldu şimdi vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişey olurmu diye ilk hamileliğimde kimseyede soramadım kontrolüme de 2 haftadan fazla var aklıma kötü kötü şeyler geliyo ya kalbi durursa naparım off hiç iyi değilim