- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Benim esim kimseye öyle şaka yapmaz bi tek bana bütün eziyeti patavatsızlığı...ayni şekil brn ona davransam onun bana davrandığı gibi olay kavgaya bile dönüyorBenim eşim, çok komik ve sürekli şakalar yapan biridir. İlk tanıştığımız zamanlar, bu şakalarından hiç nasiplenmedim. ama sürekli arkadaşlarını rencide edici konuşurdu, sonra da kahkahkah gülerdi. Her yaptığına 'şaka yaptım, abarttınız' diye bir de tepki gösterirdi.
Evlendikten sonra, bana da böyle bir kaç densizliği oldu. Özellikle kilo konusunda, (48 kiloydum) Ona anlayacağı dilden cevap verdim. Sen bana bir yap, ben sana 10'la gelirim diye. eh dedi, üh dedi. Şakaysa şaka neticede diye şimdi benle uğraşmaktan vazgeçti. ama hala eşle dostla abartı espirileri var. Bir gün dayak yiyecek, ağzımı açmadan izlicem.
Birşeyler aldığında bende begenmicem sem bilirsin dicemBana baska birinin yaninda hatta farketmez yalnizken kilolu diyecek gomerim onu. Esinden daha guzel olabilir misin? Belki de seni bu yuzden ezmeye caisiyordur. Sende ona soyle valla. Bu sana hic yakismamis suran cirkin buran boyle diye, haketmis. Belki biraz kendine gelir hadsiz.
Ya adam size çilekeş olun dememiş ki. Siz Boşu boşuna çilekeş olmuşsunuz. Öncelikle fazla kilonuzdan kurtulun bakımlı olun ayrıca alışverişe de eşinizle çıkmayınAynen çilekeş kadınların değeri bilinmiyor bunu yeni anladım esim bakımlı özgüveni olan kadınlardan bahsederken keşke sende öyle olsam der gibi konuşuyor ama bende heves bırakmadı inaninki kendimi inum yanında kadın gibi hissetmiyrm..
Maddi sorunumuz çok abartılacak kadar yok allaha şükür türkiye şartlarında iyi kazanıyor esim..biraz borcu var borcu olmasa çok çok daha rahat oluruz...onu beklemicem bugün ama aldıklarına çok para vermişsin derse diye dusunuyrmBende çilekeş kadınlardan hoşlanmam keşke her kadın bakımlı özgüvenli olsa.
Özgüvenli olmak bi heves değildir ayrıca pijamalarınızla oturarak hevesli olmayı bekleyemezsiniz.Spora yazılın bi kuaföre gidin havanız değişsin maddi sorununuz yok anladığım kadarıyla.Bunu kendiniz için yapın tek başınıza yapın kocanıza bağımlı değilsiniz ya.
Sanki senin de yazdıklarını gözün görmüyor gibiSize eşimi nasıl tarif etsem bilmiyorm tam bi odun..o bana gelip nen ondan lactikva zıvanadan çıkıyor başka kadınımı gidiyom bile demişti sinirle onu reddettigim ivin..kizdigi am ağzından çıkanı kulağı duymaz yani
Canım sağolsun şekerim, diceksin. hatta bundan sonra tek gidicem alışverişe eleştiren yok aşağılayan yok para harcamanın tadını şimdi anladım oh bee diceksin.Maddi sorunumuz çok abartılacak kadar yok allaha şükür türkiye şartlarında iyi kazanıyor esim..biraz borcu var borcu olmasa çok çok daha rahat oluruz...onu beklemicem bugün ama aldıklarına çok para vermişsin derse diye dusunuyrm
Bu şekil söylemeyide öğrenmem lazım..tuketti yemin ederim beniCanım sağolsun şekerim, diceksin. hatta bundan sonra tek gidicem alışverişe eleştiren yok aşağılayan yok para harcamanın tadını şimdi anladım oh bee diceksin.
Her yaptığında kenara çekilmeniz onu biraz daha ileri noktaya taşır biraz kendini savunmayı beğenmeyi öğren bence!
5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerimKaç kilo fazla var ?
Para bu harcayalım diye kazanmıyo muyuz hepsi bana çok yakıştı aldım diyin.Ben ilk kuaföre gitmenizden yanayım ama sonra alışverişe gidinMaddi sorunumuz çok abartılacak kadar yok allaha şükür türkiye şartlarında iyi kazanıyor esim..biraz borcu var borcu olmasa çok çok daha rahat oluruz...onu beklemicem bugün ama aldıklarına çok para vermişsin derse diye dusunuyrm
Bunun adı şaka yoluyla laf sokmak karşı da kini dumur eder ama gık çıkarttırmaz güzel kullanıncaBu şekil söylemeyide öğrenmem lazım..tuketti yemin ederim beni
Bide bu 30lu yaşlardakilere olur dedikleri neymiş onu merak ettim. biz 30lu yaşlardayız gayet spor giyiniyoruzdaBu şekil söylemeyide öğrenmem lazım..tuketti yemin ederim beni
5 kilo mu?Ne yaptın sen konu sahibi ? bu mi özgüvenini kıran ? burada 100 küsürlerden ideal kilosuna inenler var5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim
De, buna ne gerek vardi bosuna masraf yaptin de. Arada, inadina yaptigini belli etmeden, sojbet tarzinda fiziksel olarak elestir. O egosunu ciktigi yerden bi indir. Bak bakalim bir daha diyebiliyor mu.Birşeyler aldığında bende begenmicem sem bilirsin dicem
5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim
Saçımı kestirmek ne zamndır aklımda aslinda:)Para bu harcayalım diye kazanmıyo muyuz hepsi bana çok yakıştı aldım diyin.Ben ilk kuaföre gitmenizden yanayım ama sonra alışverişe gidin
5 kilo falan versem süper olur...beni kötü gösteren basenlerim
Para bu harcayalım diye kazanmıyo muyuz hepsi bana çok yakıştı aldım diyin.Ben ilk kuaföre gitmenizden yanayım ama sonra alışverişe gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?