• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan yapmakta haklimiyim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
esim çok çok kaba bi adam geçen gun bişey alacaktım satıcı kizin önünde bana şişkosun bu sana olmaz dedi ki cok şişman değilim evet biraz fazlam var ama bunu yapması gerekmezdi kıpkırmızı oldum...ciktik magazadan sen birdaha bana böyle laflar etme dedim saka yapiyrm dedi..velhasil böyle bi cok örnek var..ayakkabi bakiyrm sen topukli giyemezsin ki..yok o sana yakışmaz o daha çok 30 li yaşlardaki kadinalra göre böyle uzayıp gidiyor örneklerim...canta alacağım istedigim çantalar biraz pahalı aslında eşime göre pahalı değilde neyse...wsime karşı hic hevesim kalmadı akşam geldiğinde pijama ilr karsiliyrm artık çünkü kendimi onin yanında hiv bir şekilde özel hissetmiyrm...msjlasmalerimizi görseniz ve konuşmalarını tam bi askerlik arkas di gibi..dun gece çok aptalca bişey tartışma çıktı aramızda her zman yaptığı gini yastığını artı bende salonda yattım..ben bugün e kadar eşimden gizli 5 lira bile saklamadım veya hiç pahalı bişey almadım ki esim giyime ne acayiacayip duskudüşkünüdür en iyi yerden alır..bugun normalde alışverişe gidevky8k ama sabah kuş gitti..bi yanın fiyit yinede git al istedistediği bi yanımda sacmalama diyor...ama hiç bi zman esim kıymet bilmedi..ne yapmalıyım bilmiyrm.siz olsanız ne yaoardiniz

Bu durumda küsüp kendi kendinize kalmanız aşırı yanlış bence.Pijamayla duruyorum falan demişsiniz durmayın.Kilo verin alışveriş için eşinizi beklemeyin.Gerekirse pahalı şeyler alın pahalı şeyler almadım demek bi övünç değil ki.Lüzumsuz harcama yapmadım saçımı süpürge ettim falan bunlar erkeklerin gözünde kıymeti olan şeyler değil.
Kilo verin bakımlı olun en güzel kıyafetleri alın.Erkeklerin değer verdiği şeyler bunlar.Çilekeş kadınların değeri bilinmiyor.Gidin istediğinizi alın ters bi şey söylediğinde de cevabını verin

Bu durumda küsüp kendi kendinize kalmanız aşırı yanlış bence.Pijamayla duruyorum falan demişsiniz durmayın.Kilo verin alışveriş için eşinizi beklemeyin.Gerekirse pahalı şeyler alın pahalı şeyler almadım demek bi övünç değil ki.Lüzumsuz harcama yapmadım saçımı süpürge ettim falan bunlar erkeklerin gözünde kıymeti olan şeyler değil.
Kilo verin bakımlı olun en güzel kıyafetleri alın.Erkeklerin değer verdiği şeyler bunlar.Çilekeş kadınların değeri bilinmiyor.Gidin istediğinizi alın ters bi şey söylediğinde de cevabını verin
Aynen çilekeş kadınların değeri bilinmiyor bunu yeni anladım esim bakımlı özgüveni olan kadınlardan bahsederken keşke sende öyle olsam der gibi konuşuyor ama bende heves bırakmadı inaninki kendimi inum yanında kadın gibi hissetmiyrm..

İnsanların içinde fiziksel özelliklerden dolayı rencide etmesi hiç hoş değil. kendisini ne zannediyor ki öyle şaka mı olur?
Benim esimiesimin bana karşı çok fazla egosu var...cok şişman veya çirkin bi kadın da değilim. Sadece esim beni bıktırmıştı ici saldım kendimi

eşiniz için değil, kendiniz için kendinize bakın. Ondan intikam almak için, vazgeçmeyin derim ben. eşiniz biraz densizmiş.

Yazım hatalarından dolayı bazı yerleri anlamasam da 1. Eşinin seni başkası hanımda aşağılayıp sonra da şaka deme lüksü yok. 2. Ona inat evde öyle güzel alımlı ol ki o yanaştıkça sen kaç, çekidüzen versin kendine. Kıl oluyorum böyle adamlara.

Yazım hatalarından dolayı bazı yerleri anlamasam da 1. Eşinin seni başkası hanımda aşağılayıp sonra da şaka deme lüksü yok. 2. Ona inat evde öyle güzel alımlı ol ki o yanaştıkça sen kaç, çekidüzen versin kendine. Kıl oluyorum böyle adamlara.
Size eşimi nasıl tarif etsem bilmiyorm tam bi odun..o bana gelip nen ondan lactikva zıvanadan çıkıyor başka kadınımı gidiyom bile demişti sinirle onu reddettigim ivin..kizdigi am ağzından çıkanı kulağı duymaz yani

adam resmen psikolojik olarak cokuntuye ugratmıs sizi siz kendiniz icin alın giyin..kilonuz varsa kendiniz icin kilo verin kabullenmeye dogru gitmis bu durum esiniz baskasının yanında size nasıl siskosun diyebilir ya

Benim eşim, çok komik ve sürekli şakalar yapan biridir. İlk tanıştığımız zamanlar, bu şakalarından hiç nasiplenmedim. ama sürekli arkadaşlarını rencide edici konuşurdu, sonra da kahkahkah gülerdi. Her yaptığına 'şaka yaptım, abarttınız' diye bir de tepki gösterirdi.
Evlendikten sonra, bana da böyle bir kaç densizliği oldu. Özellikle kilo konusunda, (48 kiloydum) Ona anlayacağı dilden cevap verdim. Sen bana bir yap, ben sana 10'la gelirim diye. eh dedi, üh dedi. Şakaysa şaka neticede diye şimdi benle uğraşmaktan vazgeçti. ama hala eşle dostla abartı espirileri var. Bir gün dayak yiyecek, ağzımı açmadan izlicem.

Bu ne ya insanların yanında size nasıl öyle şeyler söyleyebiliyor ?

Lütfen eşinize bakıp da hayattan soğumayın.Kendiniz için yapın her şeyi,çıkın gezin bol bol,alışverişinizi yapın,onu beklemek zorunda değilsiniz.

Bana baska birinin yaninda hatta farketmez yalnizken kilolu diyecek gomerim onu. Esinden daha guzel olabilir misin? Belki de seni bu yuzden ezmeye caisiyordur. Sende ona soyle valla. Bu sana hic yakismamis suran cirkin buran boyle diye, haketmis. Belki biraz kendine gelir hadsiz.

adam resmen psikolojik olarak cokuntuye ugratmıs sizi siz kendiniz icin alın giyin..kilonuz varsa kendiniz icin kilo verin kabullenmeye dogru gitmis bu durum esiniz baskasının yanında size nasıl siskosun diyebilir ya
Evet beni pskolojik olarak bitiriyor.. öyle patavatsız şakaları var yani ona göre şaka tabi

Aynen çilekeş kadınların değeri bilinmiyor bunu yeni anladım esim bakımlı özgüveni olan kadınlardan bahsederken keşke sende öyle olsam der gibi konuşuyor ama bende heves bırakmadı inaninki kendimi inum yanında kadın gibi hissetmiyrm..
Bende çilekeş kadınlardan hoşlanmam keşke her kadın bakımlı özgüvenli olsa.
Özgüvenli olmak bi heves değildir ayrıca pijamalarınızla oturarak hevesli olmayı bekleyemezsiniz.Spora yazılın bi kuaföre gidin havanız değişsin maddi sorununuz yok anladığım kadarıyla.Bunu kendiniz için yapın tek başınıza yapın kocanıza bağımlı değilsiniz ya.

Benim eşim, çok komik ve sürekli şakalar yapan biridir. İlk tanıştığımız zamanlar, bu şakalarından hiç nasiplenmedim. ama sürekli arkadaşlarını rencide edici konuşurdu, sonra da kahkahkah gülerdi. Her yaptığına 'şaka yaptım, abarttınız' diye bir de tepki gösterirdi.
Evlendikten sonra, bana da böyle bir kaç densizliği oldu. Özellikle kilo konusunda, (48 kiloydum) Ona anlayacağı dilden cevap verdim. Sen bana bir yap, ben sana 10'la gelirim diye. eh dedi, üh dedi. Şakaysa şaka neticede diye şimdi benle uğraşmaktan vazgeçti. ama hala eşle dostla abartı espirileri var. Bir gün dayak yiyecek, ağzımı açmadan izlicem.
Benim esim kimseye öyle şaka yapmaz bi tek bana bütün eziyeti patavatsızlığı...ayni şekil brn ona davransam onun bana davrandığı gibi olay kavgaya bile dönüyor

Back
X