Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Engelli bir ablam var. Tek kız kardeşim.annem bakıyor şu an . Arada kaygı yaşıyorum.sanki baska şehirde yaşamak istersem ona ihanet etmişim gibi geliyor. Bu doğru bir his mi
Sorumluluk sana ait değil elbette ama "aile" kavramı diye bir kavram var. Bireysellikten ziyade aile açısından bakarsak yardımcı olman en doğrusu olur. Keyfine mi başka şehirde yaşayacaksın yoksa iş nedeniyle vs mi?
Engelli bir ablam var. Tek kız kardeşim.annem bakıyor şu an . Arada kaygı yaşıyorum.sanki baska şehirde yaşamak istersem ona ihanet etmişim gibi geliyor. Bu doğru bir his mi
Çok ince düşüncelisiniz belli ki ailenize çok bağlısınız
ihanet etmiş olmazsınız bağınızı koparmıyorsunuz bir kenara onları atmıyorsunuz başka şehire gidiyorsunuz sadece
Sorumluluk sana ait değil elbette ama "aile" kavramı diye bir kavram var. Bireysellikten ziyade aile açısından bakarsak yardımcı olman en doğrusu olur. Keyfine mi başka şehirde yaşayacaksın yoksa iş nedeniyle vs mi?
Evet vicdan yapiyorsunuz kardeslik budur zaten.
lakin iyi paralara is bulup ailenize kardesinize yardimci olacak sekilde maddi destek verirseniz sanirim vicdanen rahat edersiniz gibime geliyor .hayat sizin pismanlikta size ait olacak geriside ne desek boş
Bunda vicdan yapacak bir durum yok. Sonuçta kardeşinizin sorumluluğu size ait değil. Eğer az çok demeden maddi yönden destek veriyorsanız bir problem olmaz. Onun haricinde ister zorunlu ister keyfi şehir dışına çıkabilirsiniz bunun vicdanla bir ilgisi yok