Vicdan

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Engelli bir ablam var. Tek kız kardeşim.annem bakıyor şu an . Arada kaygı yaşıyorum.sanki baska şehirde yaşamak istersem ona ihanet etmişim gibi geliyor. Bu doğru bir his mi

Engelli bir ablam var. Tek kız kardeşim.annem bakıyor şu an . Arada kaygı yaşıyorum.sanki baska şehirde yaşamak istersem ona ihanet etmişim gibi geliyor. Bu doğru bir his mi
Çok ince düşüncelisiniz belli ki ailenize çok bağlısınız
ihanet etmiş olmazsınız bağınızı koparmıyorsunuz bir kenara onları atmıyorsunuz başka şehire gidiyorsunuz sadece

Sorumluluk sana ait değil elbette ama "aile" kavramı diye bir kavram var. Bireysellikten ziyade aile açısından bakarsak yardımcı olman en doğrusu olur. Keyfine mi başka şehirde yaşayacaksın yoksa iş nedeniyle vs mi?
Keyif

Bunda vicdan yapacak bir durum yok. Sonuçta kardeşinizin sorumluluğu size ait değil. Eğer az çok demeden maddi yönden destek veriyorsanız bir problem olmaz. Onun haricinde ister zorunlu ister keyfi şehir dışına çıkabilirsiniz bunun vicdanla bir ilgisi yok

Back
X