vicdan

PosionIvy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
81
34
30
insasnalrı kırmamak için sürekli içime atıyorum buyüzden çok zarar görüyorum . yırtık girişkn değilim çok durgunum . kendimi hiç sevdiremiyorum sevdiremye çalışırken ben eziliyorum . böyle olmak istemiyorum keşke vicdanım olmasaydı duygusuz olsaydım

insasnalrı kırmamak için sürekli içime atıyorum buyüzden çok zarar görüyorum . yırtık girişkn değilim çok durgunum . kendimi hiç sevdiremiyorum sevdiremye çalışırken ben eziliyorum . böyle olmak istemiyorum keşke vicdanım olmasaydı duygusuz olsaydım
Sanırım kıymetinn bilinmediği yönünde endişelerin var :) ama dediğin gibi bazen kırmamak adına kendimizi paramparça ediyoruz tamamen duygusuz olmak değilde sanırım biraz daha kendini önemsemelisin bir olayda önceliğin başkalarının kırılmamasından çok kendi ruhunun zarar görmemesi olmalı

haklısın ama bunu yaparken çok zorlanıyorum ve yine vicdanıma yenik düşüyorum örenğin bizim sınıfta bir çocuk var habire benden not ve kopya istior ve kendi asla çalışmıyor beleş geçiniyor. ama yine veriyorum dayanamıyorum başkası olsa lafı yapıştırır

X