• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan...

watermelon_watermelon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
1.209
658
88
merhaba kızlar.daha onceki konularımdan bilenler bilir aile binasında oturuyorum ve çok sıkıntılar çekiyorduk bu yüzden.sıkıntılar hafıfledı derken gecen hafta bir olaya tanık oldum.biz eltımler gorumcemler kaynanamlar aynı bınadayız.eltım annesine kalmaya gitti sehir dışına.10 gun oluyor.ben evimde otururken eltımın evinden bir kadın sesi geldi.kaynım TV yı açmıştır diyerek aldırış etmedim.sonrasında bebegımı alıp kaynanama oturmaya gittim.fakat kaynanam ruh gibiydi.ne beni dinliyor ne bebekle ılgılenıyordu.sonra esım isten geldi.kaynanam eşimi kenara çekti konuşmaya başladı.bende kulak misafiri oldum.kaynım eve kadın atmıştı!!!esım kaynımı çağırdı kaynım ilk inkar etsede kabul etti.sonra kvkaynıma küfürler etmeye başladı.kaynım evine çıktı kadını evden çıkartmak istiyor ama kv saldıracak diye cıkartamıyordu.en son apartmandan koşarak kaynımla kadın çıktı.kv mahallede arkalarından küfür etti.tüm konu komşu gördü ve duydu.aradan 2 gun geçti kv tüm komşuları tembıhlemıs eltıme soylememesı için.banada geldi söyleme diye.bende tamam dedim.ama vıcdanım çok rahatsız eltım hala annesinde gelmedi.esımde bizim karısmamamız gerektiğini söylüyor.keza biz hala kaynımım o kadar insanın yaşadığı bu aile evine nasıl kadın attıgının saskınlıgındayız.üstelik eşime kadınla sevgili olduklarını söylemiş.vıcdanım çok rahatsız.sizce ne yapmalıyım?

Hay karaktersiz herif ya! :KK62:
Bilemedim ki kvniz bir daha o kadını o apartmana koymaz durumdan haberdar olduğu için ama kaynınız o kadınla dışarda da görüşür.
Yürek mi yemiş aile apartmanına getiriyor kadını haysiyetsiz.
Ben böyle durumlarda hiç suskun kalamam, sizi bilemem ama eltinizin bilmeye hakkı var.
Aynı durumda siz olabilirdiniz ve herkes saklasa bunu sizden bir düşünün.

soylersenızde kendı esınızle kv. kotu olacaksınız bence bırbaska numaran msj atın kendısıne tek kullanımlık bır hattan bıle olabılır bu sekılde kandırılması cok uzer gercekten ınsanı ama kendınız soyleyerekde durup dururken kocanızla aılesıyle kotu olmayın nasılsa bırsuru kısı gormus onlardan bırı oldugunu dusunuceklerdır.

Bence karışmayın vicdanını dinlemesi gereken kaynınız karışmayın diyeceğim ama eltinizinde nasıl bir midesizle evli olduğunu bilmesi gerekiyor. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamber efendimiz. Siz direkt söylemesenizde kayınvalidenizi ikna edin konuşması için. Veya kv oğluyla konuşsun sen söylemezsen ben söylerim desin. Kadını bir şekilde haberdar edin ama direk siz değil. Sonra 'senin yüzünden ayrıldılar' olur.

Ayy yazik kadincagiza ya serefsizmis gercekten adam demicem mahlup allah bildigi gibi yapsin onu ,size gelincede bu cok agir bi yük deseniz bir dert demeseniz ayri bir dert ama mecbur aileden dolayi susman dogru olur senin icin eger bu gercek duyulcaksada aileyle birlikte soylenmesi lazim nedim kadina cok üzüldüm kimbilir nekadar guveniyir seviyordur ama bilmiyorki aptal yerine koyuldugunu :110:

Aldatan erkek ya. Aman kimse duymasin hemen korusunlar. Ortaya ciktiginda da erkek degil mi yapar derler. Aldatan o kadin olsa namussuz diye inletirler ortaligi. Yazik o kadina ya. Herseyden habersiz. Komsunun bile bildigini kendisinden neden saklarlar ki. Nasil olsa birinin diline dolanacak. Bilmek hakki yani. Bu herkesin basina gelebilir.

bu tamamen sizin cevabını verebileceğiniz bir soru.. kimi susun der kimi söyleyin..
kv denizi tebrik edesim geldi..oğlunun yuvasının bozulmasını istemiyor evet ama yinede rezillik çıkmasını göze almış ve göz yummamış..

dipnot: başlıktada belirtildiği gibi vicdan meselesi biraz.. o yüzden peygamber efendimizden hadisler vermeye gerek yok..ona bakarsanız kuranda yalan yere yemin edilebilecek şeyler arasında karı kocanın arasının düzelmesi için diye bir madde de var..

merhaba kızlar.daha onceki konularımdan bilenler bilir aile binasında oturuyorum ve çok sıkıntılar çekiyorduk bu yüzden.sıkıntılar hafıfledı derken gecen hafta bir olaya tanık oldum.biz eltımler gorumcemler kaynanamlar aynı bınadayız.eltım annesine kalmaya gitti sehir dışına.10 gun oluyor.ben evimde otururken eltımın evinden bir kadın sesi geldi.kaynım TV yı açmıştır diyerek aldırış etmedim.sonrasında bebegımı alıp kaynanama oturmaya gittim.fakat kaynanam ruh gibiydi.ne beni dinliyor ne bebekle ılgılenıyordu.sonra esım isten geldi.kaynanam eşimi kenara çekti konuşmaya başladı.bende kulak misafiri oldum.kaynım eve kadın atmıştı!!!esım kaynımı çağırdı kaynım ilk inkar etsede kabul etti.sonra kvkaynıma küfürler etmeye başladı.kaynım evine çıktı kadını evden çıkartmak istiyor ama kv saldıracak diye cıkartamıyordu.en son apartmandan koşarak kaynımla kadın çıktı.kv mahallede arkalarından küfür etti.tüm konu komşu gördü ve duydu.aradan 2 gun geçti kv tüm komşuları tembıhlemıs eltıme soylememesı için.banada geldi söyleme diye.bende tamam dedim.ama vıcdanım çok rahatsız eltım hala annesinde gelmedi.esımde bizim karısmamamız gerektiğini söylüyor.keza biz hala kaynımım o kadar insanın yaşadığı bu aile evine nasıl kadın attıgının saskınlıgındayız.üstelik eşime kadınla sevgili olduklarını söylemiş.vıcdanım çok rahatsız.sizce ne yapmalıyım?

Sen böyle bir durumu bilmek istermiydin ?
Eğer cevabın evetse, eşine açıkça susmayacağını söyle açıkla ..

Dun kv ye vicdanen rahatsız olduğumu söylemesi gerektiğini söyledim.sonuçta evin büyüyü o.o söylese kimsede yuklenemez.oda çocukları olduğu için yuvaları bozulmasın diyor.ama böyle yuva olmaz.ben olsam tabıkı gerçeği bilmek isterdim.eşimin korkusuda onlar barısır biz kotu oluruz diye.ama kv ile tekrar konuscam.dıcemkı eltım böyle bırsey yapsa oğlundan saklarmıydın diye.çünkü aile binasına getirmek ne demek kadını.

Dun kv ye vicdanen rahatsız olduğumu söylemesi gerektiğini söyledim.sonuçta evin büyüyü o.o söylese kimsede yuklenemez.oda çocukları olduğu için yuvaları bozulmasın diyor.ama böyle yuva olmaz.ben olsam tabıkı gerçeği bilmek isterdim.eşimin korkusuda onlar barısır biz kotu oluruz diye.ama kv ile tekrar konuscam.dıcemkı eltım böyle bırsey yapsa oğlundan saklarmıydın diye.çünkü aile binasına getirmek ne demek kadını.

çok doğru düşünmüşsünüz.
Kv nin konuşması daha mantıklı. Hem aile büyüğü olarak, gelinini desteklerse yine de yuva yıkılmadan toparlayabilirler.
Yoksa eltinizin bu olaydan haberi olmasa bile, daha böyle çok olay olur sizin apartmanda.

Konuşamasam bile haberi olması için not yazıp kapı altından atardım.
Böyle bir olay yaşansa bende öğrenmek isterdim.
Kötü olmadan kimin yazdıgı belli olmadan öğrenmiş olurdu.
Sonuçta mahalleden de şahit olan insan çokmuş siz direk zan altında kalmazsınız.

Kızlar mahallede çok kısı duydu ama kv herkesin kapısını çalıp rica etmiş soylemeyın diye.yanı eltımın kulağına gıtmeyebılır.birde kaynımım yaptığı yanına kar kalmış olacak.getirdiği kadın sonuçta namussuz biri.ben bebegımle evdeyım.bızede zarar verebilirdi.hırsızlık yapmak ısteyebılırdı.insanın aklına bir ton şey geliyor.aynı zamanda eltım ışı gucu mevkısı yerinde bir bayan.bosansalar kaynım madur olur eltım asla olmaz.

Sen doğru olanı yap ve söyle. Eşini bu konuda ikna et kv yi boşver eşin arkanda olsun yeter. Demek ki sana yapılsa kv onu da senden saklayacak. Sen söylersin eltin zaten ortalığı karıştırınca kv sana kızacak fırsat bulamaz eltini ikna çabasına girer. Sen doğrunun yanında ol ki Allah da senin yanında olsun

Back
X