- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
Utanmaz. Illa ki biri söyleyecek ona . Yada bi not yzin kapıya bırakın .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste esımde onu diyor.biz kotu oluruz diye.kesinlikle karışma derim aynısının arkadaş versiyonunu ben yaşadım
10 senelik arkadaşlarımızla aynı binada oturuyorduk ve kadının yaptıklarını öğrendim
eşine ima ettik kendisinede bir daha görüşmemiz gerektiğini ve nedenini söyledim suçlu ben oldum
onlar mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlar bende onların evliliğinde gözü olan arkadaş olarak etrafa anlatılıyorum
aynen bende öyle düsünüyorum ama elti diye kıskanmıs der itfira attı der kaynanada yüzlemezse bu kız zorda kalır ama ablam kardesim olsa söylemesini isterimBen evde yokken eşim böyle bir pislik yapsa ve en Yakınlarım benden bunu gizlese ömür boyu konuşmaz affetmezdim sanırım.
siz olursunuz sonra benim mutluğumda gözü var olur kaynanda destek çıkmazsa bende gördüm diye ozaman sen bak curcunaya bir ay gözüme uyku girmedio apartmana taşındığıma lanet ettim çok pişman oldumiste esımde onu diyor.biz kotu oluruz diye.
valla bence eltin bi şekilde komşundan duyar saklasanız ne olur bu sır olmaktan çıkmış ki..merhaba kızlar.daha onceki konularımdan bilenler bilir aile binasında oturuyorum ve çok sıkıntılar çekiyorduk bu yüzden.sıkıntılar hafıfledı derken gecen hafta bir olaya tanık oldum.biz eltımler gorumcemler kaynanamlar aynı bınadayız.eltım annesine kalmaya gitti sehir dışına.10 gun oluyor.ben evimde otururken eltımın evinden bir kadın sesi geldi.kaynım TV yı açmıştır diyerek aldırış etmedim.sonrasında bebegımı alıp kaynanama oturmaya gittim.fakat kaynanam ruh gibiydi.ne beni dinliyor ne bebekle ılgılenıyordu.sonra esım isten geldi.kaynanam eşimi kenara çekti konuşmaya başladı.bende kulak misafiri oldum.kaynım eve kadın atmıştı!!!esım kaynımı çağırdı kaynım ilk inkar etsede kabul etti.sonra kvkaynıma küfürler etmeye başladı.kaynım evine çıktı kadını evden çıkartmak istiyor ama kv saldıracak diye cıkartamıyordu.en son apartmandan koşarak kaynımla kadın çıktı.kv mahallede arkalarından küfür etti.tüm konu komşu gördü ve duydu.aradan 2 gun geçti kv tüm komşuları tembıhlemıs eltıme soylememesı için.banada geldi söyleme diye.bende tamam dedim.ama vıcdanım çok rahatsız eltım hala annesinde gelmedi.esımde bizim karısmamamız gerektiğini söylüyor.keza biz hala kaynımım o kadar insanın yaşadığı bu aile evine nasıl kadın attıgının saskınlıgındayız.üstelik eşime kadınla sevgili olduklarını söylemiş.vıcdanım çok rahatsız.sizce ne yapmalıyım?
Eltiniz öğrenmedi yani ?konuyumerak edenler için yazıyorum eltım yediği boynuzla kaldı..mahalledekılerde sustu.böyle yaşıyoruz iste.
e kıramamış ananeyi demekki :)Benim söylememe sebebim daha önceden kaynım böyle bırseyı. Ananesının evinde yapmış ananesı evde yokken.konu komşu görmüş ananeye söylemiş.anenede eltıme söylemiş.kaynım demıskı Ananem bana ayarladı kadını.eltımde inanmış anane kotu olmuş.ne yapsa kadın ınandıramamıs.ananede 70 yaşında.