Vicdanen kendimi kotu hissediyorum yardima gitmedigim icin

Bremenin mizikacisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
792
256
23
Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste

Gitseniz hoş olurmuş ama kimse kimsenin evine yardıma gitmek zorunda değil . Ben bu tarz ev taşıma - ağır ev temizligi- tadilatı konularında tanıdıklarım boynuna iş yükümlülüğü geçirme olayına çok karşıyım. Muhtemelen alındı ama bosverin. Mecbur değilsiniz zaten .

Amcamin kizi tasiniyor benden yardim istedi h.sonu ama oglumu jimnastige yazdirdigimi ayrica ctesi pazar alisverisi yaptigim icin o gun ekstra yorulacagimi belirttim ben yalnz yasiyorum mental olarak zaten yorgunum 5 yilda iki ciger acisi tatmisim (anne baba kaybi) ustune 4 yasinda cocukla yalnz yasiyorum h.ici okula gotur getir parki marketi evi yemegi, h.sonu pazar alisverisi jimnastik kursu inanin yoruluyorum
Bugun kurs donusu yolda arkadaslarimla karsilastm eve kahve icmeye davet ettim onlar sen ne zahmet ediyon manen fiziken yalnzsn sen otur soluklan kahveyi biz yapariz dediler bulasik makinemi bosalttilar beni neselendirdiler sonra durum yaptilar ovgu dolu bende jest olsn diye paylastim kuzenim gordu sonra resmi gorunmedi wp ta ben orda dusuncesizlik yaptim kabul ama ben durumum olsa eve yardimci destek cagiracam kendinin iki tane genc kizi var 14 18 yaslarinda gozleri iste olmasa da
Ama napayim ben halim yok inanin evimi robot supuruyo haftanin 3 gunu mental olarak yorgunum suan keske gitseydm diyorm ama halim yok kendi evimin buyuk temozligi gozumde buyuyor suan yapamadim olmadi canim istemedi napayim uzuluyorm amaa inanin bu kadarim iste
Yorgun olduğunuz için yardım etme teklifini geri çevirmeniz gayet normal de sonrasında yorgun olmanıza rağmen arkadaşlarınızı kahveye çağırıp üstüne bir de hep birlikte durum paylaşmanız ister istemez karşı taraf açısından kırıcı olabilir. Hani belki benim yanıma gelmiyor yorgunum diyor ama başkaları ile görüşüyor gibisinden. Konuşun yüzyüze kuzeninizle. Engellemek falan da komik olmuş. Ancak yorgun olduğunuz için teklifi geri çevirmenizden rahatsızlık duymayın.

Yani durumu gizleyerek paylaşsanız daha iyiydi. Anacak yapacak bir şey yok. Amcanızın kızının size desteği nedir? Ben bu durumlarda çıkar ilişkisine bakıyorum. Kimse de kusura bakmasın o kadar yorgunluğımun arasında gidip yardım etmeye değer görüp görmediğim önemlidir. Bu konuda beni yanlış anlayanlar olacaktır hiç önemli değil. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil size mi sorup evini taşıdı da yardım beklentisine girecek

Gitseniz hoş olurmuş ama kimse kimsenin evine yardıma gitmek zorunda değil . Ben bu tarz ev taşıma - ağır ev temizligi- tadilatı konularında tanıdıklarım boynuna iş yükümlülüğü geçirme olayına çok karşıyım. Muhtemelen alındı ama bosverin. Mecbur değilsiniz zaten .
Benim annem hep vericiydi bizi ikinci plana atar yeri gelir yine cevresine yardima kosardi sonra millet baskasiyla iyi gununu yasardi gulme soylemeye annemi yardima cagiranlar cagirmazdi ordan yeminliyim ben once ben diyorum ki zaten de Allah ta sahit halim yok tum bu h.sonu hengamesini inanin arac yok otobusle yuruyerek yapiyorum oyle zaten atik pratik biri degilim elim agir anca kendime kadar varim

Yani durumu gizleyerek paylaşsanız daha iyiydi. Anacak yapacak bir şey yok. Amcanızın kızının size desteği nedir? Ben bu durumlarda çıkar ilişkisine bakıyorum. Kimse de kusura bakmasın o kadar yorgunluğımun arasında gidip yardım etmeye değer görüp görmediğim önemlidir. Bu konuda beni yanlış anlayanlar olacaktır hiç önemli değil. Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil size mi sorup evini taşıdı da yardım beklentisine girecek
Simdiye kadar ondan temizlik vs konusunda yardim istemedim keza bekarken 6 7 yil once tasindi temizligine yardima gitmistim temizlik hassasiyeti olmamasina ragmen 150 metrekâre evin tum duvarlarini sildirdi supurttu paspas attim o zaman derdim corum yoktu ama smdi ben kendime yuk olmusum

Etmedi ama ben 6 7 yil once yine tasinmasina yardim ettm 150 mtrekare evin tum duvarlari paspasi elimden gecti kendi kardesimin dugunune gelmedi param yoktu diyip bahane ederek
Çok taviz vermişsiniz, iyi olmuş böyle bitmesi bence.
Düğününüze dahi gelmemiş birine fazla iyilik yapmışsınız. Siz bedava hizmetçisi değilsiniz.

Benim annem hep vericiydi bizi ikinci plana atar yeri gelir yine cevresine yardima kosardi sonra millet baskasiyla iyi gununu yasardi gulme soylemeye annemi yardima cagiranlar cagirmazdi ordan yeminliyim ben once ben diyorum ki zaten de Allah ta sahit halim yok tum bu h.sonu hengamesini inanin arac yok otobusle yuruyerek yapiyorum oyle zaten atik pratik biri degilim elim agir anca kendime kadar varim
Çok doğru yapıyorsunuz. Tabi ki önce kendinize değer verip düşüneceksiniz. 4 yaşında çocuğu olan insandan ağır iş beklemek bana göre en baştan vicdansızlık.

Kaç kere taşındım, kimseden de yardım beklemedim. Gidecek moraliniz olsa giderdiniz zaten, boş verin.
Kendisi duzen yok evinde yine kizlari diger annelerin yapt8g8 menuleri ozler diye kisir gunu pasta pogaca yapip cagiriyorm yaptikca bende kaliyo kizlari sofra kur kaldir bile yaptirmiyorm kendileri de yapmoyo zaten

yorgun olabilirsiniz , her seyi geçtim istemiyor da olabilirsiniz bunda bir sorun yok ama bence alınmasının sebebi gitmemeniz değil de o gün cok yorgun olacağım diyip arkadaslarınızla fotoğraf atmanız, keske gizleseydiniz.

Çok doğru yapıyorsunuz. Tabi ki önce kendinize değer verip düşüneceksiniz. 4 yaşında çocuğu olan insandan ağır iş beklemek bana göre en baştan vicdansızlık.
Oglum gitsem bile durmazdi ki sikldm derdi zaten yalnz cocuk o sosyallessin diye icimde gezme istegi olmadigi halde yine kurs etknlik tiyqtro goturmeye calisiyo5m

yorgun olabilirsiniz , her seyi geçtim istemiyor da olabilirsiniz bunda bir sorun yok ama bence alınmasının sebebi bence gitmemeniz değil de o gün cok yorgun olacağım diyip arkadaslarınızla fotoğraf atmanız, keske gizleseydiniz.
Ya yolda karsilast8k eve ben cagirdim baskasinin evinde degildim ki onlarda keza sagolsnlr kahvelerini elime surdurmediler dusunduler benim morale ihtiyacim var iki eglenceli sarkiyla ovgulu paylasin yapinca hosuma gitti bende yaptm

Çocuklu kadın kendine ve çocuğuna anca yeter. Bir de tek başınıza mücadele ediyorsunuz. Vicdan yapacak birşey yok beyninizi yormayın size beyin gücü de lazım.

Çocuklu kadın kendine ve çocuğuna anca yeter. Bir de tek başınıza mücadele ediyorsunuz. Vicdan yapacak birşey yok beyninizi yormayın size beyin gücü de lazım.
Haklsinz ama boyle beklentiye grmesi de sacma kendisi benim gibi yaln degol esi var kimse yardim etmese iki kizi var 14 18 yaslarinda zorla da olsa yaptirsin inan baskasindan beklemektense evdeki kizlarijdan medet umsub 12 yasijda oglu var en ufagindan getir gltur yapar yalnz caresiz degil o kadar

Back
X