Vicdanı rahatlatmanın bi yolu var mı?

forestfruitcake

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
685
486
303
28
Çok kötü bişey yaptım, bedelini bana çok ağır ödetti. Bu yüzden ondan nefret ediyorum, hayatıma kastı olan bu insan aklıma gelince midem bulanıyor ama bu vicdanımın sızlamasına engel olmuyor. Özellikle geceleri vicdanımın acımasından uyuyamıyorum.
Her gece aklıma geliyo rüyalarıma giriyo. Keşke bu acıyı hafifletmenin bi yolu olsa. O gece beni aradığındaki ses tonundaki acıyı çok derin hissedebiliyorum. Keşke hiç duymamış olsaydım. Keşke herşeyi unutup yeni bi hayata başlayıp çok mutlu olsa, o zaman benimde içim rahatlayabilir biraz olsada.
Hayatta yaptığın herşeyi ödersin mantığı cidden doğruymuş. Bundan sonra bütün hayatımı bu mantığa göre yaşıycam. Yapayalnız kaldım, hayatıma sıfırdan başlıycam. Umarım bu yük zamanla hafifler.

Tepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..

Sevgilinizmiş kocanız değilmiş bu kadar kasmayın. Tamam aldatmak kötü bir şey ama bunu ders olarak görün. Demek ki kötü bir şey olduğunu görmek için yaşamanız gerekiyordu. Ben kadın aldatmalarının daha çok duygusal boşluk ve sevgisizlikten olduğunu düşünüyorum.

Tepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..
Aman bunu o kadar çok erkek yapıyor ki sorsan çoğunun vicdan azabı çektiği yok ayrıca kaç konu açıldı sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti beni aldatmış bilmem ne.Boşver o kadar vicdan azabını toplum dayıyor da ondan.

aman bunumu dert ediyosun. onlar yapınca vizcanmı yapıyolar. boşver. belki oda seni aldattı haberin yoktur

Sevgilinizmiş kocanız değilmiş bu kadar kasmayın. Tamam aldatmak kötü bir şey ama bunu ders olarak görün. Demek ki kötü bir şey olduğunu görmek için yaşamanız gerekiyordu. Ben kadın aldatmalarının daha çok duygusal boşluk ve sevgisizlikten olduğunu düşünüyorum.
evet böyle bişey yaşamam gerekiyodu belkide kendime gelmem için.. Aynen öyle boşluktaydım yanlış bişey yaptım onunda bana karşı çok hatası var ama gece olunca rahatsız oluyorum işte yine de

Aman bunu o kadar çok erkek yapıyor ki sorsan çoğunun vicdan azabı çektiği yok ayrıca kaç konu açıldı sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti beni aldatmış bilmem ne.Boşver o kadar vicdan azabını toplum dayıyor da ondan.
aynen öyle vicdan yapmak yerine üste çıkma derdine düşerdi o olsa

Back
X