- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi forestfruitcake
Yeni bir vicdan azabı ya da yeni bir dert unutturur.

Daha buyuk bi vicdan azabi! Ilaci budur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bir vicdan azabı ya da yeni bir dert unutturur.
+1kimse kusura bakmasın ama erkek yapınca dünyanın en iğrenç varlığı ilan ediliyor ama kadın yapınca 'aman sevgisizlikten ilgisizlikten yapmıştır,bir şey olmaz ' mı oluyor? aldatma aldatmadır. kadının yaptığı da iğrençtir erkeğin yaptığı da.
erkek yapınca sebebi ne olursa olsun topa tutuluyorlar burda kadın yapınca 'aman sevgilinmiş zaten bir şey olmaz' mı oluyor?
bu konunun biraz günah çıkartma amaçlı açıldığını düşünüyorum.
konu sahibesi size ' hak etmişsin çek vicdan azabı' falan demeyeceğim çünkü siz kabahatinizi zaten biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. ama lütfen bu yaptığınıza bir kılıf uydurmaya çalışmayın,sebepler saymayın,şu durumdaydım demeyin.
madem mutsuzdunuz ayrıldaydınız sevgilinizden ondan sonra başkaları ile konuşup görüşseydiniz.
Tepki almamak için yazmadım çünkü yaşadığım şey bana yetiyo zaten. Sevgilimi eski sevgilimle aldattım..
kimse kusura bakmasın ama erkek yapınca dünyanın en iğrenç varlığı ilan ediliyor ama kadın yapınca 'aman sevgisizlikten ilgisizlikten yapmıştır,bir şey olmaz ' mı oluyor? aldatma aldatmadır. kadının yaptığı da iğrençtir erkeğin yaptığı da.
erkek yapınca sebebi ne olursa olsun topa tutuluyorlar burda kadın yapınca 'aman sevgilinmiş zaten bir şey olmaz' mı oluyor?
bu konunun biraz günah çıkartma amaçlı açıldığını düşünüyorum.
konu sahibesi size ' hak etmişsin çek vicdan azabı' falan demeyeceğim çünkü siz kabahatinizi zaten biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. ama lütfen bu yaptığınıza bir kılıf uydurmaya çalışmayın,sebepler saymayın,şu durumdaydım demeyin.
madem mutsuzdunuz ayrılsaydınız sevgilinizden ondan sonra başkaları ile konuşup görüşseydiniz.
Aldatılma hikayelerinde kadın erkek yok hangisi yapıyorsa yazıklar olsun.Aman bunu o kadar çok erkek yapıyor ki sorsan çoğunun vicdan azabı çektiği yok ayrıca kaç konu açıldı sevgilim eski sevgilisi için beni terk etti beni aldatmış bilmem ne.Boşver o kadar vicdan azabını toplum dayıyor da ondan.
Ya kadına erkeğe bakmaz aldatmanın cinsiyeti olmaz tamam haklısınız ama tam tersi kendi sevgilisi eski sevgilisiyle bu üyemizi aldatsaydı emin olun sevgilisi vicdan yapmazdı.Sevgilisi hak etmemiş olabilir ama gönül işleri biz onların yanında mıydık ne bilelim ne oldu da üye aldattı o da istemezdi belki.Aldatılma hikayelerinde kadın erkek yok hangisi yapıyorsa yazıklar olsun.
Erkeklerin çoğunluğu yapıyor diye suçsuzsa Bi insana binmek niye? Erkeklerin cezasını mı çeksin ohhhh yapalım yapalım zaten genel yapıyor kuruda yansın olur mu böyle iş. Bu işin kadını erkeği değil olay adalet duygusunu kaybetmemek gerekiyor. Hakkaniyetli olunmak zorunda. Adalet işinize göre şekillenen mekanizma değil.
Konu sahibinede tecrübe olsun insana en büyük armağan temiz bir vicdan.
bende aynı şekilde mutsuzdum ayrılmam gerekiyodu, ayrıldık, ben aldattığım kişiyle görüşmeye devam ettim, bi hafta sonra o çocukla en güzel günlerimi yaşarken eski sevgilim nerden estiyse aramaya başladı çocuğun yanında, cevap vermeyince hırs yaptı nerden nasıl hissetti hala bilmiyorum ama yanımdaki çocuğa ulaştı. En son telefonda benle olan ilişkilerinden konuşurken ben şoka uğramış bi şekilde bulunduğum durumu algılamaya çalışıyodum. Hatta çocuk telefonu bana uzattı sevgilin seninle konuşmak istiyomuş diye. Ondan sonra günlerce hakarete uğradım ailemle tehdit edildim, şantaj yaptı anneme ulaştı,herkesi bana karşı doldurdu falan. Belki bu kadar travmatik bi şekilde atlatmasaydım sessiz sedasız bi ayrılık olsaydı unutur giderdim ama baya etkiledi yaşadıklarım..
Bu konuyu bir erkek yazmış olsa topa tutardınız. Aldatmanın nedeni olmaz diyenler burda sevgisizlik ilgisizlikten bahsediyor o Zaman erkeklerede hak verelim belki sevgisiz ilgisizlerdir? Aldatmanın cinsiyeti nedeni olmaz. Zavallılıktan öte bir şey degil. Konu sahibi vicdanın olsaydı aldatmazdın diye düşünüyorum.
Komik olan kısım nerede ?Bir şey itiraf edeceğim bende aldattım. O yüzden kendimden biliyorum aldatan sevmezse yine aldatır. Vicdanım rahatsız mı hayır değil. Sadece ortaya çıkmasından korkuyorum bazen. Bazen aman duyarsa duysun diyorum. Çok da kasma bence. Aldattıysam aldattım. Tamam çok mutsuzdum ayrılmam gerekiyordu falan filan... Küçüktüm biraz da hareket aradım. Gizli işler yapmak bana çekici geldi. Zaten sevgilimdi ve evlenmeyi düşünmüyorduk öylesineydi. Sonuç olarak ikisini de terkettim mutluyum![]()
Peki neden erkek yapınca yardır yardır yardırıyoruz o Zaman ?Ya kadına erkeğe bakmaz aldatmanın cinsiyeti olmaz tamam haklısınız ama tam tersi kendi sevgilisi eski sevgilisiyle bu üyemizi aldatsaydı emin olun sevgilisi vicdan yapmazdı.Sevgilisi hak etmemiş olabilir ama gönül işleri biz onların yanında mıydık ne bilelim ne oldu da üye aldattı o da istemezdi belki.