• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdanim..karmakarisigim:(

bocekbocuk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
19
0
6
Afyon
Merhaba

Tam tarih belli olmamakla birlikte bu kis evleniyorum. oyle bir donemdeyimki babam 4 yildir issiz kendi isiydi batti :((( 4 yildir eve ben bakiyorum.evlenincede devam etcem nisanlimla acikca konustuk.ama gelin gorunki icim hala cok rahatsiz:( babacim sirf ihmallerinden bizi bu hale getirdi ama olsun yinede kiyamiyorum;(( onlar bu haldeyken madden ayni seyi yapck olsamda icin elvermiyor:(( iliskiminde beklicek zamani kalmadi cok uzun bi iliski..icimi dokmek istedim:( dua istiyorum:(( bugunler gecer di mi :((( icim daraldi..
;(((

Merhaba

Tam tarih belli olmamakla birlikte bu kis evleniyorum. oyle bir donemdeyimki babam 4 yildir issiz kendi isiydi batti :((( 4 yildir eve ben bakiyorum.evlenincede devam etcem nisanlimla acikca konustuk.ama gelin gorunki icim hala cok rahatsiz:( babacim sirf ihmallerinden bizi bu hale getirdi ama olsun yinede kiyamiyorum;(( onlar bu haldeyken madden ayni seyi yapck olsamda icin elvermiyor:(( iliskiminde beklicek zamani kalmadi cok uzun bi iliski..icimi dokmek istedim:( dua istiyorum:(( bugunler gecer di mi :((( icim daraldi..
;(((

Allah yardımcın olsun öncelikle,bu günlerde geçer tabiki,alah bu günleri aratmasın.Babanız başka bir işte çalışamaz mı?

allah yardımcın olsun.allahım seni bu sıkıntılı günlerden hiç ummadıgın sekılde kurtarsın.babana güzel bir iş nasip etsin.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İçinde bulunduğun bu sıkıntıdan tez zamanda kurtarsın inşallah.

Sen gönlünü ferah tut yarının ne getireceği belli olmaz.

Son düzenleme:
Back
X