kızlar dün geceden beri çok kötüyüm. kalbim çok fena.
iftar yemeğine davetliydik ilk defa gittiğimiz birileriydi.
neyse yemeği yedik. bebeğim var 2-3 yaşlarında. biraz harektli bir çocuk. ilk başta iyiydi. sonra ortama alışınca kapıları çarpmaya.kendini yerlere atmaya başladı. bende durumdan çok rahatsız oldum. dur diyorum yapma diyorum. en sonunda kucağımdaydı .o an kendimi kaybettim sanırım. elimle kolunu baya sıktırdım. yeter artıkkk durr diye.baya ağladı gözünden yaşlar geldi resmen. kendimden utanıyorum. eve geldm ağladım. çok canm yanıyor kızlar. çocuğumun canını yakmamalıydımmm bi anlık sinir uğruna..
neyse yemeği yedik. bebeğim var 2-3 yaşlarında. biraz harektli bir çocuk. ilk başta iyiydi. sonra ortama alışınca kapıları çarpmaya.kendini yerlere atmaya başladı. bende durumdan çok rahatsız oldum. dur diyorum yapma diyorum. en sonunda kucağımdaydı .o an kendimi kaybettim sanırım. elimle kolunu baya sıktırdım. yeter artıkkk durr diye.baya ağladı gözünden yaşlar geldi resmen. kendimden utanıyorum. eve geldm ağladım. çok canm yanıyor kızlar. çocuğumun canını yakmamalıydımmm bi anlık sinir uğruna..
Çok anneden duydum bu durumubelki benim anneminde başına geldi ben o yaşlardayken hangimizin başına gelmedi ki sizin bu durumu farkına varıp rahatsız olduğunuzu anlatmanız bile ne güzel bir davranış her anne sizin gii değil maalesef çocuğunuz çok şanslı sizi sinir etmeyecek sabrınızı taşırmayacak günler diliyorum her ikinize de
hemen hemen her annenin başına geliyordur bu özellikle yabancı yerde çocuklar durmayınca insanın sabrı taşıyor .. keşke olmasa ama patlama anları oluyor malesef ... hangimiz küçükken cimcik yemedik ki :) çok çok abartılacak bişey gibi gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?