• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdanım nasıl sızlıyor.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar dün geceden beri çok kötüyüm. kalbim çok fena.

iftar yemeğine davetliydik ilk defa gittiğimiz birileriydi.

neyse yemeği yedik. bebeğim var 2-3 yaşlarında. biraz harektli bir çocuk. ilk başta iyiydi. sonra ortama alışınca kapıları çarpmaya.kendini yerlere atmaya başladı. bende durumdan çok rahatsız oldum. dur diyorum yapma diyorum. en sonunda kucağımdaydı .o an kendimi kaybettim sanırım. elimle kolunu baya sıktırdım. yeter artıkkk durr diye.baya ağladı gözünden yaşlar geldi resmen. kendimden utanıyorum. eve geldm ağladım. çok canm yanıyor kızlar. çocuğumun canını yakmamalıydımmm bi anlık sinir uğruna..

neyse yemeği yedik. bebeğim var 2-3 yaşlarında. biraz harektli bir çocuk. ilk başta iyiydi. sonra ortama alışınca kapıları çarpmaya.kendini yerlere atmaya başladı. bende durumdan çok rahatsız oldum. dur diyorum yapma diyorum. en sonunda kucağımdaydı .o an kendimi kaybettim sanırım. elimle kolunu baya sıktırdım. yeter artıkkk durr diye.baya ağladı gözünden yaşlar geldi resmen. kendimden utanıyorum. eve geldm ağladım. çok canm yanıyor kızlar. çocuğumun canını yakmamalıydımmm bi anlık sinir uğruna..

hemen hemen her annenin başına geliyordur bu özellikle yabancı yerde çocuklar durmayınca insanın sabrı taşıyor .. keşke olmasa ama patlama anları oluyor malesef ... hangimiz küçükken cimcik yemedik ki :) çok çok abartılacak bişey gibi gelmedi bana :31::31:

olacak şeyler bunlar canım.Peygamber sabrımız yok. Ben kınamıyorum inan bazen kendini bile tanıyamaz hale geliyor insan normal

yani tabi canını acıtmasaymışsın iyimiş ama olmuş artık bi kere...
insanın sabrı bazen gerçekte taşıyo...

evet haklısın
:45::45::45:
yaptığını tasvip edemeyiz
ama neticede
insanız
sabır sinir bazen taşıyor
yapman gereken şuan hissettiklerini aklından çıkarma
ve bir daha böyle bir an geldiğinde
aklına getir
:34::34::34::34:

Çok anneden duydum bu durumu :40: belki benim anneminde başına geldi ben o yaşlardayken hangimizin başına gelmedi ki :10: sizin bu durumu farkına varıp rahatsız olduğunuzu anlatmanız bile ne güzel bir davranış her anne sizin gii değil maalesef çocuğunuz çok şanslı :16: sizi sinir etmeyecek sabrınızı taşırmayacak günler diliyorum her ikinize de :16:

Ah canıımmm elimle kolunu sıktım demişsin ya gözümün önüne geldi bi an küçücük kolu:21:
Sen iyi bir annesin bunları tekrar tekrar yapıp kendini hiç sorgulamayanlar bile var:20:
Anne değilim çocuk yetiştirme konusunda bir bilgim yok ama misafirliktede yaramazlık yapması gerektiğini bir şekilde öğretmeniz lazım..
Yada küçük anlamaz diyoruz bazen ama anlıyorlar bir çok şeyii..
Mesela alsanız prensesi özür dileseniz kızınızdan öpün sıktığınız yeri mesela:16::16::16:

canım üzme kendini bende 2 yaşında bir kız annesiyim zaman zaman benimde başıma geliyor hafif cimcikten bişi olmaz..
vicdan azabı paha biçilemez ama zamanında annesinden terlikle çok dayak yiyip dayak arsızı olmuş ve artık dayaklarda accukta şurama vur diye annesini daha çok çıldırtan biri olarak konuşuyorum olacak bunlar... öyle bacaksız şeyler ki bazen insanın sabrını gerçekten zorluyorlar.[/
B] :43::43::43::43::43:

Topla kendini canım oluyo böyle şeyler hepize yapıldı hepimizde yapıyoruz pişman oluyoruz bende oğluma bağırmıştımda iki gün ağladım bi daha yapmamaya gayret gösterirsin olur biter her çocuk şımarır neticede çocuk şımarmasa düşünmek lazım bitki değil ya sonuçta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olan olmuş.. Ama yapmamaya çalışın bir daha.
Üstelik şu anda çocuğunuz ilk ergenlik denen 2 yaş sendromunda.
Yani olacak bunlar.
Daha fazlaları.
Sonra geçecek.

bilmiyorum kalbim mi kara ama değildir bence bir çoğumuz annemizin terliğini tokadını dayağını yemişizdir...bana biraz abartı gibi geliyor bu kadar üzüntü ...yanlış anlamayın dayağı meşrulaştırmıyorum kesinlikle ama bunlar olağan normal şeyler...çocuk çok afacansa anne sinir harbi yaşayıp bir iki fiske vurabiliyor yani bu demek değildir ki her gün mAllah ne verdiyse evladını döv yok öyle bir şey ama çocuğunun kollarını sıkıp onu ağlattın diyede kendini parçalama bence:ssz:

gayet insani bir durum.Yeri geliyor sesimiz yükseliyor,sinirlenebiliyoruz.Bu kadar üzülmeniz niye? Sonuçta her gün yapmıyorsunuz ve doğru olmadığını biliyorsunuz.Abartacak bir şey yok

çocuğu niye engelliyosunki madem iyi anne olmak düşüncesindesin bırak kendi haline o artık iyiyi kötüyü acıyı neşeyi anlayacak yaşta atsın kendini yere ağlasın hatta bi odaya götür orada bekle yapsın yapabildiği kadar yaptığı yanlışın farkına varacaktır elbet zamanlada terkeder niye teselli eden yok çünkü yaptığı doğru değil bu kadarda pışpışlanmanın bi anlamı yok sinir krizi geçirmektense kendi haline bırakmak en doğru olanı yada uyarmak bunu bende araştırmıştım şu kafayı sinirlenince sağa sola vuran çocukları onlar canlarını fazla yakmazlarmış ileride gitmezlermiş rahatlamak için vurur ağlarlarmış en doğrusu kendi haline bırakıp kendisinin vazgeçmesini beklemekmiş

Çok anneden duydum bu durumu :40: belki benim anneminde başına geldi ben o yaşlardayken hangimizin başına gelmedi ki :10: sizin bu durumu farkına varıp rahatsız olduğunuzu anlatmanız bile ne güzel bir davranış her anne sizin gii değil maalesef çocuğunuz çok şanslı :16: sizi sinir etmeyecek sabrınızı taşırmayacak günler diliyorum her ikinize de :16:

güzel yorumunuz için çok teşekkr ederim.

hemen hemen her annenin başına geliyordur bu özellikle yabancı yerde çocuklar durmayınca insanın sabrı taşıyor .. keşke olmasa ama patlama anları oluyor malesef ... hangimiz küçükken cimcik yemedik ki :) çok çok abartılacak bişey gibi gelmedi bana :31::31:

yaş olarak en zor dönemleri Allah annelere peygamber sabrı versin

herkese teşekkrler kızlar.

ne bileyim yüreğim dayanmadı onun o şekilde ağlamasına. kendime çok kızdım değermiydi diye. yorumlarınız beni biraz olsun rahatlattı.

Back
X