- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 31
- Konu Sahibi Esmanur7816
Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim