Vicdanım rahat değil...

Mamalar kaka değil bu toplum baskısından gelen yersiz endişeyi kimse yaşamamalı. Mama anne sütüne en yakın yiyecek. Bebekler için, bebeklerin ihtiyaçlarına özel olarak üretiliyorlar. Ben de mamayla büyümüşüm çok şükür kolay hasta olmam turp gibiyimdir. İlacınızı kullanın ve psikolojik olarak toparlanarak bebeğinizin hep yanında olun.

Bu toplum baskısı, artık kadinlarin üzerinden herkes elini çekse keske, mama veren kötü anne, normal doğum kötü, mini etek giyen namussuz, gece çıkan hakediyor, gulen aranıyor ...

Ben 2 kızını mamayla büyüten bir anneyim. Hiç anne sütü içemediler... Ara ara üzüldüm.... Ama bir eksiklik değil bence.. çok sağlıklılar... Ve çok zekiler.. Lütfen üzülmeyin...

Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
Çocuk için anne sütü cok gerekli ama annenin kendisi daha da gerekli. Günümüzde formul mamalar anne sütüne oldukça yakın. Ilaclarınızı kullanmazsanız iki çocuğunuz birden olumsuz etkilenecektir. Bebeğini emziremeyen ilk anne olmayacaksınız. Ha bu arada elbet hayatta karşınıza bu konuyla ilgili sorular soracak, ben bu kadar emzirdim diye nisbet yapacak, duygusal şiddet uygulayacak densiz ve hadsizler çıkacak. Elinizden geldigi kadar onlardan uzak durun yeter.

Mama tam olarak sizin durumunuzda olan kadınlar için var zaten. Ben iki çocuğumu da iki yaşına kadar anne sütüyle büyüttüm ama yerinizde olsam bi an bile düşünmezdim. Mamayı verip koynumda uyuturdum.

Mamayı zehir diye birileri attı ortaya kimse çıkaramıyor şimdi. Bakın etrafınıza mamayla büyüyenler daha sağlıklı daha dirençli. Bir sağlıkçı olarak yazıyorum bunu. Anne sütü eğer anne sağlıklı beslenirse ve çocuğunu da ek gıda döneminde sağlıklı beslemeye devam ederse işe yarıyor. Binbir çeşit paketli gıda ile beslenip çocuğuna altın süt verdiğini sananlardan daha iyidir. İşin genetik ve çevresel faktörleri de var. İçin ilacınızı ne kendinizi ne çevrenizi ne çocuklarınızı riske atmayın. Burda sorulması bile hata

Merhaba kizlar 4 yaşında bı oğlum ve henüz 20gunkuk bı kızım var kızım doğduğunda 3gub yoğun bakımda yattı solunum sıkıntısından o 3gun süt veremedim sagdim ama 10cc anca çıktı süt çayları rezeneler aklınıza gelecek birçok şey denedim fakat yine onu doyuracak kadar değil mama veriyorum ve bunun için kendimi suçlu hissediyorum oğlundan sonra çocuk düşünmediniz için silikon toparlama yaptırdım acaba ondan dolayı mi az geliyor bilmiyorum.. ama bu konu biyana benim piskoleik olarak bir hastaligim var yabana atılır bir hastalık değil ilaç kullanmadığım zaman çok kotu sonuclar karşıma çıkıyor hamile olduğumu ogrendigimde dozu çok daha az farklı bı ilaç kullandım ve hamileliğim çok zorlayıcı geçti şimdi doktorum ilacı almam gerektiğini yoksa hastalığının ilerleyeceğini ve etrwfima aileme zarar verecegimi dile getirdi zaten bu durumda süt veremem ama kızım anne sütünden mahrum kalacak diğer turlude çocuklarima iyi ve sağlıklı olmak için içmem gerekli diye düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız ben nasıl bı yol izlemeliyim
merhaba benimde 2 bucuk aylik bi kizim var dogdugu gunden beri mama takviyesi yapiyorum hic bir saglik sorunum olmadigi halde sutum yetmiyor cunku bende cok uzulerek veriyorum ama napalim ac kalmasindan iyidir sizin sagliginiz daha onemli saglikli olunki cocugunuza iyi bir anne olasiniz mutlu bir anne mutlu cocuk demektir saglikla kalin.

Tabiki de doktorunuzu dinleyeceksiniz.
herkes anne sütüyle büyümedi.
kızım anne sütü aldı ama oğlum çok küçük doğdu ememedi. Sağdım mama takviyesi v.s
Sağlıklı anne sağlıklı çocuklar demektir.
siz sağlıksız olup,sütünüzü vermişsiniz ne fayda hadi 1 sene ya sonra?
emzirme dönemi bitti annelik bitti diye bişey yok ki. Böyle düşünün.
emzirmeden de,bir ömür annelik sağlıklı annelik yapmak var.

Back
X