vicdanım sızladı yanlış mi yaptim

Vicdanınız sızlamasın. Gerçek olabilir ama ben duyduğum bişeyden sonra inanmadım bu duruma. Dilenen çocuklar arabanın para vermeyince ayaklarını bilerek tekerin altına koymuşlar adam farkedip üstünden geçerse hepsinin anası babası(!) toplanıp para vermeye mecbur bırakıyolarmış işte sen bizim çocuğumuza çarptın vs diye. Bu bikaç kişinin başına gelmişti aynı yerde. Hatta bu Ankara trafik gibi sayfalarda da paylaşmışlardı dikkatli olun diye. Öyle bişeyde olabilir siz hareket etmeden çarptığına eminseniz. Bilerek yapılmadıysa çok üzücü tabiki. Çünkü arada o kadar güzel Çocuklar çıkıyo ki sen güldüğünde gözlerinin içi gülen. Kimisi de beddua eder arkandan küfür eder filan. Bilemiyoruz maalesef.

gerçekten çarptı burnunu acele etti hareket etcez sandı etmedik oysaki....neler duyuyoruz haklisiniz ama insaniz işte anne babasinin umrunda değil bizlerin umrunds

Çok üzücü ben olsam bi kaç gece uyuyamam sanırım. Ama olmuş bitmiş. Size tavsiyem kışın çikolata halley tarzı erimeyecek yazın bisküvi lolipop tarzı seyler torpidoda olsun gelen çocuklara para yerine onu verebilirsiniz İnan’ın çok mutlu oluyorlar

bir daha mutlaka koycam çantama.gerci arkadaşlar begenmiyorlar diyorlar ama olsun hiç olmazsa vicdanen rahat ederim çünkü çantamda olsaydı inip eline verebilirdim hiç olmazsa

Haklisiniz ama yapacak birsyiniz yoktu
Benimde icim parcalaniyor
Burda cocuk yok bebek var annelerinin kucaginda
Her gordugumde gozumden yaslar bosaliyor
Bi kendi bebegime bakiyorum bi onlara daha beter katilarak agliyorum bu adaletsizlige
Keske tum cocuklar mutlu huzurlu saglikli ve esit sartlarda baslasalar hayata

Biz de eşimle araba da hep bulunduruyoruz çikolata bisküvi vs. Geçerken veriyoruz ve alıyorlar seve seve de yiyorlar çok mutlu oluyorum ben para vermeye karşıyım sonuçta nereye gittiği bilinmiyor ama böyle ufak tefek şeylerle daha mutlu olduklarını hissediyorum.Her çocuk şanslı doğmuyor malesef

Biz de eşimle araba da hep bulunduruyoruz çikolata bisküvi vs. Geçerken veriyoruz ve alıyorlar seve seve de yiyorlar çok mutlu oluyorum ben para vermeye karşıyım sonuçta nereye gittiği bilinmiyor ama böyle ufak tefek şeylerle daha mutlu olduklarını hissediyorum.Her çocuk şanslı doğmuyor malesef

aynen öyle.bir daha muhakkak çantamda bulunduracagim

Back
X