Vicdanım sızlıyor ama bilemedim...

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
İki gün önce iki aylık bir yavru kedi buldum sokakta. Aldım eve getirdim. Ertesi gün veterinere götürdüm. Aşılarını falan yaptı. Sağlığı yerinde. İki üç gündür benimle evdeydi ama ben yalnız yaşıyorum ve nöbetli çalışıyorum. Haftanın iki üç günü evde olmuyorum. Ayrıca şehir dışına çıkıyorum. Uzun zaman evde olmayabiliyorum. O nedenle bahçede bir yer ayarladım. Yuva yaptım. Mamasını vs koydum.ama iki gündür hep benimleydi. Terkedilmiş gibi hissetmiş midir. Bahçeye koymamın sebebi dışarı alışmasını istemem. Çünkü ben evde olmayınca ilgilenecek kimse yok bu arada.Yakınımda olmasına rağmen üzülüyorum ya. Bu şekilde yapabilir değil mi? Ben mamasını falan veririm onun suyunu falan tazelerim.

İki gün önce iki aylık bir yavru kedi buldum sokakta. Aldım eve getirdim. Ertesi gün veterinere götürdüm. Aşılarını falan yaptı. Sağlığı yerinde. İki üç gündür benimle evdeydi ama ben yalnız yaşıyorum ve nöbetli çalışıyorum. Haftanın iki üç günü evde olmuyorum. Ayrıca şehir dışına çıkıyorum. Uzun zaman evde olmayabiliyorum. O nedenle bahçede bir yer ayarladım. Yuva yaptım. Mamasını vs koydum.ama iki gündür hep benimleydi. Terkedilmiş gibi hissetmiş midir. Bahçeye koymamın sebebi dışarı alışmasını istemem. Çünkü ben evde olmayınca ilgilenecek kimse yok bu arada.Yakınımda olmasına rağmen üzülüyorum ya. Bu şekilde yapabilir değil mi? Ben mamasını falan veririm onun suyunu falan tazelerim.

canim ya keske herkes senin gibi duyarli olsa. tabii ki idare edebilir o sekilde hic sikma canini. guzel buyuk bir karton kutu ayarlasaydin buyuk erkek kedilerden korunmasi icin.

biz de bahcede iki yavru kedi bulduk. bi tanesi bembeyaz cins kediler gibi digeri ondan daha minik kalmis ama anneleri hep yanlarinda. biz uzaktan bunlari izlerken farkettik ki minik olan surekli duvardan düşüyor. ananesinin refleksle bir tutuşu var aklın sasar. aksam sut vermek icin gittim yanlarina o minik olanin gözleri kapali gormuyormus meger :( hemem pamukla cay banyosu yaptım (annesinin de hep gozu üzerimizde) sonra suni göz yasi olan goz damlalariyla actim gözlerini. bir gözunun goz bebeği var ama diger yok. nasil uzuldum anlatam dogustan kör diye. yemek de yemiyodu surekli yatiyodu

ben de vicdan yaptim nasil daha once farketmedim diye. muhtemelen mikrop kapti gozleri.

iki gun uyguladim cay banyosu ve damlayi bugün bahceye indim baktim iki gozu de acilmis. tek gozu hala beyaz duruda ama surekli kardesiyle oynuyo filan diger gözü goruyor sanirim ben giderken takip etti mesela:) onceden hic tepki yoktu. koydugum sutun icine dusuyodu görmediği icin. nasil mutlu oldum anlatamam.

sen mamasini ver arada da kontrol et o sokaga alisir zaten bir şekilde zaten en dogrusu da disarda dogal yasama birakilmasi. butun gun evde kapali ve yalniz kalmasi daha kotu olurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiyamam :43:
Bir dolu forum var sahiplendirebileceginiz, ben kedimi oyle almistim, resmini cekin, durumunu anlatin, birileri almak isteyebilir...

Son düzenleme:
Back
X