- 4 Şubat 2009
- 121
- 0
iyi günler benim sorunum eşim ilk evliliğinden olan 18 yaşındaki kızı. eşimle evlendiğimde 7 yaşındaydı ve babaannesi bakıyor.ben çalıştığım için yanıma aladım.annesi bırakıp gitmiş.ben elimden geldiğimce eğitimi ve ihtiyaçları ile ilgilendim.diyalogumuz çok iyi idi hatta bana anne bile dedi.aradan zaman geçti benim bir oğlum oldu.bir zamana kadar ortada olmaya annesi bana olan sevgi kıskanarak sözde çocukla ilgilenmeye başladı.kendi evlenmiş birde çocuğu olmustu.çocuğun eğitim hayatı pek iyi değildi. ben büyük çabalar göstererek lise üç kadar getirdim. ama gerek anne gerek baba yeterinde ilgilenmiyorlardı.çocuk buluğ çağının ve ilgisizliği verdiği şeylerle yanlış şeyler yapmaya düzensiz bir çocukla konuşmaya başladı.okulu bıraktı.bende annesini çağırdım.onunla ilgilenmesi sahip çıkması istedim.bunun sonucu yanına aldı.ama daha önceleri olduğu gibi canını sıkıldımı kapının önüne koydu.o kadar üzülüyorumki vicdanım rahat etmiyor.yanıma alsam babası o kadar ilgisizki en ufak bir sorunda kenara çekiyor.annesi deseniz çocuğun bana olan sevgisini kıskanıyor.çocuk deseniz yaşadığı şeylerden dolayı çok asi ve söz dinlemiyor.çocuğa birsey desem babaanesi büyüttüğü için kimssenin laf söylemesini istemiyor.birde benim çocuğum var bu olaylarda çok etkileniyor.çünkü daha sekiz yaşında..ne yapacağımı şaşırdım. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.