vicdann

açıkçası çok iyiliği dokundu diye biriyle evlenip onla aynı yatağa giremem asla..
herkezin bana iyiliği dokunmuştur oh valla hepsiyle evlensem yedi kocalı hürmüzüde geçerdim çok saçma cnm..
seni anlarım mahçuluk yada o insana karşı bi hassasiyetlik hissedersin iyilikleri karşısında ama evlenmekte çok fazla bi iyilik olur dimi...
karışıcak bi şi yok..illa iyiliği karşılıksız kalmasın diyosan sende bi iyilik yap ama evlenipte onuda kendinide mutsuz etmek iyilik değil en büyük kötülük olur

34 yaş mı???,
evlenmek için bi adamı bekleme yaşında değilsin ki
kısmetlerini geri çevirme derim sevginde kuşku varsa
o adama yol ver

bencede bekleme derim zaman su gibi geçiyor onun bekleyeceği ne malum senin yerinde o olsa aynını yaparmıydı beklermiydi?hiç zannetmiyorum.bir erkeğin önüne zengin bir bayan çıksa evlenelim dese erkekler tereddüt etmezler.olan kendine olur diyorum.hem ne demişler gelin ata binmiş ya nasip demiş.nasip kısmet işi birazda evlilik...Allah hayırlısini versin

eger soz verdiysen ve belli bir sebebi yoksa ah edebilir yani.. sonucta kendini koy o kisinin yerine ama 8 ay cok kisa bi sure yani bi insani taniyip vazgecebilirsinde..nisandan bile dönen var oyle dusun..sevip sevmediigne de bagli tabi ama sevgi tek basina herseye yetmiyor..ilerde pisman olabilirsin.. eger seni cok istiyorsa cabalasin evlenmenin caresine baksin oyle muzik dinletmekle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…