• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdansiz bir anne miyim?

belki yanlış bir kelime seçti..belki sinirle yazdı. kendisine yapılan hakaretlere sesini çıkarmadı sabır gösterdi geçmiş msjlara bakarsan neler yazdılar ne vicdansızlığı ne tembelliği ne anneliği kaldı. elinden alırım bile dediler kim oluyorlarsa artık..
ama bizler çok meraklıyız kötü eleştiri yapmaya ve genelde sert eleştiriler bekarlar oldu..anne olmayan bu durumu yaşamayan onun neler yaşadığını anlamaz..

kızıma hamile kaldığımı öğrenince ne sevindim ne üzüldüm alışamadım ona. onu istemedğimi bile söyledim..taki onu hissedene kdr. ilk 3 ay zehir olmştu şimdi utanıyorum kızıma bakınca..
atlatıcak oda inş yaradanın izninle

sinirle herkez bişiler yazıyor evet ....
lohusa sendromuda bir ömür boyu etkisi sürebilecek birşeymiş....araştrdımda biraz...
ALLAH kolaylık versin herkeze sabır versin.....

evet sende bakarım demişsin öyle kolay değil bakmak canım.. ahh ahh

doğurmak hiç sorun değil emin ol çok kolay :1:

Kız Beni Gaza Getirme Doğururum..:57:

Bu Arada Doğum Korkumu Alıp Bakıma Getirdiniz..:59:
Yine Yapmayacağım, Vazgeçtim..:60::60::60:

Çaktırma O Kadar Zor mu, Korkutmayın Yahu !!:59:
Yeğenime Ben Baktım Zaman Zaman..
Tabi Annesi Gibi Olamam daaaa..:78::78::78:

eğer çocuğun varsa ona bakmak zorundasın. o çocuğun ne günahı var. bir damlacık bebeği öyle ağlatmaya ne hakkın var. hiçmi için sızlamıyor o ağlarken. göz yaşlarını görünce hiçmi vicdanın sızlamıyor. annesin sen lütfen kim olduğunun farkına var. o yavrunun sana ihtiyacı var. ne demek ya ağlıyor alımıyorum. benimde 19 aylık yavrum var. Allahım tıkandım yazamıyorum

zor valla canımm yapması da zor bakması da... ama bi gülüşü bi cilvesi varkiiii içinin yağları eriyor sanki dünya benim oluyor yok böyle bbi duygu.. Allah isteyen herkese bebik versin inşallah. tam uyuttum sanıyorum arkamı bi dönüyorum pc başına oturuyorum içeriden sesler geliyo ağlama numarası resmen nasıl beceriyo bilmiyorum yanına bi gidiyorum bi cilve bi oynaş aklım şaşıyo pek numaracı oyuncu falan olcek herılt büyüdüğünde:):9:

zor valla canımm yapması da zor bakması da... ama bi gülüşü bi cilvesi varkiiii içinin yağları eriyor sanki dünya benim oluyor yok böyle bbi duygu.. Allah isteyen herkese bebik versin inşallah. tam uyuttum sanıyorum arkamı bi dönüyorum pc başına oturuyorum içeriden sesler geliyo ağlama numarası resmen nasıl beceriyo bilmiyorum yanına bi gidiyorum bi cilve bi oynaş aklım şaşıyo pek numaracı oyuncu falan olcek herılt büyüdüğünde:):9:

Bakmak Zerre Kadar Gözümü Korkutmuyor..:50:
Çünkü Hayatımın Hiç Bir Evresinde Üşengeç Olmadım..
Vee Uyumayı Çok Sevmem..:50:
Sabahlara Kadar Buralarda Takılırım..:27:
2 Saatlik Uykuyla İşe Gittiğimi Biliyorum..:62:
Nerdeyse Hergün..:64:

Ama Doğum Olayı Beni Delirtiyor..:59:
Sezeryan Yapacağım Büyük İhtimal:77::77:

Önceki konuna baktım da boşanmayı düşünüyorum yazmışsın.Belki bunun bi etkisi olabilir.Ama ne olursa olsun o senin canından bi parça, böyle davranmamalısın.Kendi başına halledemiyorsan bi doktordan destek al derim...Allah uzun ömürler versin.

pek çok destek olmaya çalışan arkadaş yazmış forma
peki siz bunları okuduktan sonra
hala psikolojinizin normal olduğunu düşünüp
bir uzman desteği almadıysanız
evet vicdansız bir annesiniz.
tüm yorumları okuyamadım ve şu an nasıl bir adım attığınızı bilmiyorum
ama bir uzman ile görüşmediyseniz gerçekten de siz bencil bir insansınız,
zaman yok maddiyat yok gibi bahaneler de artık geçerli değil
bir çok devlet hastanesinde bu yardımlar ücretsiz

dünyaya bir can getirmişsiniz
keyfime düşkünüm zor geliyor demekte neyin nesi
okurken resmen ürperdim yazdıklarınızı

benimki tersti epidural sezeryan oldum ama çok zor geçti:):):) korkutmayayım seni:) keşke normal olsaydım düz gelseydi yaramazım dedim hep:) zorrr yaaa hepsi zor herşey zor yaşamak zorrr:):):) ölüyorum yorgunluktan uyumamda lazım ama herkes burda yaaaaa gidemiyorum canım kk iyi ki varsınız kızlar yaa...

benimki tersti epidural sezeryan oldum ama çok zor geçti:):):) korkutmayayım seni:) keşke normal olsaydım düz gelseydi yaramazım dedim hep:) zorrr yaaa hepsi zor herşey zor yaşamak zorrr:):):) ölüyorum yorgunluktan uyumamda lazım ama herkes burda yaaaaa gidemiyorum canım kk iyi ki varsınız kızlar yaa...

ALLAH evladınada sanada sağlık sıhhat versin...

Son düzenleme:

Hiç Korkmadım Sağol :43:

Peki Çalışıyor musunuz?
Çalışırken Zor mu?:26:

kolay iş doğum :) korkma ya normalde kolay sezeryanda kolay

bende şimdi yanından geldm odanın kapısı aralıktı bakım dedm bi baktım uyanmş yatağında dönmüş kafa havada bana bakıyor :) karnımızı doyurduk ve uyuduk geri

ben sezeryan oldum çok memnunum ilk 2 gun ağrım oldu rahat hareket edemedim okdr. göbeğimde kalmadı kilo aldm ama göbiş yok allahtan.

pek çok destek olmaya çalışan arkadaş yazmış forma
peki siz bunları okuduktan sonra
hala psikolojinizin normal olduğunu düşünüp
bir uzman desteği almadıysanız
evet vicdansız bir annesiniz.
tüm yorumları okuyamadım ve şu an nasıl bir adım attığınızı bilmiyorum
ama bir uzman ile görüşmediyseniz gerçekten de siz bencil bir insansınız,
zaman yok maddiyat yok gibi bahaneler de artık geçerli değil
bir çok devlet hastanesinde bu yardımlar ücretsiz

dünyaya bir can getirmişsiniz
keyfime düşkünüm zor geliyor demekte neyin nesi
okurken resmen ürperdim yazdıklarınızı
uzman desteği almaya karar verdi arkadasımız.

Eeeee işte Allahın işi...İsteyene vermez anneliği haketmeyene de verir......Yazıklar olsun senin gibi anneciğe...

Uzman desteği almaya ve bu durumdan kurtulmaya karar vermiş konu sahibi; okumadınız galiba ki bu ağır mesajı yazıyorsunuz hala.

Bu arada Allah'ın işi, ve devamındaki uslup hoş degıl.

Son düzenleme:
belki yanlış bir kelime seçti..belki sinirle yazdı. kendisine yapılan hakaretlere sesini çıkarmadı sabır gösterdi geçmiş msjlara bakarsan neler yazdılar ne vicdansızlığı ne tembelliği ne anneliği kaldı. elinden alırım bile dediler kim oluyorlarsa artık..
ama bizler çok meraklıyız kötü eleştiri yapmaya ve genelde sert eleştiriler bekarlar oldu..anne olmayan bu durumu yaşamayan onun neler yaşadığını anlamaz..

kızıma hamile kaldığımı öğrenince ne sevindim ne üzüldüm alışamadım ona. onu istemedğimi bile söyledim..taki onu hissedene kdr. ilk 3 ay zehir olmştu şimdi utanıyorum kızıma bakınca..
atlatıcak oda inş yaradanın izninle

hakaret hakaret diyip duruosunuz kim hakaret etti konu sahibine vicdansizmiyim bencilmiyim diye kendisi sormus anne olmayi hak etmiyorum diyende kendisi rahatina duskun oldugunu hic birsey yapmak istemedigini soyleyende kendisi kendisi kendine bunlari soyluyorsa baskalari hayli hayli soyler...kim ne hakaret etmis bi alinti yapinda bi okuyalim neymis bu hakaretler cok merak ettim...herkes kendi fikrini yorumunu yapmis herkesin bakis acisi farkli...:kkk:

Bak şimdi benim şuan cocuk dusundugum yok ama senn soyledıgın cumle geneldı.. Evet aglama sesıne katalanamayan sendin oyle olmasayd aglayan cocugunu kucagna alırdın..
Ne mutlu sana bır konu actın cocuguna ılgın artı ne mutlu :81::81::81:

dogru yolu gostermeye yardimci olmaya calisan arkadaslar sagolsun onlar sayesinde evet ilgim artti

bence bu yorum için evlat sahibi olamayan insanlardan özür dileyin ....
eğer rabbim kötü anne olacağımız için bize evlat vermiyorsa size vermezdi bu bir...
ve ayrıca insanlara duyarlı olmak demişsin o zman sende duyarlı ollllll çocuk sahibi olamaynlara karşı bu duyarsızlıkla senin evladın olmazdı bu iki.........

3 nerde kaldi...

şimdi çocuğu olanlar iyi insan olmayanlar kötü allahta bizi cezalandırıyor .....ya rabbim sen büyüksün.....herşeyin hayırlısını ver hakkımızda .şu mübarek gecede sabrımı ver yarabbi.....

rica ederim konuyu saptirmayin buda 3

bu msjlarınızdan sonra şimdi çocuğunuza sarılıp ona sevgiyle yaklaşmanıza sevindim

sagol tesekkur ederim bundan hic supheniz olmasin.

vicdansız anne demeyeyim ama strese girmişin büyük ihtimal canım bir doktora görünsen iyi olur....
ayrıca sakın ama sakın rabbim neden verdin sanki gibi şeyler söyleme Allah korusun vermesini bilen mevla almasınıda bilir....
bak ben ve benim gibi olan birsürü arkadaş var çocuk diye maddi manevi yıpranan......inan okuyunca tüylerim diken diken oldu şükretmen lazım bir evladın var diye hayatta evlattan başka güzel bişey yoktur bana göre....
bebeğinede kendine zulmetme nolursun yazık ağlatma onuda dua et bunların hepsi şeytanın vesvesesi Rabbim bebeğinede sağlıklı ömür versin inşallah..
bugün kadir gecesi yüce mevlam hepimizin dileklerini kabul etsin inşallah....

ornek bir mesaj tesekkur ediyorum cocugu olmadigi halde allah senin gibilere felan cocuk veriyor demiyor arkadasim elestiriden elestiriyede fark var yani...

Ablam Aklıma Geldi..:59:
İlk Çocukları Henüz ve İkiz Oldular..:61:
Ablamın 9 Ay Boyunca Ne Zaman Gitsem Gözleri Kan Çanağı Gibiydi..:59:
Tek Başına 2 Yavrusunu Büyüttü..:61:
Eylül'ün 5'nde 3 Yaşına Girecekler..:23:
Bir Gün Bıktım Kelimesini Duymadım..:50:

Zorla Uyutmanız ve Onun İçin Yemek Yapmamanız Beni Çok Üzdü..:59:

Bunun Adı Değil, Depresyon v.s.:50:
Bence; Düpedüz Tembellik..:63:

Bende Çocuk Konusuna Çok Soğuk Bakardım.. (Doğumdan Korktuğum İçin):77:
Burdaki Topiklere Giriyorum Geceleri Evlat İsteyen Annelerin Arasına Yorum Yapmadan Sızıyorum ki, Bende İsteyeyim Diye..:78:
Hatta Siz Bana Verin Ben Bakarım Doğurma Derdide Yok..:27:

Her Şerde Bir Hayır Vardır, İnanın Çocuk Yapasım Geldi..:27:
Yazdıklarınızı Okunca, Bu Kadar VİCDANSIZ Olamam Dedim Kendi Kendime..:19:
Allah Herkese 1 Gr Merhamet, 1 Gr Vicdan Versin Mübarek Kadir Gecesinde..

Bu Arada Herkesin Kadir Gecesi Mübarek Olsun..:42:

aman aman ne guzel diger mesajinizdada ablaniza bakimda yardimci oldugunuzu yazdiniz demekki tek basina ustlenmemis tum bebek sorumlulugunu.yapin yapin birtanede siz dogurun o zaman tekrar yazarsiniz buraya.

Bu Arada Yorumculara Vermiş Olduğunuz Cevapları Çok Beğendim..:38:
Her Yoruma Açıksın..:46:
İlk Defa Sizin Gibisini Gördüm:46:
Ayakta Alkışlıyorum Sizi:46:
Olumsuz Yanıtlara Bile Ne Kadar Güzel ve Sakin Cevap Veriyorsunuz.. :46:

Gözlerim Yaşardı KK'da Bu Günleri de Görmek Varmış:27:

her yoruma acik oldugumu soylemem hersoze ok diyecegim anlamina gelmiyor. cok rahatsiz olduysan oku gec.

her türlü eleştirye açığım dedi .....insanlarda eleştirdi belki en büyük teşekkürü onlara etmeli onların ağır lafları kendine getirmiş olamazmı...ben ilk okuduğumda garip glmedi değil...ama sonra bi çok çocuk sahbi annenin yorumlarından sonra olabilirliği düşünmeye başladım normal karşıladım taki son yorumuna kadar ..üzerime alınmadım kesinlikle bunuda belirteyim....sadece kurduğu cümlenin yanlışlığının farkına varması lazım...

TUTTURDUNUZ HER YORUMA ACIGIM DEDI ACIGIM DEDI buyurun devam edin meydan sizin dokulun icinizdeki butun nefretleri...

Eeeee işte Allahın işi...İsteyene vermez anneliği haketmeyene de verir......Yazıklar olsun senin gibi anneciğe...

hakedip etmedigimi kime sordun allaha mi?? yoksa sen allahmisin..

hakaret hakaret diyip duruosunuz kim hakaret etti konu sahibine vicdansizmiyim bencilmiyim diye kendisi sormus anne olmayi hak etmiyorum diyende kendisi rahatina duskun oldugunu hic birsey yapmak istemedigini soyleyende kendisi kendisi kendine bunlari soyluyorsa baskalari hayli hayli soyler...kim ne hakaret etmis bi alinti yapinda bi okuyalim neymis bu hakaretler cok merak ettim...herkes kendi fikrini yorumunu yapmis herkesin bakis acisi farkli...:kkk:

alintilamaya gerek yok zira bastan beri bu konuya hakimsiniz kendiniz okuyabilirsiniz ama tabi gormezden gelmek farkli bir konu...

Back
X