sorunun temeline bakmadığınız için olayı böyle yorumluyorsunuz.arkadaş depresyonda ve bu öncelikle kocasından kaynaklanıyor. kendisini değersiz,işe yaramaz,sadece anlık hareket eden,uyumayı seven,hiç dışarı çıkası olmayan,insanlarla konuşmak istemeyen, kısacası "kafese kapatılmış" dan farklı görmeyen bir insan o şu anda. kendisiyle birlikte 1 saatlik gezmeyi bile karısına çok gören,herkesin önünde bağıran çağıran,kolundan sürüklemeye çalışan bir kocası var,kadın ne yapacak... daha da depresyona girecek evde kalırsa,kilo alacak,bakımsızlaşacak,evin temizliğini kişisel bakımını yapmayacakki, depresyona neden olan şey ortadan kaldırılmalı önce...çünkü bu resimde koca tamamen hatalı tamamen hem de. tek kelime etsem bağırır çağırır diyor,artık laf arsızı olmuş kadıncağız,çünkü kocası onu öyle alıştırmış.saygı bitmiş,toplanması çok zor.
bebek neden babasız büyümek yerine,kan gövdeyi götürmek üzere olan gergin bir evde büyüsün?
bazen çözüm acıtıcıdır ama tektir.eşini psikiyatriste götürebileceğini sanmıyorum,o yüzden bence boşanmalı.
kocası ikinci planda değil.kocasıyla sorunları ön planda olduğu için bebeğine bakamıyor. hem doğum depresyonu hem kocasının psikolojik baskısı.ben böyle düşünüyorum.siz farklı düşünüyorsunuz.
allah en doğruyu göstersin hanzacım sana.