Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş kendi kendini sorguluyor.. sanki bebeğine eziyet ediyormuş muamalesi görmesi çok kötü...bebeğini dövüyormusun diye soran arkadaşların mesajlarına rastladım..üzücü...![]()
Eğer anne dinlenemezse bebeği ile yeterince verimli bir şekilde ilgilenemez...eşinin hiç yardımı olmuyormuş..aileler uzakta....bu bencillikten değil...depresyondan...2 seneye dek sürebilir bu depresyon durumu...eğer yardım edenin yoksa saçını taramaya, yüzünü yıkamaya bile fırsatı olmayabiliyor insanın...uyku ise tam bir lüks oluyor...
abimin kedisi var. yeni doğum yaptı. kedi yavruları miyavlayınca anneleri o an kedilerinin yanına gidiyor. sen bu kedi kadar da olamamışsın. sana diyecek bir laf yok aslında. o bebeğe içim cız etti. doğurmak annelik değil, önemli olan o çocuğa bakmak. kendine anne diyebiliyorsan ayakta alkışlıyorum seni.
Allah sizi islah etsin ne demek uykusu yokken zorla uuyutmak yaaaaaaa
zorla uyuttugun cocugu bir gün Allah tam uyutursa görürsün ama senin gibi birine mustahak dicem olmicak el kadar mazluma yazik !!!!
yerini bilsem varya o cocugu elinden aldirmasinida bilirdim !!!!
ALLAHIMM NE OLUR EVLAT KIYMETI BILMEYENE EVLAT VERMEE YAA VERMEEEEEEEEEEEE
depresyonmus bilmem neymis ya birakin Allah askina...Merhametsiz!
bir insanin depresyonda oldugu nasil anlasilir ki ?sanmiyorum depresyonda degilim bunlari bile bile yapmak istemiyorum.keske depresyonda olsaydim o zaman belki bir mazaretim olurdu. dediginiz gibi onca insan var cocuk sahibi olmak isteyen diyorum ya ben hak etmiyorum neden benim cocuugum oldu.keske olmsaydi.
bakin konu sahibi deprosyonda oldugunu dusunmuyor...rahatina duskun oldugunu kabul ediyor hic birsey yapmak istemiyor sadece tv izlemek ve nette takilmak bunlari kendisi yazdi...bakamicagi cocugu dunyaya getirmeseydi simdide keske olmasaydi diyor sadece kendi rahatini dusunuyor...bu bencil degilde nedir...
hanza vicdansız falan değil ama siz gercekten vicdansızsınız arkadas yardım alabilmek için konu acmıs dediklerinize bakın...
başa gelmeyen bilmez sizde sakın büyük konusmayın...cok yakısıksız cümleler bunlar
birakin Allah askina yaa ne yardim istemesi
hanfendiye yardim almasi söyleniyor ben kendimdeyim diye cevap veriyor bilincli oldugunu söylüyor
el kadar bebege yaptigi vicdansizlik degil bizim yaptigimiz yorumlar vicdansizlik öyle mi??
SIZIN VICDAN ANLAYISINIZ BUYSA DIYECEK BISEY YOK !!
Depresyonda oldugunu dusunmesi gerekmiyor ki... cogu depresyonda olan insan evladi zaten farketmez veya reddeder ruhsal bunalimi veya depresyonu... Deprsyonda olup olmadigini psikyatri bilir,
bizde diyoruz ya iste en kisa zamanda bi piskologa git diye...
ayrıca çok savundunuz siz iki tane prematüre bebek sahibi bi annesiniz ..çocuklarınız ağlamaktan bi hal olduğunda nasılsa susar diye yanına gitmediğiniz,veya yemeklerine dikkat etmediğiniz uyku vakti olmasada zorla uyutmaya çalıştığınız ve doğdukları için pişman oldğunuz oldumu????
bunuda sadece meraktan soruyorum...hani bnm bebeğim yokya anlamak için???
Bencede gitsin bir sakinlestirici ilac fln verirler duzelir bence....