Bencede gitsin bir sakinlestirici ilac fln verirler duzelir bence....
INSALLAH...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede gitsin bir sakinlestirici ilac fln verirler duzelir bence....
birakin Allah askina yaa ne yardim istemesi
hanfendiye yardim almasi söyleniyor ben kendimdeyim diye cevap veriyor bilincli oldugunu söylüyor
el kadar bebege yaptigi vicdansizlik degil bizim yaptigimiz yorumlar vicdansizlik öyle mi??
SIZIN VICDAN ANLAYISINIZ BUYSA DIYECEK BISEY YOK !!
Acaba bir açığım var mı diye merak olmasın ?Son sorularınızın da iyi niyetle sorulmadığı aşikar zaten..
Çocuklarım şu an 1 yaşındalar..İlla istedikleri olsun istiyorlar...Mesela illa laptopun klavyesine dokunmak,elektrik kordonlarına ulaşmaya çalışmak,kağıtları ağızlarına almak vs vs...izin vermiyorum tabiiki ve ağlıyorlar...Aman ağlamasınlar da dediklerini yapayım demiyorum...Çünkü her istediklerinin olmayacağını öğrenmeleri gerekiyor...Çocukları ağlamasın diye her istediğini yapan anne iyi anne demek değildir..............
Ben çocuklarımı hiç uyutmaya çalışmadım..Çünkü hiç ayakta sallamadım,kendi kendilerine uyudular...Artık yorgunluktan bayılacak kadar yorgun hale geldiğimde ki karınlarını doyurmuş,altlarını temizlemişsem ,gazlarını da çıkarmışsam ( daha küçüklük zamanlarını kastediyorum) yataklarına yatırıp bir kaç dakikalığına koltuğa uzandığım olmuştur..Her ses çıkardıklarında da gitmemişimdir yanlarına......
konunun tamamini okudunuzmu bilmiyorum ama konu sahibi rahatima duskunum vs diyor depresyon bunun neresinde...kimsenin konu sahibine yuklendigi yok aci tatli butun elestirilere acigim yazmis herkes kendi fikrini belirtiyor...Konu sahibini yerden yere vuran arkadaşlar merak ediyorum,bizim de çocuklarımız var.
Siz bu kadar çıldırıp vicdansız,bencil,merhametsiz diye kırıcı sözler söylerken sadece siz mi çocuklarınıza değer veriyorsunuz,bizler önemsemiyor muyuz, değer vermiyor muyuz evlatlarımıza...
Hayır eğer burada ben çocuğuma şunu yapıyoruz, asıyorum kesiyorum dese emin olun bizler de çılgına döneriz, bırakın kırmayı hakaret bile ederiz.
Fakat burada bunalımdan,depresyondan bahsediliyor.
Depresyonun anlamını biliyorsunuz değil mi?
Depresyona giren kişi bırak başkalarını kendini bile düşünemez o anda...
Yani bu kadar çılgına dönüp kadına yüklenmeye gerek yok.
Biz de evlatlarımızı gözümüzden sakınırız,sadece siz değil
ne yasadığını bilmeden neden asıp kesiyorsunuz herkesin hayatı güllük gülistanlık değil maalesef..
davulun ses uzaktan hoş eliyor sanırım..
konunun tamamini okudunuzmu bilmiyorum ama konu sahibi rahatima duskunum vs diyor depresyon bunun neresinde...kimsenin konu sahibine yuklendigi yok aci tatli butun elestirilere acigim yazmis herkes kendi fikrini belirtiyor...
çocukların sizide yorduğu aşikar...niyetim rabbimle bnm aramda pc başından bunu hissedemezsiniz....
ben normal karşııladığınız için kendinizle kıyaslama yapın diye dedim niyetim kötü değildi...evlatlarınıza sağlık sıhhat sizede güç kuvvet diliyorummm....
annelik içgüdüsünü toplum baskısından deil içten gelen duygularımızdan dolayı yaşıyoruz.annelik fedakarlıktır ve çocuğu olan çoğu kadında vardır bu arkadaş gibi istisnalar hariç...kendine zaman ayırmasın demiyor kimse zaten.Bence kendini olduğundan da kötü gösteriyorsun çünkü öyle hissetmeye çalışıyorsun çünkü toplumun bize söylediği çocuklarımıza kendimizi adamamız gerektiği ve sen kendini adamak istemiyorsun adamak zorunda falan değilsin senin de kendin için ayırabileceğin zamana ihtiyacın var hiç sanmıyorum vicdansız falan olduğunu depresyon mu ilemem ama bence sıkılmışsın ben de yeni anne oldum ve bana da bebeğine bir sene bak çalışma falan diyorlar hayır benim çalışmaya ve kendime zaman ayırmaya da ihtiyacım var 0-2 yaş yuvaya vereceğim ve iş yerimle konuşup çalışma saatlerimi biraz daha az tutacağım varsın daha az maaş alayım ama kendimi ona adayamam ben mutsuz olursam çocuğumu da mutsuz ederim çünkü onun yerine ikimizin de mutlu olacağı alanlar yaratmaya çalışıyorum. Oturduğum şehirde kimsem yok ben bakmak zorundayım bebeğime gece gündüz hem ev hem çocuk sorumluluğu alıp başka hiç bir şey yapmamak sağlıksız aslında çalış ya da sosyal bir şeyler yap eminim kendini kötü hissetmekten ve çocuğundan çok KENDİNE zarar vermekten ve kendini yıpratmaktan vazgeçeceksin... Toplumun ne yapman ya da nasıl bir anne olman gerektiği ile ilgili söylemlerini de boşver gitsin bekara karı boşamak kolaydır derler herkes aynı değil ve kendine ait zaman senin sonuna kadar hakkın... :80:
Kimseden alıntılama yapmadım.
Yazdığım şeyler ortaya.
Herkes fikrini paylaşıyor, müsade ederseniz ben de paylaşayım...
Kimseye hesap vermeden...
Anlaştık mı?
Doğum sonrası depresyon durumu sizce hikaye mi ??? insan anne oluncaya dek en ufak fikri olmuyor inanın...Yaşayınca anlıyor insan ne kadar zor olduğunu....Hele yardım edeni yoksa........... İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..............
fikirlerini belirtsinler ama hakaret etmeden ,bazilari cok acimasiz elestirmis bir kedi kadar olamadin nedemek
ben ilk kez karşılaştım böyle bi duurmla belki oyüzden çok garip geldi bu ruh hali içinde ....
lohusa depresyonunu çok duydum ama ilk dönemlerde yaşanıyor diye biliyorum...umarım en kısa zamanda düzelir oda ben sadece bebeğe çok üzüldüm ..dediğim gibi
dövüyormu sorusu onu rencide etmek içn değildi sadece olayın boyutunu anlamak içindi....tekrardan iyi geceler....