Vicdansız eş

Kuzenimn eşi rapor alıp geldiyse rapor üzerine rapor alıyorsa o da alabilirdi, izinle alakası yok babam ondan helallik istemek için çağırdı babamın cenazene gelse ne gelmese ne

ben önceki konularınızı bilmiyorum
ama yani şimdi bir asker, yalan yere rapor alsa, yakalansa, ne bileyim ayvayı yer yani
kuzeninizin eşi rapor alıp geliyor da doğru mu yapıyor? ayrıca rapor almak zorunda kalıyorsa izin yok demektir ki bu durumda da eşiniz doğru söylemiş oluyor
bilemedim...

Bunun mazeret izni vardı idari izni vardı sırf bize işkence olsun diye gelmedi ve babam ölmeliymiş babam öldükten sonra gelmesine gerek yok zaten

Bak en son bi konunu okudum askeriyeye gittin ve olay çıktı,şikayetçi oldun ve uzaklaştırma almıştı. Hatta mesleğinden olacak raddeye gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ve bu sebepten dolayı baban olduğu için izin alamıyor olabilir. Eşisin hala ve uzaklaştırması varsa anca cenaze olursa izin kullanabilirim anlamında konuşmuş olabilir.

Kuzenimn eşi rapor alıp geldiyse rapor üzerine rapor alıyorsa o da alabilirdi, izinle alakası yok babam ondan helallik istemek için çağırdı babamın cenazene gelse ne gelmese ne
Olaya duygusal bakıyorsun hala olağan üstü hal var kuzenin eşi hasta olmadığı halde rapor aldıysa bu yaptığı zaten suç birde başka şehirdeyse nasıl gelsin

Ya canım sanki yanlış mı anladın?
Yani izin kullanamıyor olabilir onu anlatmak istemiştir. Çünkü eğer gelmek istemese direk söyler öyle bir açıklama yapacağını sanmıyorum.
Ölmeden gelmem derdi ve zaten gelmek istemeyen insan ölümüne dahi gelmez bence biraz yanlış anladınız annenle.
İzin kullanmasında hiç bi sorun yok babam sadece 5 dkkafa olsa görmek istedi, sadece 5 dkklığna gelse yeterdi helallik istiycekti en çok eşimi sayıklayıp duruyordu, şimdi yoğun bakıöda bilinç kapalı bu saatten sonra gelmesi anlam ifade etmiyorki babam helallik istemeden gitti

İzin kullanmasında hiç bi sorun yok babam sadece 5 dkkafa olsa görmek istedi, sadece 5 dkklığna gelse yeterdi helallik istiycekti en çok eşimi sayıklayıp duruyordu, şimdi yoğun bakıöda bilinç kapalı bu saatten sonra gelmesi anlam ifade etmiyorki babam helallik istemeden gitti

Son yazdığımı okudun mu?

Bak en son bi konunu okudum askeriyeye gittin ve olay çıktı,şikayetçi oldun ve uzaklaştırma almıştı. Hatta mesleğinden olacak raddeye gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ve bu sebepten dolayı baban olduğu için izin alamıyor olabilir. Eşisin hala ve uzaklaştırması varsa anca cenaze olursa izin kullanabilirim anlamında konuşmuş olabilir.
Haklısınız ama benim demek istediğim sadece 5 dkkada olsa gelip gitseydi babam gerçekten çok istiyordu

Olaya duygusal bakıyorsun hala olağan üstü hal var kuzenin eşi hasta olmadığı halde rapor aldıysa bu yaptığı zaten suç birde başka şehirdeyse nasıl gelsin[/QUOT

Ölüm döşeğinde yatan babam var hangi acıdan bakıyıö daha olaya

Haklısınız ama benim demek istediğim sadece 5 dkkada olsa gelip gitseydi babam gerçekten çok istiyordu

Canım benim.. bak uzaklaştırması varsa seninle alakalı bir olaydan dolayı,baba senin yakının olduğu için haliyle sende yakın olacaksın. Ve sana yaklaşma durumu tehlikeli. Mesleğinden olabilir. Ve bu sebepten dolayı gelmiyor gelemiyor diyorum. 5 dk gelmek değil olay.

Sana en son ki konunda da söylemiştim senin psikolojik destek alman gerekiyor. Konulara çok farklı bakıyorsun.
Adam yaptığı açıklamadan zaten demek istediği gelmem değil gelemem olduğu apacık ortada.
Gelmek istemeyen insan anca ölürse demez. Anca ölürse diyorsa,demek ki ancak o şekilde izin verirler diyor.

Eşiniz asker mis katı kuralların olduğu bir yer malesef ki. Asker olduğu için de anlatmak istediğini ya anlatamadı yada anneniz yanlış anladı. Benimde ilk yorumum ayıplar gibi oldu şuan üzüldüm . Normalde babanizi sevip sayan biriyse asla izin alamayacağı için ölüm belgesi ile anca izin vericekler siz düşünün tarzında konuşmuş bencede.

Canım benim.. bak uzaklaştırması varsa seninle alakalı bir olaydan dolayı,baba senin yakının olduğu için haliyle sende yakın olacaksın. Ve sana yaklaşma durumu tehlikeli. Mesleğinden olabilir. Ve bu sebepten dolayı gelmiyor gelemiyor diyorum. 5 dk gelmek değil olay.

Sana en son ki konunda da söylemiştim senin psikolojik destek alman gerekiyor. Konulara çok farklı bakıyorsun.
Adam yaptığı açıklamadan zaten demek istediği gelmem değil gelemem olduğu apacık ortada.
Gelmek istemeyen insan anca ölürse demez. Anca ölürse diyorsa,demek ki ancak o şekilde izin verirler diyor.
Anladım çok teşekkür ederim söyledikleriniz çok doğru, inanın aldığım psikolojik destek de yetersiz geliyor, 4 gündür babamı göstermiyorlar izole odada yatıyor babam :( artık ne yapcahımı ne düşğnecegimi şaşırdım

Eşiniz asker mis katı kuralların olduğu bir yer malesef ki. Asker olduğu için de anlatmak istediğini ya anlatamadı yada anneniz yanlış anladı. Benimde ilk yorumum ayıplar gibi oldu şuan üzüldüm . Normalde babanizi sevip sayan biriyse asla izin alamayacağı için ölüm belgesi ile anca izin vericekler siz düşünün tarzında konuşmuş bencede.
Babamın son isteği eşimle konısmaktı helalleşmekti bunu yapamadı ya buna çok üzülüyorum o yüzden kahroluyorum sadece

Anladım çok teşekkür ederim söyledikleriniz çok doğru, inanın aldığım psikolojik destek de yetersiz geliyor, 4 gündür babamı göstermiyorlar izole odada yatıyor babam :KK43: artık ne yapcahımı ne düşğnecegimi şaşırdım

Tamam ben seni anlıyorum zaten,kolay şeylerden geçmiyorsun. Ama hayatta yaşadığın birçok olayın öfkesini eşine yansıtıyorsun ve hıncını her türlü ondan almaya çalışıyorsun. Kendi kendini doldurup kinleniyorsun.
Eşinle olan sorunları bir kenara bırak bir süre ona odaklanmamaya çalış.
Bak adam olumsuz olsa direk ne gelicem der kapatır telefonu dahi açmaz. Kaldı ki babanın olaylarla alakası bile yok.
Biraz sakin olmaya çalış,acını sonuna kadar yaşa ama her olayı eşine de bağlama lütfen daha kötü olmaman için söylüyorum bunu.

Tamam ben seni anlıyorum zaten,kolay şeylerden geçmiyorsun. Ama hayatta yaşadığın birçok olayın öfkesini eşine yansıtıyorsun ve hıncını her türlü ondan almaya çalışıyorsun. Kendi kendini doldurup kinleniyorsun.
Eşinle olan sorunları bir kenara bırak bir süre ona odaklanmamaya çalış.
Bak adam olumsuz olsa direk ne gelicem der kapatır telefonu dahi açmaz. Kaldı ki babanın olaylarla alakası bile yok.
Biraz sakin olmaya çalış,acını sonuna kadar yaşa ama her olayı eşine de bağlama lütfen daha kötü olmaman için söylüyorum bunu.
Çok teşekkür ederim belki de acımdan böyle düşünüyorum inanın çok zor günlerden geçiyorum ilk kez babamsz 4 gün geçirdim ve çok özledim onu:( hem babamı kaybettim hem de yuvamı :( eşime çok kinliyim çünkü babamın hastalık döneminde de babama tlfnları acmazdı ve bu dönemde ayrılık aşamasına soktu bizi b

Çok teşekkür ederim belki de acımdan böyle düşünüyorum inanın çok zor günlerden geçiyorum ilk kez babamsz 4 gün geçirdim ve çok özledim onu:KK43: hem babamı kaybettim hem de yuvamı :KK43: eşime çok kinliyim çünkü babamın hastalık döneminde de babama tlfnları acmazdı ve bu dönemde ayrılık aşamasına soktu bizi b

Aralarında daha önce problem olmuştu galiba baban biraz kötü konuştu onunla..
neyse sorun bu değil şuan ona odaklanma. Dediğim gibi acını yaşa sonuna kadar,o senin baban. Eşinle olan konuları da sonra düşünürsün..

Daha mantıklı yaklaşmayı denesen zor ama onun içinde bulunduğu durumu biliyorsun uzaklaştırması da var aksi bir durum olsa şikayet etsen tüm hayatınız altüst olacak. İnşallah baban sağlığına kavuşur. Keşke annen yerine sen arasaydın gelmem mi gelemem mi dediğinden daha emin olurdun üzme kendini güçlü ol bol bol dua et

İnsanlar nasıl bu kadar vicdansız oluyo anlayamıyorum ...

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm babanıza :(

Babanız ölecek anlamında demiyorum bunu yanlış anlamayın ama bazı insanlar öleceklerini düşündüklerinde akıllarına çok alakasız insanlar, olaylar vs. takılabiliyor. Mesela bir yemek istiyorlar onu bulup yedirecek imkanınız olmuyor ya da bir insanı görmek istiyorlar ama o kişinin gelecek durumu olmuyor. Maalesef böyle şeyler yaşanıyor. Gönül ister ki ölmeden önce bütün isteklerini yerine getirelim ama olmuyor maalesef. Bazı şeyler bizim elimizde değil işte :(

Benim esim askerdi. Boyle kotu durumlarda komutanlari izin veriyor.

Benim saglikla ilgili bir durumum olmustu. Esimin nobeti vardi. Aradim. Konutanina soylemis baktim 1 saat sonra yanimdaydi.

Demem o ki adam daha izin istemeden, izin alamam ben demis. Isteseydi gelirdi.

Zaten ayri yasamiyor muydunuz bu adamla?
Bi sürü berbat ozelligi vardi, eski evliligini gizlemisti vs..
Hic sasirmadim boyle bi sey yapmasina..
Babaniza Rabbim hayirli ve acil şifalar versin, dua edin..

Back
X