Cilt Bakımı Ürünleri vıchy ıdealıa kullananlar ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
merhaba arkadaşlar bugün interneten vıchy ıdealıa ürününden göz altı,yüz ve bb krem sparişi verdim.aranızda kullanan var mı? memnun musunuz önerileriniz neler?

Aklımda yanlış kalmadıysa, sanki bu seri olgun ciltler içindi. Emin değilim ama. Vichy'nin kendi sitesi var (Türkçe), oradan öğrenebilirsiniz.

her yaş tipi ve ilk kırışıklık belirtileri için diyor.25 yaşındayım.normalde biodermacıyım ama umarım memnun kalırım.vıchy den güneş kremlerinden çok memnunum

her yaş tipi ve ilk kırışıklık belirtileri için diyor.25 yaşındayım.normalde biodermacıyım ama umarım memnun kalırım.vıchy den güneş kremlerinden çok memnunum
Bir başka serileri ile karıştırmışım demek. Ben tavsiye üzerine aldım 2 ürününü, yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ama memnun değilim. Bir kere diğer markalardan çok daha kısa sürede bitiyor. Göz kremi kesinlikle nemlendirmiyor. Bir de cildimde kızarıklıklar olmaya başladı. Bunun sebebi Vichy mi yoksa birkaç aydır kullandığım yeni tonik mi bilmiyorum.

201291113265_vichy_idealia_krema.jpg

gecen aylarda bu ürünü kullanmıştım ben.
cildim çok da kötü bir durumda değil,aynı zamanda dermaroller da yaptırıyorum.
o nedenle aşırı bir fark bir etki görmedim açıkçası. akışkanlığı,kıvamı,kokusu,sürülünceki dağılışı falan güzel hoş hafif bir krem.
ama bir mucize yarattığından emin değilim gerçi 1 kutu kullandım. daha iyisini bulamadıysanız bir deneyin.

Kesinlikle tavsiye ederim vıchy zaten yılların markası deyip ıdealıa sleep gece kremini aldım ve çokkkk memnunum fiyatıda iyi 80 tl katılığı emilimi kokusu on numara

merhaba arkadaşlar bugün interneten vıchy ıdealıa ürününden göz altı,yüz ve bb krem sparişi verdim.aranızda kullanan var mı? memnun musunuz önerileriniz neler?
yüz için olan nemlendiricisini kullanmıştım ben memnun kalmadım yüzümde yanma yapıyordu.

Back
X