valla kadın aklı işte eğer konu güzellikse asla sınır tanımaz. ama çok güzel bir fikir. mantollü mentollü. ama bir sorun var gibi bunu sürdükten sonra bişi yiyip içmek zor olsa gerek.
ayrıca mucizeninde dediği gibi göğüslerde de işe yararmıkine acep.çekmeceleri biraz kurcalamam lazım vicks olcaktı sanıırm.-tatlicadiarzu-
kedicim güzel bir konu açmışsın valla, çoğu hatuna ilaç gibi gelecek bu vicks (ben hariç tabiii)
botoxa hayır !!! vickse ewet yeni sloganımız hahay...:enbuyukkk:-tatlicadiarzu-
yahu napacaksınız dolma gibi dudakları.benim dudaklarım türkan şoray halt etmiş.ama çocukluğumda bu hep alay konusu oldu hep ağlatırlardı.büyüdüm erkeklerin iğrenç bakışları ve laflarına maruz kaldı.yine hep sinir oldum.yani hiç faydasını görmedim.boşa uğraşmayın.
olm mentolünü yıkayıp rujunu sürecen la -tatlicadiarzu-o degil de kedi herifi optgunu dusunsene bunlan
fena rezil olur insan
artik mentollu soguk bi opucuk olur herhal kaydirigubbakcemile3
dene bebeim ama dudakların süper zaten opuyorumnanaktanana bende deneyim bakalım oncesi sonrasını koyarım
yaa hangi ruj ki bu cnm CADIARZUliv yanlış hatırlamıyorsam senin dudaklar zaten süperdi:)
evet avonun rujuda vicks gibi bir ferahlık hissi veriyor sürünce bende 3 tae var. ama vicks gibi şok şok etki yapmıyo:)
opuyorumnanaktanviks çok etkili kızlar tavsiye ederim
kısım göğsüne sürim deme anam bişi olursa falan yaniii kafamçokkarıştıvalla kadın aklı işte eğer konu güzellikse asla sınır tanımaz. ama çok güzel bir fikir. mantollü mentollü. ama bir sorun var gibi bunu sürdükten sonra bişi yiyip içmek zor olsa gerek.
ayrıca mucizeninde dediği gibi göğüslerde de işe yararmıkine acep.çekmeceleri biraz kurcalamam lazım vicks olcaktı sanıırm.-tatlicadiarzu-
kedicim güzel bir konu açmışsın valla, çoğu hatuna ilaç gibi gelecek bu vicks (ben hariç tabiii)
botoxa hayır !!! vickse ewet yeni sloganımız hahay...:enbuyukkk:-tatlicadiarzu-
dolma gibi dudak isteyen kim cnm sadece biraz dolgunlaştırıos yerimsenibenyahu napacaksınız dolma gibi dudakları.benim dudaklarım türkan şoray halt etmiş.ama çocukluğumda bu hep alay konusu oldu hep ağlatırlardı.büyüdüm erkeklerin iğrenç bakışları ve laflarına maruz kaldı.yine hep sinir oldum.yani hiç faydasını görmedim.boşa uğraşmayın.
saf mentolu nasıl bulcaz cnm :uhm:ya arkadaslar vick bende kullandim ama accayip tahris etti bende biraktim
aklima birsey geldi vicks yerine sadece mentol kullansak daha iyi olmaz mi.o da dolgunlastiriyor bildigim kadariyla.ben denedikten sonra buraya yazarim
benim dudaklarımın yanında türkan şorayınkiler halt etmiş diyor arkadaş zemuszemus"benim dudaklarım türkan şoray halt etmiş" cumlesinden pek birsey anlamadım
ben bugune kadar hiçbir zaman erkeklerin igrenc bakıslarına maruz kalmadım... emin ol kı dudakları hos sayılabilecek her bayan erkeklerin igrenc bakıslarına magruz kalmıyordur ...
kalın dudagın faydasını gormedim demissin bu cumleden de birsey anlamadım ...kalın dudak insana fayda mı saglar sence ? fayda nedir sence ?
Bence göğüslerinde denemekaydirigubbakcemile3
Ne olur ne olmaz :jeyyar:
cnm nedense benim alt dudak daha çok şişti herhalde alt dudağa daha çok sürdüm bende anlamadım benneyaptımkibebegim sadece alt dudagı mı kalınlastırıyor ... fot.larda alt dudakta gozle gorunur bir sekilde kalınlasma gorunuyor
sürme yewrım zemuszemuskediiiii... bişi olursa sorumlu seni tayin ettim şekerim
şaka şaka önceliği cesaretli arkadaşlara verdim ben.onlar bir denesinler memnun kalırlarsa bende kullnaırım...
aman be her duyduğumuz şeyi, sürüyoruz zati mıçımıza başımıza.bunuda sürmeyiverem bir yerim eksilmez (sanırım)
ayyy asom ne güldüm haaa :roflol:benim kullandığım dudak büyütücülerde karabiber vardı,bende dedimki karabiberi madem direk uygulıyımkaydirigubbakcemile3:1ninca:
bende sürdüm ne yaktı varya süperr:kedi:
uzun zamandır bu tarz işlerle ilgilenmiyorum makyajdı,dolgunluktu,bi ara deniyim yine yaCADIARZU
hemen okuyup alaycı yorum yapmayın,ben yapın demiyorum paylaştım sadecevereliniortaksonra gelip bana küfür etmeyin beğenmesseniz
Arıya mı soktursak dudaklarıı -tatlicadiarzu- :roflol:Arı sokmuş gibi görünüyor valla.......
Dudak derisi ince olduğu için zararlıdır ben kullanmam şahsen......
15dk mııı benim en az 3 saat sürdüüükızlar sankı alt dudak bıraz daha narın uste gore o daha cabuk sısıyo ama benımkı 15 dakıkada ındı walla. sureklı yanımızdamı tasıycaz bunu bıde kokucaz mentollu mentollu :)) kalıcı cozumler lazım
araştırma geliştirme meraklısı olmasam işletmeci olamam ki zemuszemusVicks mi?:bbo::1shok:kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
Kızlar daha sonra bunu yan şeysi olmasın?etkisi..
Eeee kalıcı bi uygulamada değil..yalnız foto çektirmek için mi kullanıcaz bunu..
Allah allah...pek anlamadım ya neyseee...
Mırnavvv...
Sen var ya..kokoşluk liyakat şilti filan almalısın..O ne ar-ge öööle....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
:bbo:yaaa bende işe yaramadı:1no2:
tatlım denedim ama cok bir fark yok gibi acaba uzun sureli mı kullanmak lazım
kız kedi ben sürdüm emme pek işe yarmadı mafoldumbenmafoldumben
gerçi ben 15 dk beklettim sürdüğümün yarısınıda yedim (böğ.. iğrençti):roflol: bakalım bu sefer süreyi uzatıcam zemuszemusfark olcakmı :ecrin_bebek:Cnm çok sürdünmü hemen şişiyor dudacıklarınnn zemuszemus
Benim en az üç saat sürdü aslında CADIARZU
Ama kimi 15dk diyor anlamadım valla :gitme:
vıııııyyy sende mi Bürütüs :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?