- Konu Sahibi MeDuSa
hemen aldım ve denedim....ben pek bir fark göremedim ama denemiş oldum en azından...sadece parlatıcı ile benim dudaklarım...
![]()
![]()
şaka mı bu ya ne işin var kız senin vikslekaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen aldım ve denedim....ben pek bir fark göremedim ama denemiş oldum en azından...sadece parlatıcı ile benim dudaklarım...
![]()
![]()
Tamam kız acele etme hemen bakemkaydirigubbakcemile3
Daha ofisteyim ancak eve gidince deneyebilirim.
Ama işte hemen etkisi oluyormu,yada etkisi ne kadar sürüyor.
Eğer gün boyu sürüyorsa oh oh yaşadım dsene.
Bak bu benim ince belli dudaklarımkaydirigubbakcemile3
![]()
Bu dudaklar şimdi kalınlaşacak vikisleyerek hemde :asigim:
tmm acale etmim :kedi:
kedide 20 dakika sonra etkisi olmus, saat tut sendezemuszemus
bir gün sürecegini sanmiyorum sürekli sürmen gerek ozaman
aslinda nemlendirici etkisi varsa nemlendirici olarakta kullanilir günlkük stickler yerinelaelaelaelaelae:teytey:
:jeyyariyosun,temem Hulicim akşama deneyebilirsem yapar saat tutar sonrada resim eklerim,artık kararı siz verirsiniz değişikliğialkisalkisalkis
ben denedm aysun kayacı gibi hissettim kendimii hahahahah onun dudaklar kapanmıo ya pekkkkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:roflol:
ok beklicem:teytey:
şaka mı bu ya ne işin var kız senin vikslekaydirigubbakcemile3
ama bunu sürdükten sonra insan öpüşemezki fisfisfis simdi düşünün sevgilisine güzel görünmek için sürcek hanımlar bunu yada eşlerine nasıl öpcek naneli naneli?ben denemedim henüz ama denicem çok merak ettim ya
resim eklemeyi bilmiyorum öğrenirsem bende eklicem
![]()
ama bunu sürdükten sonra insan öpüşemezki fisfisfis simdi düşünün sevgilisine güzel görünmek için sürcek hanımlar bunu yada eşlerine nasıl öpcek naneli naneli?ben denemedim henüz ama denicem çok merak ettim ya
resim eklemeyi bilmiyorum öğrenirsem bende eklicem
![]()
vicksden sonra tatli glosslardan sürersek birsey olmaz sanirim :) dolgunlukta inmez umarimm..
evet lütfen deneyen arkadaşlar bilgilendirin bizi :) en son tarçını denedim bende dudaklarım çok feci yandı şimdi vicks te temkinli davranmam lazım kafamçokkarıştı
Hulim akşam yapamadım,çünkü evdeki vikisimi bulamadım:mymeka:
Oğlum bir yeremi attı yada nereye kondu çok aradım ama yok nafile..
Artık yeni viks aldığımda denerim canımbenim.alkisalkisalkis
O kadar da akşam bir hevesli gitmiştim eve heeeee naniknanik
Neyse artık kısmet değilmiş:a015:
canım benim....yeni şeyler denemek adına ben de deneyeyim eksik kalmasın dedim...pek fark olmamakla birlikte denemiş oldum...zemuszemus