• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Vicks ile Dudaklarınızı Dolgunlaştırın!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
hemen aldım ve denedim....ben pek bir fark göremedim ama denemiş oldum en azından...sadece parlatıcı ile benim dudaklarım...:kahve:

resim002jmx.jpg

resim003ccz.jpg

şaka mı bu ya ne işin var kız senin vikslekaydirigubbakcemile3

Tamam kız acele etme hemen bakemkaydirigubbakcemile3
Daha ofisteyim ancak eve gidince deneyebilirim.
Ama işte hemen etkisi oluyormu,yada etkisi ne kadar sürüyor.
Eğer gün boyu sürüyorsa oh oh yaşadım dsene.
Bak bu benim ince belli dudaklarımkaydirigubbakcemile3

1234p.jpg

Bu dudaklar şimdi kalınlaşacak vikisleyerek hemde :asigim:

tmm acale etmim :kedi:
kedide 20 dakika sonra etkisi olmus, saat tut sendezemuszemus
bir gün sürecegini sanmiyorum sürekli sürmen gerek ozaman
aslinda nemlendirici etkisi varsa nemlendirici olarakta kullanilir günlkük stickler yerinelaelaelaelaelae:teytey:

Hımmm tamam şimdi anlaşıldı.Viks sürüldükten sonra birkaç resim ekleyen arkadaşlarımızda baya farketmiş ama kalıcılığı bana az geldi..
Sanırım partlatıcı sürer gibi sık sık sürmemiz gerekecek,bol ve dolgun dudakların kalıcılığını viks ile sağlamak için..
Onada fikrim geldi,dudak parlatıcımın içini boşaltıp,viks ilee doldurup,buzlukta dondururum he sonra onu yanımda taşırken erirmi erir:roflol:
Ama neticede iyi fikir bana göre.:kedi:
Ama eklediğim resimdeki gibi ince belli dudaklarım ne kadar şişer bielmiyorum ama deneyip göreceğim bakalımyerimseniben

tmm acale etmim :kedi:
kedide 20 dakika sonra etkisi olmus, saat tut sendezemuszemus
bir gün sürecegini sanmiyorum sürekli sürmen gerek ozaman
aslinda nemlendirici etkisi varsa nemlendirici olarakta kullanilir günlkük stickler yerinelaelaelaelaelae:teytey:

:jeyyar:Diyosun,temem Hulicim akşama deneyebilirsem yapar saat tutar sonrada resim eklerim,artık kararı siz verirsiniz değişikliğialkisalkisalkis

hemenn bubamaa bi telefon ettimmm sipariş verdim sakın unutmaaaaaa gelirken mutlakaa al dieeee ve geldi sipariş yaptım bekliorummmm ama dudaklarımda garip bi şişlik hissediorum sanki arı sokmuşta konuşamıcakmışım gibii nyse bakalım

ama sakın kimseyi öpmeyin sürünce kaydirigubbakcemile3 kışın dudaklar çatlayınca da çok ii geliyor her derde deva vicks

ben denedm aysun kayacı gibi hissettim kendimii hahahahah onun dudaklar kapanmıo ya pekkkkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae:roflol:

ok beklicem:teytey:

Hulim akşam yapamadım,çünkü evdeki vikisimi bulamadım:mymeka:
Oğlum bir yeremi attı yada nereye kondu çok aradım ama yok nafile..
Artık yeni viks aldığımda denerim canımbenim.alkisalkisalkis
O kadar da akşam bir hevesli gitmiştim eve heeeee naniknanik
Neyse artık kısmet değilmiş:a015:

ama bunu sürdükten sonra insan öpüşemezki fisfisfis simdi düşünün sevgilisine güzel görünmek için sürcek hanımlar bunu yada eşlerine nasıl öpcek naneli naneli? :D ben denemedim henüz ama denicem çok merak ettim ya :D resim eklemeyi bilmiyorum öğrenirsem bende eklicem :D

ama bunu sürdükten sonra insan öpüşemezki fisfisfis simdi düşünün sevgilisine güzel görünmek için sürcek hanımlar bunu yada eşlerine nasıl öpcek naneli naneli? :D ben denemedim henüz ama denicem çok merak ettim ya :D resim eklemeyi bilmiyorum öğrenirsem bende eklicem :D

evet lütfen deneyen arkadaşlar bilgilendirin bizi :) en son tarçını denedim bende dudaklarım çok feci yandı şimdi vicks te temkinli davranmam lazım kafamçokkarıştı

vicksden sonra tatli glosslardan sürersek birsey olmaz sanirim :) dolgunlukta inmez umarimm..

vicksden sonra tatli glosslardan sürersek birsey olmaz sanirim :) dolgunlukta inmez umarimm..

evet acaba dolgunluk inermi bi de ne kadar etkili bu dolgunluk :/ önemli olan zaten dolgunluğun kalıcılığı yoksa aromalı ruj vs sürülerek koku giderilirde kullanan arkadaslar acaba ne kadar süre etkisi kalıyor? :kedi: aslında bunun üstüne de makyaj hileleri var bu dolgun dudağa o da yapılırsa inanılmaz dolgun görünecektir tabi çok hafif ama ben vicks hiç denemedim ondan önce hilelerle bişeyler yapıyordum videolar vardı nette makyaj uzmanlarının onları izlemiştim. bu dudakların ustune bide o yapılırsa öf öf :D böyle bikaç gün dolgunluk kalsa ruj vs yapılırda 1 2 saatlikse her 2 saatte bir tekrarlamak gerekir. :gitme: ama işe yarıyor çok güzel görünmüş uygulayanların dudakları :))

evet lütfen deneyen arkadaşlar bilgilendirin bizi :) en son tarçını denedim bende dudaklarım çok feci yandı şimdi vicks te temkinli davranmam lazım kafamçokkarıştı

tarçın nasıl oluyorki arkadasım cevap yazarsan sevinirim :)

Hulim akşam yapamadım,çünkü evdeki vikisimi bulamadım:mymeka:
Oğlum bir yeremi attı yada nereye kondu çok aradım ama yok nafile..
Artık yeni viks aldığımda denerim canımbenim.alkisalkisalkis
O kadar da akşam bir hevesli gitmiştim eve heeeee naniknanik
Neyse artık kısmet değilmiş:a015:

almadinmi daha vicks :lepi:

15 dkka sonra puuuuuf diye sondu benimkıler nedenkı sekerler ...bi de inanılmaz kızardı ama sevdim denemeye deger ...tarcın yagı daha etkili ama cccccccccok tahris ediyor onermem

canım benim....yeni şeyler denemek adına ben de deneyeyim eksik kalmasın dedim...pek fark olmamakla birlikte denemiş oldum...zemuszemus

oke canım dudakların çok güzel sadece bakım yapsan yeterli opuyorumnanaktan
kıskanıyorum valla böle dudakları gördükçe sırnaşık şey

Back
X