• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı Vicks ile Dudaklarınızı Dolgunlaştırın!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Yaptım ama olmadı hiçbir değişiklik olmadı ferahlık hissi dışında..
kişiden kişiye değişiyo galiba

üzerinde buharlasan merhem yaziyor, normalde ne icin bu merhem? eczanelerde satiliyor sanirim?

Kızlar bende şimdi denedim,sonucu sizlerle paylaşırım :)

ben bunu nasıl düşünemedim :60: ama hakkaten azcık yanma yaptı :24:
dolgunlaşma az,tarihi geçti bizim viksin :25:

2 gün sonra dudaklarınızın kenarı zımpara gibi olur hart hart kaşırşınız bizzzzaaaat denedim yan etkisi var:68::68:

Kızlar bende dolgunluk yapmadı,çok hafif yanma hissi oldu ama ötesi yok...
Alerji yaptığı için şişlik yapıyordur,bende alerji yapmadı.

Kızlar en son yorumuda yine ben yazmışım zaten :))) Viksi tekrar denedim bu kez yumuşak uçlu diş fırçasıyla dudaklarımı biraz fırçalayıp krem arkasından viks sürdüm,bu kez dolgunlaştı,tekrar denersem resim atarım.

ben de birkaç ay önce yapıyordum bunu. bir arkadaşımdan duymuştum. Gece yatmadan önce sürüyordum. sabaha kadar duruyordu. sabah yıkıyordum bir de yumuşak bir fırçayla hafifçe fırçalıyordum dudaklarımı gün boyu kalıyordu. hergün yapıyordum. sonra nedense bıraktım. bu konu tekrar hatırlattı bu yöntemi bana. bugün tekrar başlayayım bari. hazır yeni bir aşkın arifesindeyken. :24:

Köfte dudaklar için kullanıyor

NURGÜL Yeşilçay dan ilginç itiraf! atv de Berna Laçin in sunduğu Kadın Olmak adlı programa katılan Yeşilçay, kadınların tıbbi müdahaleye gerek kalmadan dudaklarını dolgun gösterebileceklerini söyledi. Kendisinin Eğreti Gelin adlı filmde, dudaklarının dolgun gözükmesi için Vicks sürdüğünü belirten Nurgül Yeşilçay, "Vicks sürdüğünüzde dudaklarınız şişiyor. Hatta dudaklarınızı kapatamaz hale geliyorsunuz" dedi.

Bende denedim ve sonuç gerçekten harikaaaa zemuszemus

Ben vicks sürmeden önce ve sürdükten sonra fotolarımı eklicem kızlar
denemek isteyenler olursa sizdende bekliyorum opuyorumnanaktan
Vicks'in fotosu büle

dudaklarınıza zarar verebilir bence bu bi doktora sormadan kullanmayın derim :70:

sadece vicks sürüosun deilmi yani başka bişi ilave etmiyorsun?hani öncesinde falan sürmüon?peki etkisi ne kadar sürüyor?herün tekrarlamakmı gerekior? sabah kalktığındamı yoksa gece yatarkenmi yoksa bi dışarı çıkarkeni sürüyorsun?bu arada kokusunu nasıl geçiriyorsun?işe yaramışta üstte pek olmamış gibi üst dudağında yok galiba..ya vıcak vıvak olmuyormu üstüne kokusu..ben dudaklarımı ısırıorum bazen yada ıslatıyor bu durumda sürekli sürmemmi gerekirki yani aklım karıştı:)
amma çok soru sordum yahu..bi soluk alayım senide sıkmayayım :1:

ben de birkaç ay önce yapıyordum bunu. bir arkadaşımdan duymuştum. Gece yatmadan önce sürüyordum. sabaha kadar duruyordu. sabah yıkıyordum bir de yumuşak bir fırçayla hafifçe fırçalıyordum dudaklarımı gün boyu kalıyordu. hergün yapıyordum. sonra nedense bıraktım. bu konu tekrar hatırlattı bu yöntemi bana. bugün tekrar başlayayım bari. hazır yeni bir aşkın arifesindeyken. :24:

herhangi bir yan etkisi olmadı değilmi?zarar falan..denemişsin merak ettim..sonuçtan memnunmuydun hep..hani bıraktım demişsin ya düşündürdü yani zararımı vardı yada benzeri işte,uçuk falanmı yapıordu..
kullananların açıklamasını istiyorum çünkü denemişsiniz..zaten sivilce var azcık bide dudağım ve çevresi olmasın..aman zararı varsa bişi deyin arkadaşlar,bizde yapmayalım hiç..

herhangi bir yan etkisi olmadı değilmi?zarar falan..denemişsin merak ettim..sonuçtan memnunmuydun hep..hani bıraktım demişsin ya düşündürdü yani zararımı vardı yada benzeri işte,uçuk falanmı yapıordu..
kullananların açıklamasını istiyorum çünkü denemişsiniz..zaten sivilce var azcık bide dudağım ve çevresi olmasın..aman zararı varsa bişi deyin arkadaşlar,bizde yapmayalım hiç..

ben bir sorunla karşılaşmadım. birşeyi uzun süreli kullanamadığım için bıraktım. yani birşeye bir hevesle başlarım sonra yarıda bırakırım. bunda da öyle oldu. bir zararını gördüğüm için bırakmadım yani. ben gece yatarken sürüyordum sabah da hani küçük diş fırçaları var ya çocuklar için olan onunla hafifçe fırçalıyordum. baya etkisini görmüştüm. şimdilerde yeniden başladım ama düzenli yapamıyorum işte. aklıma gelirse yapıyorum. ilk zamanlarda her gün düzenli olarak yaptığım zamanlarda etkisi daha güzeldi.

peki çok sağol..
bende bir deneyeyim o zaman..ben bir ruj kullanmıştım av. yada orif.tendi ama ilk zaman dolgunluk yaptı sonraları normal ruj gibi oldu..etkisi bitti yani..ondan dolgunluk veren ruja pek inanasım gelmiyor artık..ama bunn madem etkisi bayağı oluyor hergün kullanılsada bişe olmaz..

arkadaşlar yeni birşey duydum..bu vick zararlı olabilirmiş..başta zararı olmuyor gibi olur ama sonradan acısı çıkabilirmiş..yani sonuçta durduk yere duduk şişiyormuş bir reaksiyon tepki göstergesiymiş işte..haberiniz olsun yani..araştırdım ve bunu öğrendim..birde her ruju kullanmayın..bazıları çok zararlıymış..

Back
X