Polisin ihbar hattı var..
Oraya atabilirsin.
Yaymak sadece popüler olmasını sağlar.
Elden ele dolaşıp kızın gelecegini mahvetmekten başka bir işe yaramaz bu yayim.
Öyle mi? Karşıma çıktı izlenmesi falan olmayınca yeni olduğunu düşündüm. O kadar üzücü ki aklımdan çıkmıyor.bu eski bir video, ekşi’de de gündem olmuştu. nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama
linkteki video yeni eklenmiş zaten. evet, çok üzücü malesefÖyle mi? Karşıma çıktı izlenmesi falan olmayınca yeni olduğunu düşündüm. O kadar üzücü ki aklımdan çıkmıyor.
Mevzu zaten bir senelik,şimdiye kadar üzerinde dava varsa bile sonuca ulaşmıştır.Atarım oraya da. Ama bu bir gercek ki sosyal medya sayesinde ancak dikkate alıyorlar böyle şeyleri.
Başvuru yapıyordum ben de tam. Yani umarım bir sonuç alınmıştır o zaman hiç umudum olmasa da.Mevzu zaten bir senelik,şimdiye kadar üzerinde dava varsa bile sonuca ulaşmıştır.
Başvuru yapıyordum ben de tam. Yani umarım bir sonuç alınmıştır o zaman hiç umudum olmasa da.
Hakkında soruşturma açıldığını bilmiyordum. Video yeni olunca olay da yeni diye düşündüm. Yoksa başta da belirttim bu tarz fotoğraf ve videoları yaymayı doğru bulmuyorum ama bazen başka türlü sesini duyuramiyor insan.
Adamın elle tutulacak tarafı yok,hala ben kızımı seviyorum diyor.
Böyle karısını kızını başkalarına satan şerefsizler var..
Bu adam da onlardan bence.
Yok kaymak gibi,vay krem sürdüm deyip goguslerini avuclama,karımin tüyü bile çıkmaz diyerek milleti tahrik etmeye cabalama..
Çok belli.
Bunu yaymak sadece adamın ekmeğine yağ sürer.
Amacı bu zaten,iyi veya kötü reklam yapmak.Elinden geldiğince fazla kişiye ulaşmak.
Nasıl görüyor olabilirler? Kızın rahatsız olduğu çok belli.Romanların ahlak kavramları diğer insanlar gibi değil maalesef çok farklı.
Bu bize göre düpedüz taciz ama bunu öyle görmüyorlar.
Bence vardı ama boyle teknoloji olmadigi icin bilmiyorduk. Eskileri dinledgmde bazen şok oluyorum en imkansiz zamanlarda neler olmus diyorum . Ha suan normallesme cabasida var boyle yayarak yayilarak gorenlerde normal diyerek daha da artiyor malesef . Daha cok gorecegiz gibiBu gibi olaylar çok mu arttı
Yada vardı ama yeterince göz önünde mi değildi
Tek bildiğim görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?