Video çekerken kendi kızını taciz eden adam. Lütfen birileri yaysın.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.531
448
Bu tarz haberlerde video fotoğraf eklenmesini hiç doğru bulmuyorum ama bu kız kurtarılmalıdır. Kamera karşısında kızının göğsünü elleyen şerefsiz kameralar kapalıyken neler yapıyordur tahmin bile edemiyorum. Kk çok geniş kitlesi olan bir platform. Yaymak konusunda faydası olacak olanlardan rica ediyorum. Susmayın. Ekşi sözlük olur Twitter büyük hesaplar olur. Kanım dondu izlediğimden beri aklım o kızda. Baştaki oturusuna dikkat edin. Ayakları dışarı doğru bakıyor kaçmak istiyor başına geleceği biliyor çünkü. Allah belasını versin baba gibi senin. Video aşağıda maalesef.

Atarım oraya da. Ama bu bir gercek ki sosyal medya sayesinde ancak dikkate alıyorlar böyle şeyleri.
Polisin ihbar hattı var..
Oraya atabilirsin.
Yaymak sadece popüler olmasını sağlar.
Elden ele dolaşıp kızın gelecegini mahvetmekten başka bir işe yaramaz bu yayim.

bu eski bir video, ekşi’de de gündem olmuştu. nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama
Öyle mi? Karşıma çıktı izlenmesi falan olmayınca yeni olduğunu düşündüm. O kadar üzücü ki aklımdan çıkmıyor.

Öyle mi? Karşıma çıktı izlenmesi falan olmayınca yeni olduğunu düşündüm. O kadar üzücü ki aklımdan çıkmıyor.
linkteki video yeni eklenmiş zaten. evet, çok üzücü malesef umarım tutuklanmıştır bu şeref yoksunu

Mevzu zaten bir senelik,şimdiye kadar üzerinde dava varsa bile sonuca ulaşmıştır.
Başvuru yapıyordum ben de tam. Yani umarım bir sonuç alınmıştır o zaman hiç umudum olmasa da.

Evet eski bir video . Mide bulandırıcı Allah belasını versin bu buzdağınun görünen kısmı kesin kamera arkasında neler yapıyordur . Bu adam en son gözaltına alınmıştı sanırım . Umarım hala içerdedir

Bu konu hakkında bir soruşturma var zaten diye biliyorum ana habere kadae çıkmıştı

Soyları tukense de ureyemeseler. Utanç verici. Muhtemelen çocukları da böyle gördükleri için böyle yetişecek. Hem kendileri hem de toplum için tehlikeliyiz diye bagiriyorlar bildiğin.

Başvuru yapıyordum ben de tam. Yani umarım bir sonuç alınmıştır o zaman hiç umudum olmasa da.

Adamın elle tutulacak tarafı yok,hala ben kızımı seviyorum diyor.

Böyle karısını kızını başkalarına satan şerefsizler var..
Bu adam da onlardan bence.
Yok kaymak gibi,vay krem sürdüm deyip goguslerini avuclama,karımin tüyü bile çıkmaz diyerek milleti tahrik etmeye cabalama..
Çok belli.
Bunu yaymak sadece adamın ekmeğine yağ sürer.
Amacı bu zaten,iyi veya kötü reklam yapmak.Elinden geldiğince fazla kişiye ulaşmak.

Son düzenleme:
Hakkında soruşturma açıldığını bilmiyordum. Video yeni olunca olay da yeni diye düşündüm. Yoksa başta da belirttim bu tarz fotoğraf ve videoları yaymayı doğru bulmuyorum ama bazen başka türlü sesini duyuramiyor insan.

Romanların ahlak kavramları diğer insanlar gibi değil maalesef çok farklı.
Bu bize göre düpedüz taciz ama bunu öyle görmüyorlar.

Bu gibi olaylar çok mu arttı
Yada vardı ama yeterince göz önünde mi değildi
Tek bildiğim görmek istemiyorum

Bende görmüstum eski bir video. Aciklama yapmıslardı utanmadan. Karısi falanda normal goruyordu.

Reactions: Kuf
Bu gibi olaylar çok mu arttı
Yada vardı ama yeterince göz önünde mi değildi
Tek bildiğim görmek istemiyorum
Bence vardı ama boyle teknoloji olmadigi icin bilmiyorduk. Eskileri dinledgmde bazen şok oluyorum en imkansiz zamanlarda neler olmus diyorum . Ha suan normallesme cabasida var boyle yayarak yayilarak gorenlerde normal diyerek daha da artiyor malesef . Daha cok gorecegiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…